FC Porto – Estoril da Praia

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle FC Portos kampe.

Om kampen

Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem FC Porto vs Estoril da Praia. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig!

Køb en fodboldrejse til Porto med Footballtravel.dk og se kampen FC Porto vs Estoril da Praira på Estádio do Dragão

Billetter

Øvre Langside

Tribune: Øvre Langside Sektion: Gult område på kortet

Billetter til øvre langside på Estádio do Dragão

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Øvre Langside

Tribune: Øvre Langside
Sektion: Gult område på kortet

Vi kan maksimalt garantere 4 pladser ved siden af hinanden.

Hoteller

Eurostars Heroismo

Eurostars Heroismo ligger i midten af Porto, kun 2 minutters gang fra Porto Militærmuseum og 13 minutters gang fra Gardens of Nova Sintra. Dette hotel med 4 stjerner ligger 1,3 km fra Bolhão Marked og 1,3 km fra Majestic Café.

Eurostars Das Artes

Med et ophold ved Eurostars Das Artes har du en base i hjertet af Porto, kun få skridt fra Rua de Miguel Bombarda og 6 minutters gang fra Porto Historiske Centrum. Dette hotel med 4 stjerner ligger 3,3 km fra Ribeira-pladsen og 0,7 km fra Krystalslottets haver.

Eurostars Porto Douro

Med et ophold ved Eurostars Porto Douro har du en base i hjertet af Porto, kun 10 minutters gang fra Ponte Infante D. Henrique og Ribeira-pladsen. Dette hotel med 4 stjerner ligger 2,8 km fra Porto Historiske Centrum og 0,1 km fra Duoro River.

Apartamentos The Arc Carrís

Med et ophold ved Apartamentos The Arc Carrís i Porto (Centrum/Baixa) er du kun få skridt fra Porto Historiske Centrum og 3 minutters gang fra Palacio das Artes. Dette lejlighedshotel med 4 stjerner ligger 0,4 km fra Ribeira-pladsen og 0,3 km fra Prinsens Hus.

Condes de Azevedo Palace

Med et ophold ved Condes de Azevedo Palace har du en base i hjertet af Porto, kun få skridt fra Porto Historiske Centrum og Santa Clara-kirken. Dette lejlighedshotel med 5 stjerner ligger 1 km fra Ribeira-pladsen og 0,1 km fra Guerra Junqueiro Hus-Museum.

ibis Porto Centro São Bento

Ibis Porto Centro São Bento ligger i midten af Porto, kun 5 minutters gang fra Bolhão Marked og 9 minutters gang fra Portos rådhus. Dette hotel med miljøvenlig profil ligger 0,9 km fra Porto-katedralen og 1 km fra Dom Luis I-broen.

YOTEL Porto

YOTEL Porto ligger i centrum af Porto, kun 10 minutters gang fra Bolhão Marked og Portos rådhus. Dette hotel med 4 stjerner ligger 1,8 km fra Clérigos Tårn og 2,2 km fra Porto-katedralen.

ibis Porto Centro Mercado Bolhao

Med et ophold ved ibis Porto Centro Mercado Bolhao har du en base i hjertet af Porto, kun få skridt fra Porto Historiske Centrum og Bolhão Marked. Dette hotel med miljøvenlig profil ligger 3,1 km fra Ribeira-pladsen og 1 km fra Aliados-pladsen.

Detaljer

Tag på fodboldrejse til Porto og se kampen mellem FC Porto og Estoril da Praia. FC Porto vs Estoril da Praia har altid budt på masser af underholdning og mål, og vi forventer det samme i denne kamp.

FC Porto er en af Portugals mest prestigefyldte fodboldklubber med en lang historie og en imponerende succesrate. Klubben, grundlagt i 1893, har vundet utallige nationale mesterskaber og har også haft international succes med sejre i både UEFA Champions League og UEFA Europa League. FC Portos hjemmebane, Estádio do Dragão, er en imponerende arena, der er kendt for sin intense atmosfære og lidenskabelige fans.

På den anden side har Estoril da Praia, selvom de ikke er lige så berømte som FC Porto, også haft deres øjeblikke i portugisisk fodbold. Klubben er beliggende i den smukke kystby Estoril og spiller på Estádio António Coimbra da Mota. Selvom de måske ikke har haft samme niveau af succes som FC Porto, er Estoril da Praia kendt for at have en solid ungdomsakademi og en spændende stil med angrebsfodbold.

At se en kamp mellem FC Porto og Estoril da Praia i Porto er en unik mulighed for fodboldentusiaster. Du vil opleve den passion, der fylder Estádio do Dragão, når FC Porto går på banen for at forsvare deres farver, og samtidig kan du nyde den skønne kystby Estoril da Praia's talentfulde spil. Det er en oplevelse, der kombinerer Portugals fodboldarv med den skønhed, der findes i regionen omkring Porto.

Tag på fodboldrejse til Portugal og se FC Porto spille imod Estoril da Praira på Estádio do Dragão.

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Billetgaranti

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring