Napoli – Real Madrid

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle SSC Napolis kampe.

Om kampen

Oplev Champions League magien live, når Napoli møder Real Madrid mødes i en episk duel på Stadio Diego Armando Maradona i Madrid. Dette er din chance for at se to af Europas mest prestigefyldte klubber i aktion, og det lover et uforglemmeligt opgør fyldt med spænding og intensitet.

Køb en fodboldrejse til Napoli med footballtravel.dk og se kampen Napoli vs Real Madrid på Stadio Diego Armando Maradona.

Billetter

Central Langside (par)

Tribune: Central langside Sektion: Gult område på kortet

Billetter til central langside på Stadio Diego Armando Maradona

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Central Langside (par)

Tribune: Central langside
Sektion: Gult område på kortet

Billetterne er udelukkende garanteret i par ved siden af hinanden. Kontakt os venligst på mail, chat eller telefon, hvis der ønskes 3 sammenhængende pladser.

Hoteller

ROMEO Napoli

ROMEO Napoli ligger i centrum af Napoli, kun 10 minutters gang fra Galleria Umberto og Teatro di San Carlo. Dette hotel med 5 stjerner ligger 0,8 km fra Palazzo Reale og 1,3 km fra Santa Chiara.

Palazzo Caracciolo Napoli - MGallery

Med et ophold ved Palazzo Caracciolo Napoli - MGallery har du en central base i Napoli, kun 5 minutters kørsel fra Molo Beverello Port og Napoli Havn. Dette hotel med 4 stjerner ligger 1,3 km fra Napoli Nationalmuseum for Arkæologi og 2,5 km fra Via Toledo.

Starhotels Terminus

Med et ophold ved Starhotels Terminus har du en central base i Napoli, kun 4 minutters kørsel fra Molo Beverello Port og 6 minutters fra Napoli Havn. Dette hotel med 4 stjerner ligger 2,7 km fra Napoli Nationalmuseum for Arkæologi og 3,7 km fra Via Toledo.

Detaljer

Planlæg din drømme fodboldrejse til Napoli og få chancen for at overvære Champions League aktion live på Stadio Diego Armando Maradona. Napoli vs Real Madrid bliver en kamp, der vil komme med masser af mål og underholdning. Vores eksklusive fodboldrejser til Napoli giver dig den ultimative oplevelse, hvor du kan støtte dit hold. Gør din drøm til virkelighed med en uforglemmelig fodboldrejse til Napoli og se S.S.C. Napoli  vs Real Madrid i Champions League.

Napoli har haft en bemærkelsesværdig sæson sidste år, hvor de overbevisende vandt Serie A-titlen. Det var en historisk sejr for klubben, der ikke havde vundet ligaen siden 1989, da den legendariske Diego Maradona hjalp dem til triumf. Napoli's succes skyldtes i høj grad deres imponerende rekruttering.
En nøglespiller i Napoli's triumf var Khvicha Kvaratskhelia, der med sin lynhurtige driblinger, målskabelse og scoringsevner imponerede alle. Han var en afgørende faktor i holdets offensive spil og hjalp Napoli med at dominere Serie A. Napoli ser nu ud til at bygge videre på sidste års succes, hvor de nåede kvartfinalen i Champions League, og de har klare planer om at fortsætte deres gode præstationer i turneringen.

Real Madrid har en imponerende historie i Champions League, hvor de er kendt som "Champions League-kongerne" med hele 14 titler. Spørgsmålet er nu, om de kan tilføje endnu en titel til samlingen og hæve trofæet for 15. gang i år. Holdet har stjernespillere som Vinicius Jr., der konsekvent finder nettet, samt en dynamisk midtbane med unge talenter som Bellingham og Camavinga, der arbejder sammen med erfarne spillere som Modric og Toni Kroos. Med denne imponerende trup og en dygtig trænerstab er Real Madrid altid en kandidat til at dominere i Champions League, og deres fans kan med rette have store forventninger til holdets præstationer i årets turnering. Det bliver spændende at se, om Real Madrid kan føje endnu en triumf til deres imponerende historie i Champions League.

Oplev et Champions League-brag i Italien, når S.S.C. Napoli møder Real Madrid på Stadio Diego Armando Maradona. En uundværlig fodboldrejse til Italien for enhver fodboldentusiast.

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Stadion
  • Billetgaranti

Stadio Diego Armando Maradona stadium har været Napolis hjemmebane siden 1959, og kunne oprindeligt huse hele 109.824 tilskuere!
Det er efterhånden blevet renoveret nogle gange, men er stadig Italiens 3. største stadion, kun overgået af San Siro og Stadio Olimpico , med plads til 60.240 tilskuere.
Stadionet hed Stadio San Paolo indtil Diego Maradonas død i 2020, hvorefter Napoli omdøbte det til Stadio Diego Armando Maradona for at hylde legenden.

Stadio Diego Armando Maradona stadium er kendt for at have Italiens mest passioneret og entusiastisk fans, som ofte skaber et vidunderligt atmosfære. Stadionnet har deres "Curvae" sektion, hvor de mest dedikeret og die-hard Napoli fans sidder. Disse fodboldfans er de mest vokale og skaber en meget intens og skræmmende atmosfære for modstanderne.

Vi tilbyder fodboldrejser til Italien inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Du kan også finde fodboldrejser til Napoli hos Footballtravel.dk

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring