Lazio – AS Roma (Derby della Capitale)

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle Lazios kampe.

Om kampen

Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med derbyet mellem Lazio og AS Roma. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig!

Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen Lazio - Roma på Stadio Olimpico.

Billetter

Langside

Tribune: Rød/Orange

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Langside

Tribune: Rød/Orange

Detaljer

Lazio - Roma er en af Italiens største derbyer. Derbyet mellem de 2 klubber kaldes, Derby della Capitale (hovedstandens derby). Begge hold befinder sig i hovedstaden og deler faktisk samme stadionnet, Stadio Olympico.

Begge hold er i forrygende form og kæmper om Champions League pladserne. Derfor vil der være ekstra pres på denne kamp, når Lazio og AS Roma skal møde hinanden.

Både det defensive og offensive i Lazio har været i fantastisk form. Lazio har både en af sæsonens bedste defensive og offensive rekorder. Lazios midtbanespiller Milinkovic-Savic har været i forrygende form og lagt op til adskillige mål. Ciro Immobile og Zaccagni har banket mål ind for Lazio og det defensive centerback partnerskab mellem Nicolo Casale og Romagnoli har gjort det svært for enhver hold at score mål imod dem.

AS Roma har den erfaren og succesfulde Jose Mourinho som træner og med Jose Mourinho som manager, har AS Roma nåede helt nye højder som de aldrig havde troede de kunne nå. i 2021/22 vandt AS Roma deres første europæiske trofæ og i år er AS Roma på vej mod en top 4 placering. Romas stærke forsvar er grunden til at man kan finde AS Roma så højt oppe i tabellen i år. Med et forsvar af Mancini, Smalling og Ibanez i forsvaret og Rui Patricio i målet har AS Roma haft det 2. bedste forsvar i Serie A i år. Med Jose Mourinho ved styrrøret har AS Roma store planer om at overtage Serie A i de kommende sæsoner.

Vi forventer et forrygende kamp, når Roma kommer til Stadio Olympico og møder Lazio. Hvem får det sidste Champions League plads.

Tag på fodboldrejse til Italien og se Lazio - Roma. Lazio - Roma bliver spillet på Stadio Olympico og som altid med Lazio kampe, så kan du altid forvente spænding og overraskelser.

Rejs til Rom og se Serie A kampen mellem Lazio - Roma

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Stadion
  • Transport
  • Billetgaranti

Stadio Olympico er en italiansk stadium besiddende i Italien, Rom og er hjemmebane for de 2 Rom klubber AS Roma og Lazio. Med en kapacitet  på 72.698 tilskuere er Stadio Olympico italiens 2. største stadion. Stadio Olympico er også hjemmebane for det Italianske landshold. Til hver kampdag er stadionnet fyldt med Italiens mest passioneret fans. Roma og Lazio fansene er kendt for at skabe en god stemning og en atmosfære som du sent vil glemme. AS Roma har dog planer om at flytte til et nyt stadion kaldet, Stadio della Roma.

Konstruktion af Stadio Olympico begyndte i 1928 indledt af Benito Mussolinis regime, og første del stod færdigt i 1932. Herfra gik arbejdet i stå, bl.a. pga. 2. verdenskrig, og begyndte først igen i 1950.
17. maj 1953 blev stadion indviet, da Italien tog imod Ungarn foran ca. 100.000 tilskuere. Stadionnet har siden været blevet brugt til forskellige sportsbegivenheder blandt andet OL i 1960. Nok det største fodboldkamp spillet i Stadio Olympico var 1990 VM finalen mellem Tyskland og Argentina. Her vandt Tyskland kampen 1-0.

I de seneste år har Stadio Olympico været igennem flere forskellige renovationer for at modernisere faciliteterne og forbedre tilskuere oplevelsen. der er blevet installeret flere og beder sæder, forbedret belysning og flere VIP sæder. Der er også planer om flere teknologiske forbedringer. Dette er så lyd og video systemer.

Sådan kommer du til stadion

Fra centrum af Rom kan man tage en sporvogn til stadion. Du kan for eksempel hoppe på sporvognen fra metrostationen Flaminio, som ligger nær Piazza del Popolo, og køre i retning mod Mancini. Det er også på stoppet Mancini, at du skal stå af.

Det er også muligt at tage en bus til stadion, både Bus 32 og Bus 280 kører til stoppestedet, Stadio Tennis, lige ved Stadio Olimpico.

Beregn en rejsetid på omkring 30 minutter fra centrum til stadion.

Stadio Olympico er en af Italiens mest legendariske stadions i Italien. Vi tilbyder fodboldrejser til AS Roma og Lazio inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Sådan kommer du til stadion

Fra centrum af Rom kan man tage en sporvogn til stadion. Du kan for eksempel hoppe på sporvognen fra metrostationen Flaminio, som ligger nær Piazza del Popolo, og køre i retning mod Mancini. Det er også på stoppet Mancini, at du skal stå af.

Det er også muligt at tage en bus til stadion, både Bus 32 og Bus 280 kører til stoppestedet, Stadio Tennis, lige ved Stadio Olimpico.

Beregn en rejsetid på omkring 30 minutter fra centrum til stadion.

 

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring