Manchester United – Wolverhampton

Kampen er fastlagt til 14. august og spilles mandag aften kl. 21:00 (der er altid lidt ekstra god atmosfære når kampen spilles om aftenen, book og oplev dette)
Manchester United vs Wolves

Manchester United og Wolves er 2 af de mest succesfulde klubber i Englands historie og selvfølgelig er der høj hype når disse 2 klubber møder hinanden.

Manchester United træneren, Erik Ten Hag, har bragt sine hollandske filosofier til klubben og det ser ud til at fungere nu. Med en skarp Marcus Rashford foran målet, Bruno Fernandes som den fremragende playmaker og Lisandro Martinez, der vandt VM, til at afværge boldene i feltet, var holdet i storform. Selvom de havde en dårlig start sidste år. Kom Manchester United hurtigt tilbage og endte sæsonen på en top 4-placering, hvilket betyder, at de er tilbage i Champions League. Nu er målet for Manchester United at fortsætte den gode form og gøre det samme i denne sæson. Holdet skal holde niveauet og kæmpe om trofæer.

Wolves oplevede en udfordrende start på sidste sæson, hvor de i en periode befandt sig på sidstepladsen. Efter at have fyret deres tidligere træner tog de en afgørende beslutning og ansatte den erfarne træner Julen Lopetegui. Denne ændring viste sig at være en gamechanger, da Wolves blev forvandlet til et helt nyt hold. De formåede at undslippe nedrykningszonen og sluttede sæsonen i en solidt midterposition på tabellen. Denne omvæltning er et bevis på Lopeteguis evne til at genoplive og revitalisere holdet.

Tag på fodboldejse til Manchester og se Manchester United vs Wolves. Manchester United vs Wolves bliver spillet på Old Trafford og som altid med Manchester United kampe, så kan du altid forvente spænding og overraskelser.