Lazio – Atletico Madrid

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle Lazios kampe.

Om kampen

Oplev Champions League magien live, når Lazio og Atletico Madrid mødes i en episk duel på Stadio Olimpico i Rom. Dette er din chance for at se to af Europas mest prestigefyldte klubber i aktion, og det lover et uforglemmeligt opgør fyldt med spænding og intensitet.

Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen Lazio vs Atletico Madrid på Stadio Olimpico.

Billetter

Kortside (Anbefales)

Tribune: Kortside Sektion: Gult område på kortet

Billetter til kortside på Stadio Olimpico

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Kortside (Anbefales)

Tribune: Kortside
Sektion: Gult område på kortet

Vi kan maksimalt garantere fire sammenhængende pladser ad gangen. Hvis I er flere personer end ovenstående, vil vi forsøge at placere jer så tæt sammen som muligt.

Langside

Tribune: Langside Sektion: Gult område på kortet

Billetter til langside på Stadio Olimpico

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Langside

Tribune: Langside
Sektion: Gult område på kortet

Vi kan maksimalt garantere fire sammenhængende pladser ad gangen. Hvis I er flere personer end ovenstående, vil vi forsøge at placere jer så tæt sammen som muligt.

Hoteller

Palazzo Manfredi – Small Luxury Hotels of the World

Med et ophold ved Palazzo Manfredi – Small Luxury Hotels of the World i Rom (Rom Centrum) er du kun 5 minutters gang fra Colosseum og 9 minutters gang fra Det romerske forum. Dette hotel med 5 stjerner ligger 3,7 km fra Spanske trappe og 4,2 km fra Trevi-fontænen.

Flower Garden Hotel Rome

Fra Flower Garden Hotel Rome i Rom (Rom Centrum) er der kun 5 minutters kørsel til Colosseum og Spanske trappe. Dette hotel ligger 2,7 km fra Trevi-fontænen og 2,9 km fra Pantheon.

NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

Med et ophold ved NH Collection Roma Palazzo Cinquecento befinder du dig i hjertet af Rom, kun 7 minutters kørsel fra Circus Maximus. Dette hotel med 5 stjerner ligger 2,8 km fra Colosseum og 3,1 km fra Spanske trappe.

Golden Tulip Rome Piram

Med et ophold ved Golden Tulip Rome Piram har du en central base i Rom, kun 5 minutters kørsel fra Colosseum og Spanske trappe. Dette hotel med 4 stjerner ligger 3 km fra Trevi-fontænen og 3,2 km fra Pantheon.

Boutique Hotel Trevi

Med et ophold ved Boutique Hotel Trevi i Rom (Rom Centrum) er du kun få skridt fra Trevi-fontænen og 7 minutters gang fra Pantheon. Dette hotel med 4 stjerner ligger 0,7 km fra Spanske trappe og 0,9 km fra Piazza Navona.

Augusta Lucilla Palace

Med et ophold ved Augusta Lucilla Palace har du en central base i Rom, kun 5 minutters kørsel fra Colosseum og Spanske trappe. Dette hotel med 4 stjerner ligger 2,6 km fra Trevi-fontænen og 2,8 km fra Pantheon.

NH Collection Roma Centro

Med et ophold ved NH Collection Roma Centro har du en central base i Rom, kun få skridt fra Via Cola di Rienzo og en 10 minutters gåtur fra Porta del Popolo. Dette hotel med 4 stjerner ligger 0,9 km fra Santa Maria del Popolo og 1,2 km fra Museo Hendrik Christian Andersen.

Hotel Trevi

Med et ophold ved Hotel Trevi i Rom (Rom Centrum) er du kun 3 minutters gang fra Trevi-fontænen og 8 minutters gang fra Pantheon. Dette hotel ligger 0,8 km fra Spanske trappe og 1 km fra Piazza Navona.

Hotel Barberini

Med et ophold ved Hotel Barberini i Rom (Rom Centrum) er du kun 5 minutters gang fra Trevi-fontænen og 8 minutters gang fra Spanske trappe. Dette hotel med 4 stjerner ligger 1 km fra Pantheon og 0,6 km fra Piazza di Spagna.

Best Western Premier Hotel Royal Santina

Fra Best Western Premier Hotel Royal Santina i Rom (Rom Centrum) er der kun 5 minutters kørsel til Colosseum og Spanske trappe. Dette hotel med 4 stjerner ligger 3,6 km fra Trevi-fontænen og 3,7 km fra Pantheon.

Grand Hotel Palace

Med et ophold ved Grand Hotel Palace befinder du dig i hjertet af Rom, kun 10 minutters gang fra Spanske trappe og Piazza di Spagna. Dette hotel med 5 stjerner ligger 1 km fra Trevi-fontænen og 2,4 km fra Piazza Navona.

Palazzo Montemartini Rome, A Radisson Collection Hotel

Fra Palazzo Montemartini Rome, A Radisson Collection Hotel, som ligger i hjertet af Rom, er det kun fem minutters kørsel til Piazza della Repubblica og Det romerske forum. Dette hotel med 5 stjerner ligger 2,2 km fra Colosseum og 2,3 km fra Spanske trappe.

Hotel del Corso

Med et ophold ved Hotel del Corso befinder du dig i hjertet af Rom, kun 10 minutters gang fra Spanske trappe og Piazza di Spagna. Dette hotel ligger 0,9 km fra Trevi-fontænen og 1 km fra Pantheon.

Detaljer

Planlæg din drømme fodboldrejse til Rom og få chancen for at overvære Champions League aktion live på Stadio Olimpico. Lazoi vs Atletico Madrid bliver en kamp, der vil komme med masser af mål og underholdning. Vores eksklusive fodboldrejser til Rom giver dig den ultimative oplevelse, hvor du kan støtte dit hold. Gør din drøm til virkelighed med en uforglemmelig fodboldrejse til Rom og se Lazio vs Atletico Madrid i Champions League.

Lazio har haft en imponerende sæson sidste år og sikrede sig en stærk andenplads i Serie A. Holdet leverede bemærkelsesværdige præstationer både defensivt og offensivt, hvilket bidrog til deres succes. Lazio imponerede især med deres stærke defensiv, der resulterede i en af sæsonens bedste defensive rekorder og en evne til at holde buret rent.
Centrale spillere som midtbanespilleren Sergej Milinkovic-Savic spillede en afgørende rolle i denne succes ved at bidrage med både mål og assists. På den offensive front har Lazio også været dominerende med angribere som Ciro Immobile og Zaccagni, der har været i enestående form, scoret mål og skabt farlighed for modstanderne.
Nu, hvor Lazio vender tilbage til Champions League, vil de stræbe efter at overføre deres imponerende form og succes til den europæiske scene. Fans kan forvente spændende kampe og håber på, at Lazio kan skabe en dyb løb i årets turnering.

Atletico Madrid har i mange år været en dominerende kraft i La Liga og har nået Champions League-finalen flere gange. Under Diego Simeones kyndige ledelse har de skabt et forsvar, der har skræmt selv de mest målfarlige angreb i årevis, og denne sæson er ingen undtagelse.
Med offensive stjerner som Antoine Griezmann og Memphis Depay er Atletico Madrid et hold, der har potentiale til at levere spændende præstationer i Champions League. Selvom de har været i finalen to gange tidligere, har de siden da ikke præsteret på samme niveau i turneringen. Klubben arbejder hårdt på at genfinde deres tidligere storhedstid i Champions League, og fans over hele verden holder øje med, om Atletico Madrid kan vende tilbage til toppen af europæisk fodbold i årets turnering.

Oplev et Champions League-brag i Italien, når Lazio møder Atletico Madrid på Stadio Olimpico. En uundværlig fodboldrejse til Italien for enhver  fodboldentusiast.

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Stadion
  • Transport
  • Billetgaranti

Stadio Olympico er en italiansk stadium besiddende i Italien, Rom og er hjemmebane for de 2 Rom klubber AS Roma og Lazio. Med en kapacitet  på 72.698 tilskuere er Stadio Olympico italiens 2. største stadion. Stadio Olympico er også hjemmebane for det Italianske landshold. Til hver kampdag er stadionnet fyldt med Italiens mest passioneret fans. Roma og Lazio fansene er kendt for at skabe en god stemning og en atmosfære som du sent vil glemme. AS Roma har dog planer om at flytte til et nyt stadion kaldet, Stadio della Roma.

Konstruktion af Stadio Olympico begyndte i 1928 indledt af Benito Mussolinis regime, og første del stod færdigt i 1932. Herfra gik arbejdet i stå, bl.a. pga. 2. verdenskrig, og begyndte først igen i 1950.
17. maj 1953 blev stadion indviet, da Italien tog imod Ungarn foran ca. 100.000 tilskuere. Stadionnet har siden været blevet brugt til forskellige sportsbegivenheder blandt andet OL i 1960. Nok det største fodboldkamp spillet i Stadio Olympico var 1990 VM finalen mellem Tyskland og Argentina. Her vandt Tyskland kampen 1-0.

I de seneste år har Stadio Olympico været igennem flere forskellige renovationer for at modernisere faciliteterne og forbedre tilskuere oplevelsen. der er blevet installeret flere og beder sæder, forbedret belysning og flere VIP sæder. Der er også planer om flere teknologiske forbedringer. Dette er så lyd og video systemer.

Sådan kommer du til stadion

Fra centrum af Rom kan man tage en sporvogn til stadion. Du kan for eksempel hoppe på sporvognen fra metrostationen Flaminio, som ligger nær Piazza del Popolo, og køre i retning mod Mancini. Det er også på stoppet Mancini, at du skal stå af.

Det er også muligt at tage en bus til stadion, både Bus 32 og Bus 280 kører til stoppestedet, Stadio Tennis, lige ved Stadio Olimpico.

Beregn en rejsetid på omkring 30 minutter fra centrum til stadion.

Stadio Olympico er en af Italiens mest legendariske stadions i Italien. Vi tilbyder fodboldrejser til AS Roma og Lazio inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Sådan kommer du til stadion

Fra centrum af Rom kan man tage en sporvogn til stadion. Du kan for eksempel hoppe på sporvognen fra metrostationen Flaminio, som ligger nær Piazza del Popolo, og køre i retning mod Mancini. Det er også på stoppet Mancini, at du skal stå af.

Det er også muligt at tage en bus til stadion, både Bus 32 og Bus 280 kører til stoppestedet, Stadio Tennis, lige ved Stadio Olimpico.

Beregn en rejsetid på omkring 30 minutter fra centrum til stadion.

 

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring