FC Porto – Vizela

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle FC Portos kampe.

Om kampen

Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem FC Porto vs Vizela. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig!

Køb en fodboldrejse til Porto med footballtravel.dk og se kampen FC Porto vs Vizela på Estádio do Dragão

Billetter

Øvre Langside

Tribune: Øvre Langside Sektion: Gult område på kortet

Billetter til øvre langside på Estádio do Dragão

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Øvre Langside

Tribune: Øvre Langside
Sektion: Gult område på kortet

Vi kan maksimalt garantere 4 pladser ved siden af hinanden.

Hoteller

Eurostars Heroismo

Eurostars Heroismo ligger i midten af Porto, kun 2 minutters gang fra Porto Militærmuseum og 13 minutters gang fra Gardens of Nova Sintra. Dette hotel med 4 stjerner ligger 1,3 km fra Bolhão Marked og 1,3 km fra Majestic Café.

Apartamentos The Arc Carrís

Med et ophold ved Apartamentos The Arc Carrís i Porto (Centrum/Baixa) er du kun få skridt fra Porto Historiske Centrum og 3 minutters gang fra Palacio das Artes. Dette lejlighedshotel med 4 stjerner ligger 0,4 km fra Ribeira-pladsen og 0,3 km fra Prinsens Hus.

ibis Porto Centro São Bento

Ibis Porto Centro São Bento ligger i midten af Porto, kun 5 minutters gang fra Bolhão Marked og 9 minutters gang fra Portos rådhus. Dette hotel med miljøvenlig profil ligger 0,9 km fra Porto-katedralen og 1 km fra Dom Luis I-broen.

YOTEL Porto

YOTEL Porto ligger i centrum af Porto, kun 10 minutters gang fra Bolhão Marked og Portos rådhus. Dette hotel med 4 stjerner ligger 1,8 km fra Clérigos Tårn og 2,2 km fra Porto-katedralen.

Detaljer

Kampen mellem FC Porto og Vizela repræsenterer en konfrontation mellem to forskellige niveauer af portugisisk fodbold, men den er stadig fyldt med spænding og interesse for både fans og tilskuere. FC Porto er en af de mest fremtrædende klubber i Portugal og har en lang historie med stor succes på både nationalt og internationalt niveau. De spiller deres hjemmekampe på den ikoniske Estádio do Dragão og har en dedikeret fanbase.

På den anden side har Vizela en beskeden baggrund i portugisisk fodbold. De har traditionelt spillet i de lavere divisioner og har haft perioder med mindre synlighed. Men klubben har kæmpet sig opad og formået at kvalificere sig til Primeira Liga, den øverste fodbolddivision i Portugal, hvilket er en bemærkelsesværdig præstation.

Når disse to hold mødes på banen, repræsenterer det ofte en udfordring for Vizela, da de står over for en af Portugals mest magtfulde klubber. FC Porto forventes normalt at dominere kampen, men det er ikke usædvanligt at se mindre hold som Vizela udfordre de store navne med deres kampgejst og taktik.

At se en FC Porto vs. Vizela-kamp kan være en spændende oplevelse, hvor du kan få et glimt af det uforudsigelige ved fodbold. Det er en lejlighed til at se, hvordan mindre klubber forsøger at bryde igennem i den øverste division og hvordan stærke klubber som FC Porto arbejder hårdt for at opretholde deres position. Uanset udfaldet er det en påmindelse om, at i fodbold er alt muligt, og hver kamp byder på sin egen unikke historie.

Tag på fodboldrejse til Porto og se FC Porto spille imod Vizela på Estádio do Dragão.

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Billetgaranti

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring