Newcastle – Brighton

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle Newcastle Uniteds kampe.

Om kampen

Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Newcastle United og Brighton and Hove Albion. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig!

Køb en fodboldrejse til Newcastle upon Tyne med footballtravel.dk og se kampen Newcastle vs Brighton and Hove Albion på St. James Park.

Billetter

The Barracks

Tribune: Øvre Langside

- Pladser på den øvre langside, adgang 1,5 timer før kampstart, mulighed for få serveret let ret og drikkevarer samt kampprogram.

St. James' Park

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

The Barracks

Tribune: Øvre Langside

- Pladser på den øvre langside
- Adgang 1,5 timer før kampstart
- Mulighed for få serveret let ret og drikkevarer
- Kampprogram

Detaljer

Newcastle vs Brighton

Tag på fodboldrejse til Newcastle Upon Tyne og se dem spille imod Brighton and Hove Albion på St. James Park. Newcastle vs Brighton er en kamp der kan garantere en masse mål og underholdning. begge hold har noget at spille om og skal derfor bringe deres A-Game. Newcastle United prøver at vende tilbage til deres første Champions League kvalifikation siden 1997/98 sæsonen, mens Brighton and Hove Albion også at konkurrere om de europæiske pladser.

Newcastle United med deres nye ejere ser helt nye og friske ud. Newcastles forsvar har udført et glimrende job i ikke at lukke noget mål ind og som sagt før, så befinder de overraskende nok i Champions League pladserne. Newcastle nye ejere har ikke bare smidt millioner kroner på stjernespillere, men brugt pengene på en mere smart måde, hvor både erfarne og unge spillere er blevet købt.
Brighton er igang med en fremragende sæson. Brighton har i denne sæson bragt ukendte spillere såsom Mitoma og Caicedo til Premier League. Der allerede nu er begyndt med at brillere for holdet. Og med Sanchez i målet og Lewis Dunk i forsvaret, har ethver tophold problemer med at score imod dem. Med Brightons nye træner De Zerbi, har Brighton nået helt nye højder og kan muligvis opnå deres første Champions League kvalifikation i denne sæson.

Hvilken af de 2 hold kan opnå Champions League eller kan det magiske ske og begge hold får Champions League pladserne, finder vi ud af ved maj måned.

Flyv ud og se Newcastle vs Brighton. Newcastle vs Brighton bliver spillet på St James Park og som altid med Newcastle kampe, så er du garanteret en underholdende kamp.

Oplev Newcastle United hjemme på St James Park mod Brighton.

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Stadion
  • Billetgaranti

St James Park er et fodboldstadion i Newcastle upon Tyne, England. St James er hjemmebane for Premier League klubben, Newcastle United. Med 52.305 sæder, er St. James Park det 8. største stadion i England. St James Park har være Newcastle hjemmebane siden 1892.

Første klub der spillede i St James Park var Newcastle Rangers i 1980. Newcastle Rangers blev ved med at flytte ind og ud af stadionnet. Det endte med at Newcastle West End tog over St James Park i 1986. i 1892 fusioneret de 2 klubber Newcastle West End og Newcastle East End og blev til Newcastle United. Dette var starten på Newcastle United og de blev på St James Park siden 1892. Newcastle har siden de flyttede ind i stadionnet vundet 4 liga titler, 6 FA Cups og FA Charity Shield.

I 2021 blev St James Park taget over af de saudiske

Rundt omkring i stadionnet, kan du se statuer af mange af Newcastles store legender, du kan finde statuer den legendariske manager, Bobby Robson, Premier League top score, Alan Shearer, Jackie Milburn og Joe Harvey.

Transport til St James Park

St. James' Park er placeret centralt i Newcastle upon Tyne og derfor er der adskillige transportmidler du kan tag for at komme til St. James Park. Junction of Gallowgate, St. James' Boulevard og Barrack Road er alle stationer i nærheden af St James Park. Fra Newcastle Central Station er der kun en 10 minutters gågang.

Metro: Hvis du tager metroen derhen. Vil vi anbefale jer at tag metroen til St. James' Metro  station.
Tog: Du kan tag toget til Newcastle Central Station. Herfra er der dog en 10 minutter gåtur til St James' Park.

Vi tilbyder fodboldrejser inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.
Tryk her for at gå til udvalget af kampe!

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring