FC Porto – Vitória de Guimarães

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle FC Portos kampe.

Om kampen

Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem FC Porto vs Victoria de Guimarães. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig!

Køb en fodboldrejse til Porto med Footballtravel.dk og se kampen FC Porto vs Victoria de Guimarães på Estádio do Dragão

Billetter

Øvre Langside

Tribune: Øvre Langside Sektion: Gult område på kortet

Billetter til øvre langside på Estádio do Dragão

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Øvre Langside

Tribune: Øvre Langside
Sektion: Gult område på kortet

Vi kan maksimalt garantere 4 pladser ved siden af hinanden.

Hoteller

Eurostars Heroismo

Eurostars Heroismo ligger i midten af Porto, kun 2 minutters gang fra Porto Militærmuseum og 13 minutters gang fra Gardens of Nova Sintra. Dette hotel med 4 stjerner ligger 1,3 km fra Bolhão Marked og 1,3 km fra Majestic Café.

Eurostars Das Artes

Med et ophold ved Eurostars Das Artes har du en base i hjertet af Porto, kun få skridt fra Rua de Miguel Bombarda og 6 minutters gang fra Porto Historiske Centrum. Dette hotel med 4 stjerner ligger 3,3 km fra Ribeira-pladsen og 0,7 km fra Krystalslottets haver.

Eurostars Porto Douro

Med et ophold ved Eurostars Porto Douro har du en base i hjertet af Porto, kun 10 minutters gang fra Ponte Infante D. Henrique og Ribeira-pladsen. Dette hotel med 4 stjerner ligger 2,8 km fra Porto Historiske Centrum og 0,1 km fra Duoro River.

ibis Porto Centro São Bento

Ibis Porto Centro São Bento ligger i midten af Porto, kun 5 minutters gang fra Bolhão Marked og 9 minutters gang fra Portos rådhus. Dette hotel med miljøvenlig profil ligger 0,9 km fra Porto-katedralen og 1 km fra Dom Luis I-broen.

YOTEL Porto

YOTEL Porto ligger i centrum af Porto, kun 10 minutters gang fra Bolhão Marked og Portos rådhus. Dette hotel med 4 stjerner ligger 1,8 km fra Clérigos Tårn og 2,2 km fra Porto-katedralen.

ibis Porto Centro Mercado Bolhao

Med et ophold ved ibis Porto Centro Mercado Bolhao har du en base i hjertet af Porto, kun få skridt fra Porto Historiske Centrum og Bolhão Marked. Dette hotel med miljøvenlig profil ligger 3,1 km fra Ribeira-pladsen og 1 km fra Aliados-pladsen.

Pousada Porto - Rua das Flores

Med et ophold ved Pousada Porto - Rua das Flores har du en base i hjertet af Porto, kun få skridt fra Porto Historiske Centrum og Palacio das Artes. Dette hotel med 4 stjerner ligger 0,4 km fra Ribeira-pladsen og 0,3 km fra Prinsens Hus.

Detaljer

Tag på fodboldrejse til Porto og se kampen mellem FC Porto og Vitória de Guimarães. Kampen mellem FC Porto og Vitória de Guimarães er en betydningsfuld og historisk opgør i portugisisk fodbold. Begge klubber har en rig tradition og en passioneret fanbase, hvilket gør dette opgør til en spændende begivenhed på fodboldkalenderen.

FC Porto, en af Portugals mest berømte klubber, har en lang historie med national og international succes. De spiller deres hjemmekampe på Estádio do Dragão og er kendt for deres stærke spil og evne til at konkurrere på øverste niveau.

På den anden side repræsenterer Vitória de Guimarães en klub med en stolt tradition i portugisisk fodbold. De spiller deres hjemmekampe på Estádio D. Afonso Henriques og har i flere årtier været en konkurrent i Primeira Liga. Klubben er kendt for deres loyale fans og evnen til at udfordre de større klubber i Portugal.

Kampen mellem FC Porto og Vitória de Guimarães er ofte en hårdt kæmpet affære, hvor begge hold går efter sejren. Det er en lejlighed til at se to forskellige stilarter og tilgange til fodbold kolliderer på banen. Der er altid en høj grad af spænding omkring denne kamp, da begge hold ønsker at vinde og opnå ære og respekt i portugisisk fodbold.

Tag på fodboldrejse til Portugal og se FC Porto spille imod Vitória de Guimarães på Estádio do Dragão.

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Billetgaranti

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring