FC Porto – Sporting CP

Billet og hotel

3.645,00 kr. per person

26. – 29. april 2024

Pris per person for 2 personer
3.645,00 kr.

Billet, hotel og fly

Vælg for at se priser fra din lokation

26. – 29. april 2024

Vælg for at se priser fra din lokation
Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede

Om kampen

Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem FC Porto vs Sporting CP. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig!

Køb en fodboldrejse til Porto med Footballtravel.dk og se kampen FC Porto vs Sporting CP på Estádio do Dragão

Billetter

Øvre Langside

Tribune: Øvre Langside Sektion: Gult område på kortet

Billetter til øvre langside på Estádio do Dragão

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Øvre Langside

Tribune: Øvre Langside
Sektion: Gult område på kortet

Vi kan maksimalt garantere 4 pladser ved siden af hinanden.

Hoteller

Eurostars Heroismo

Eurostars Heroismo ligger i midten af Porto, kun 2 minutters gang fra Porto Militærmuseum og 13 minutters gang fra Gardens of Nova Sintra. Dette hotel med 4 stjerner ligger 1,3 km fra Bolhão Marked og 1,3 km fra Majestic Café.

Eurostars Das Artes

Med et ophold ved Eurostars Das Artes har du en base i hjertet af Porto, kun få skridt fra Rua de Miguel Bombarda og 6 minutters gang fra Porto Historiske Centrum. Dette hotel med 4 stjerner ligger 3,3 km fra Ribeira-pladsen og 0,7 km fra Krystalslottets haver.

Eurostars Porto Douro

Med et ophold ved Eurostars Porto Douro har du en base i hjertet af Porto, kun 10 minutters gang fra Ponte Infante D. Henrique og Ribeira-pladsen. Dette hotel med 4 stjerner ligger 2,8 km fra Porto Historiske Centrum og 0,1 km fra Duoro River.

Condes de Azevedo Palace

Med et ophold ved Condes de Azevedo Palace har du en base i hjertet af Porto, kun få skridt fra Porto Historiske Centrum og Santa Clara-kirken. Dette lejlighedshotel med 5 stjerner ligger 1 km fra Ribeira-pladsen og 0,1 km fra Guerra Junqueiro Hus-Museum.

ibis Porto Centro São Bento

Ibis Porto Centro São Bento ligger i midten af Porto, kun 5 minutters gang fra Bolhão Marked og 9 minutters gang fra Portos rådhus. Dette hotel med miljøvenlig profil ligger 0,9 km fra Porto-katedralen og 1 km fra Dom Luis I-broen.

YOTEL Porto

YOTEL Porto ligger i centrum af Porto, kun 10 minutters gang fra Bolhão Marked og Portos rådhus. Dette hotel med 4 stjerner ligger 1,8 km fra Clérigos Tårn og 2,2 km fra Porto-katedralen.

ibis Porto Centro Mercado Bolhao

Med et ophold ved ibis Porto Centro Mercado Bolhao har du en base i hjertet af Porto, kun få skridt fra Porto Historiske Centrum og Bolhão Marked. Dette hotel med miljøvenlig profil ligger 3,1 km fra Ribeira-pladsen og 1 km fra Aliados-pladsen.

Detaljer

Storkampen mellem FC Porto og Sporting CP er en af de mest betydningsfulde og intense opgør i Primeira Liga. Dette opgør er præget af en dyb historie af rivalisering og konkurrence mellem de to klubber, og det er altid en begivenhed, som hele Portugal ser frem til.

FC Porto og Sporting CP er to af Portugals mest prestigefyldte klubber, og begge har en stor samling af nationale mesterskaber og pokaltitler. De spiller deres hjemmekampe på henholdsvis Estádio do Dragão og Estádio José Alvalade og har dedikerede fanbaser, der fylder stadion med lidenskab og støj.

Rivaliseringen mellem FC Porto og Sporting CP går langt tilbage i tiden og har rødder i både sportslig og kulturel rivalisering. Deres møder på banen er altid fyldt med intensitet, og begge hold går efter sejren med alt, hvad de har. Hver kamp mellem dem er som en krig på grønsværen, og resultatet har en enorm indflydelse på både klubbernes placering i ligaen og den nationale stolthed.

At deltage i en FC Porto vs Sporting CP-kamp er en unik oplevelse for fodboldfans. Du vil blive en del af en elektrisk atmosfære, hvor rivaliseringen og passionen er tydelig og intens. Uanset udfaldet er det en begivenhed, der demonstrerer, hvorfor denne rivalisering er en af de mest ikoniske i verden og hvorfor portugisisk fodbold har så dybe rødder i kampen mellem disse to store klubber.

Tag på fodboldrejse til Porto og se FC Porto spille imod Estoril da Praira på Estádio do Dragão.

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Billetgaranti

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring