Fulham – Wolverhampton

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle Fulhams kampe.

Om kampen

Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Fulham og Wolves. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig!

Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Fulham vs Wolves på Craven Cottage.

Billetter

Kortside

Tribune: Putney End

Putney End er et afsnit på Craven Cottage som der både er tilegnet hjemmebane fans og neutrale fans. Stemningen på tribunen kan derfor skifte lidt, grundet det afhænger af tilskuerne.

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Kortside

Tribune: Putney End

Detaljer

Fulham vs Wolves

Tag på fodboldrejse til London og se Fulham spile imod Wolves på Craven Cottage. Fulham vs Wolves bliver en kamp der kan komme med masser af mål og overraskelser. Begge hold er igang med en god sæson og især Fulham er igang med en exceptionel sæson. Fulham er placeret i den øverste halvdel af tabellen. De har haft gode resultater imod de store hold som Chelsea og Liverpool. Hvis Fulham kan beholde deres nuværende form i ligaen, kan de ende sæsonen med en europæisk slutplacering og dermed spille imod de bedste hold i Europa næste sæson.
Wolves har haft en svær start på sæsonen, hvor de i en periode lå på sidste pladsen. Wolves fik fyret deres daværende træner og endte med at hyret den erfarne og høj profileret træner, Julen Lopetegui. Siden er Wolves blevet forvandlet til et helt nyt hold og røget ud af nedrykningspositionerne og konkurrere om en placering i det øverste halvdel af tabellen.

Fulham angriberen har gang i en suværen sæson hvor han banker mål ind for Fulham og befinder sig blandt topscorene i Premier League. Andreas Pereira i midtbanen har også haft en glimrende sæson med adskillige mål og assist. Tim Ream og Issa Diop i forsvaret har gjort det svært for ethvert hold at score imod dem og derfor er Fulham blandt dem med de bedste defensive rekord i denne sæson.
Wolves har også adskillige kvalitetsspillere. Der bare ikke præsteret ved starten af sæsonen, men deres form ser ud til at være tilbage igen. Ruben Neves i midtbanen er igen begyndt med at dominere målene og er kommet med masser af mål. Med tilføjelsen af Craig Dawson i forsvaret er Wolves begyndt med at lukke færre mål ind. Siden ansættelsen af Julen Lopetegui, har Wolves irriteret de store hold og imod Liverpool vandt Wolves 3 - 0.

2 hold der er i god form, men hvem vinder kampen? Vinder Fulham og øge deres chance for en europæisk slutplacering. Eller kan Wolves fastholde deres gode form og vinde over Fulham, finder vi ud af Februar.

Flyv ud og se Fulham vs Wolves. Fulham vs Wolves bliver spillet på Craven Cottage og som altid med Fulham kampe, så er du garanteret en kamp med spænding og overraskelser.

Tag på fodboldrejse til Fulham og se dem spille imod Wolves hjemme på Craven Cottage.

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Rejsetips
  • Stadion
  • Billetgaranti

Velkommen til London

London er én af verdens mest besøgte byer, og byen har noget for alle: Fra historie og kultur til fin mad og natteliv.

En rejse i tiden
London's historie er til at få øje på overalt i byen. Byens ikoniske bygninger er markante vartegn for London's historie, og der er mange af dem: Tower of London, Westminster Abbey og Big Ben er bare nogle stykker, som man genkender hurtigt.
Byen emmer dog også at innovation (the Shard, the Tate Modern, the Sky Garden) som står over byen, men som aldrig overgår London's århundrede gamle fortælling.

Kunst of kultur
London er særdeles rig på kust og kultur og er en by med store idéer og opfindsomhed.
Londons har altid været præget af uafhængige tænkere, og indtil for nylig var man mistænkelig ved alt der var "avantgarde".
Dette hører nu fortiden til og byens kreative miljø er præget af teater, moderne kunst, musik, poesi, arkitektur og design.
Det centrale London er hvor de største museer, gallerier og de mest ikoniske seværdigheder samles, men besøg Hampstead Heath eller Queen Elizabeth Olympic Park, hvis du ønsker at komme lidt væk fra mængden. Du kan også vove dig længere ud til Kew Gardens, Richmond eller Hampton Court Palace for at få smukke panoramaer af London ved floden efterfulgt af en pint på en stille pub ved floden.

Mangfoldighed
London er dybt multikulturel, og 1/3 af Londons beboere er ikke født i England. Byen repræsenterer 270 nationaliter og over 300 sprog. Mangfoldigheden fylder byen, hvilket ses tydeligt på byens gastronomiske scene, musik og mode.
På britiske institutioner som the British Museum og Victoria & Albert Musem ses udstillinger som er både varieret og fantastiske, og det flere hundrede år gamle Borough Market tilbyder det fulde globale gourmetspektrum.

 

Craven Cottage åbnet op i 1896 og er en fodboldstadion for fodboldklubben Fulham i London. Craven Cottage var en af de første multifunktionelle stadions i England, her kan man både se fodbold og rugby. Stadionnet har en kapacitet på 22.384 tilskuere og i 1938 slog de deres tilskuere rekord, da de havde 49.335 tilskuere i stadionnet der så Fulham spille imod Millwall. Fulham har dog planer om at udvide Craven Cottage.

Sådan kommer du til Craven Cottage

Metro: den tætteste station til Craven Cottage er Putney Bridge. Herfra kan du forvente en 10 – 20 minutters gåtur fra Putney bridge til Craven Cottage.

Bus: Fra Kingston upon Thames station – Kan du tag enten bus 85 eller C4 til Putney Bridge. Herfra er der en 10 – 15 minutter gåtur til Craven Cottage. Andre busstationer du kan tag til Craven Cottage er:

  • Fra Hammarsmith til Fulham Palaca Road med bus 220
  • Fra Putney til Fulham Road kan du tag busserne, 74, 424 og 220

Vi tilbyder fodboldrejser til Fulham og Craven Cottage inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring