Leeds – Queens Park Rangers

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle Leeds Uniteds kampe.

Om kampen

Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Leeds United og QPR. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig!

Køb en fodboldrejse til Leeds med footballtravel.dk og se kampen Leeds United vs QPR på Elland Road.

Billetter

International Lounge Package

Tribune: East Stand (Langside) Sektion: Gult område på kortet

Pladser på den ydre langside på Upper East Stand inklusiv loungeadgang i International Lounge klods op ad Elland Road (åbner to timer før kampstart). Fri bar i øl, vin og vand samt lokale engelske pies. Derudover kampprogram og holdkort.

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

International Lounge Package

Tribune: East Stand (Langside)
Sektion: Gult område på kortet

Der er følgende inkluderet i billetten:

-Pladser på den ydre langside på Upper East Stand
-Loungeadgang i International Lounge klods op ad Elland Road (åbner to timer før kampstart).
-Fri bar i øl, vin og vand samt lokale engelske pies.
- Officielt kampprogram

The Centenary Pavilion

Tribune: East Stand (Langside) Sektion: Gult område på kortet

Pladser på langsiden på Upper East Stand inklusiv loungeadgang i The Centenary Pavilion klods op ad Elland Road, 3-retters menu, øl, vin og vand før kampen, kampprogram, besøg af Leeds-legende, og drikkevarer i The Pavilion efter kampen.

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

The Centenary Pavilion

Tribune: East Stand (Langside)
Sektion: Gult område på kortet

Der er følgende inkluderet i kampbilletten:

- Pladser på langsiden på Upper East Stand
- Loungeadgang i The Centenary Pavilion klods op ad Elland Road
- 3-retters menu
- Øl, vin og vand før kampen
- Kampprogram
- Besøg af Leeds-legende
- Drikkevarer i The Pavilion efter kampen.

Bemærk venligt at The Centenary Pavilion er Off-site hospitaliy, og loungen er derfor ikke beliggende på stadion.

Detaljer

Tag på fodboldrejse til England og se Leeds United spille imod QPR. Leeds United vs QPR bliver en kamp med masser af mål og underholdning

Leeds United havde en forfærdelig sæson sidste. De endte på 19. pladsen og dermed rykkede ned til Championship. Trods nedrykningen er holdet fast besluttet på at vende tilbage til Premier League. Med en fornyet vilje arbejder de målrettet på at styrke truppen og forbedre deres præstation. Leeds Uniteds ledelse og spillere arbejder utrætteligt for at opnå deres mål. Klubbens loyale fans står stadig bag holdet og håber på en hurtig tilbagevenden til Premier League. Måske allerede i næste sæson?

Queens Park Rangers (QPR) oplevede en skuffende sæson, hvor de havde det svært og endte på en 20. plads. Holdet kæmpede med udfordringer på banen og havde problemer med at opnå positive resultater. Der var manglende sammenhæng og konsistens i deres spil, hvilket resulterede i en nedre placering i ligaen. QPR fandt det vanskeligt at konkurrere med de øvrige hold og havde svært ved at finde den nødvendige vindende formel. Efter sådan en sæson er der uden tvivl behov for evaluering og forbedringer for at undgå gentagelse af lignende resultater i fremtiden. QPR vil arbejde hårdt for at rette op på deres præstation og forhåbentlig opnå bedre resultater i kommende sæsoner.

Tag på fodboldrejse til Leeds og se Leeds United vs QPR. Kampen mellem Leeds United og QPR bliver spillet på Elland Road og som altid med Leeds kampe, så kan du altid forvente spænding og overraskelser.

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Stadion
  • Billetgaranti

Elland Road åbnede i 1897, men blev i begyndelse udelukkende brugt til rugby kampe. I 1904 flyttede den nystiftede klub Leeds City ind, og i de følgende år blev Elland Road gradvist udvidet.
Efter 8 kampe af sæsonen, blev Leeds City I 1919 udelukket fra the Football League, fordi klubbens ledelse nægtede at samarbejde med FA i en sag om klubbens økonomi.
Samme år blev Leeds United stiftet, og de købte Elland Road for £250, og har boet der lige siden. Elland Road var oprindeligt kendt som "The Old Peacock Ground", og er grunden til at man også kalder Leeds United for "The Peacocks".

Sådan kommer du til Elland Road

På kampdage kan du tage busser til Elland Road.

  • Bus: Busserne 51, 52 og 55 kører fra Leeds City Centrum til Elland Road. Du kan dog ikke tag bussen 1 time før og efter kampen.
  • Tog: Den nærmeste togstation er Cottingley. Herfra er der 2,5 km til Elland Road. Her kan du tag en taxa, der kan kører dig derhen på ingen tid.

Vi tilbyder fodboldrejser til Leeds United inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.
Tryk her for at gå til udvalget af kampe!

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring