FC Bayern München – FC København

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle FC Bayern Münchens kampe.

Om kampen

Oplev Champions League magien live, når Bayern München og FCK mødes i en episk duel på Allianz Arena i München. Dette er din chance for at se to af Europas mest prestigefyldte klubber i aktion, og det lover et uforglemmeligt opgør fyldt med spænding og intensitet.

Køb en fodboldrejse til München med footballtravel.dk og se kampen Bayern München vs FCK på Allianz Arena.

Billetter

Kortside/Hjørne (kun i par)

Tribune: Kortside/Hjørne Sektion: Gult område på kortet

Billetter til kortside/hjørne på Allianz Arena

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Kortside/Hjørne (kun i par)

Tribune: Kortside/Hjørne
Sektion: Gult område på kortet

Billetterne er udelukkende garanteret i par ved siden af hinanden. Kontakt os venligst på mail, chat eller telefon, hvis der ønskes 3 sammenhængende pladser.

Langside/hjørne (kun i par)

Tribune: Langside/hjørne Sektion: Gult område på kortet

Billetter til langside/hjørne på Allianz Arena

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Langside/hjørne (kun i par)

Tribune: Langside/hjørne
Sektion: Gult område på kortet

Billetterne er udelukkende garanteret i par ved siden af hinanden. Kontakt os venligst på mail, chat eller telefon, hvis der ønskes 3 sammenhængende pladser.

Nedre Langside (kun i par)

Tribune: Nedre Langside Sektion: Gult område på kortet

Billetter til Nedre Langside på Allianz Arena

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Nedre Langside (kun i par)

Tribune: Nedre Langside
Sektion: Gult område på kortet

Billetterne er udelukkende garanteret i par ved siden af hinanden. Kontakt os venligst på mail, chat eller telefon, hvis der ønskes 3 sammenhængende pladser.

Detaljer

Planlæg din drømme fodboldrejse til München og få chancen for at overvære Champions League-aktion live på Allianz Arena. Bayern München vs FCK bliver en kamp, der vil komme med masser af mål og underholdning. Vores eksklusive fodboldrejser til München giver dig den ultimative oplevelse, hvor du kan støtte dit hold og nyde den bayerske gæstfrihed. Gør din drøm til virkelighed med en uforglemmelig fodboldrejse til München for at se Bayern München vs FCK i Champions League.

I Champions League-sammenhæng har Bayern München i den seneste sæson måske ikke udvist den samme grad af dominans, som vi tidligere har set. Konkurrencen er blevet skærpet, og flere hold har udfordret dem mere end tidligere. Alligevel forbliver Bayern München en formidabel offensiv styrke med spillere som Harry Kane, Leroy Sane og Serge Gnabry, der altid kan skabe mål og trusler.
På midtbanen bliver holdet ledt af den imponerende trio bestående af Leon Goretzka, Joshua Kimmich og Jamal Musiala, som fortsætter med at levere solide præstationer. Sammen med deres solidt opbyggede forsvar gør det Bayern München til et hold, der altid er svært at besejre i Champions League.
Harry Kanes ankomst til Bayern München har potentiale til at give holdet en endnu stærkere position i turneringen. Hans målnæse og erfaring i Champions League kan meget vel hjælpe Bayern München med at vinde trofæet igen. Med sådanne kvaliteter i både angrebet, forsvaret og det centrale midtbanespil er Bayern München en af de stærke kandidater til at hente Champions League-trofæet hjem i den kommende sæson.

FCK, de danske mestre, er endelig tilbage i Champions League, og det er en tid med stor begejstring for danske fans. Holdet er klar til at tage udfordringen op og drille de store hold i turneringen. Det danske mesterhold er kendt for deres stærke defensiv, taktiske dygtighed og dedikation til spillet.
FCK har historisk set vist, at de kan levere overraskelser i Champions League, og med den rigtige blanding af talent, erfaring og holdånd kan de meget vel skabe uforglemmelige øjeblikke i årets turnering. For danske fodboldfans er dette en chance for at støtte vores repræsentanter i europæisk topfodbold og håbe på, at de kan gå langt og repræsentere Danmark på bedst mulig vis i Champions League. Det er en tid til at tro og heppe på FCK!

Oplev et Champions League-brag i Tyskland, når Bayern München møder FCKpå Allianz Arena. En uundværlig fodboldrejse til Tyskland for enhver fodboldentusiast.

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Stadion
  • Billetgaranti

Allianz Arena

Allianz Arena er et stadion i München og bliver på nuværende bruge af Bayern München, TSV 1860 München og det tyske landshold Allianz Arena blev indviet i 2005 og blev bygget med ét formål: Fodbold. Den arkitektonisk unikke arena blev bygget på under 3 år. På ydersiden af stadion er der over 300.000 LED pærer på et areal af over 26.000 m2. Et system der er i stand til at vise over 16 millioner forskellige farver. Når FC Bayern spiller lyser Allianz Arena rødt og hvidt, og blåt og hvidt når TSV 1860 München spiller. Allianz Arena har en kapacitet 71.000 tilskuer. Hvilket gøre stadionnet til Tysklands 2. største stadium efter Signal Iduna Park.

Mange store kampe er blevet spillet i stadionnet. VM 2006 blev spillet i Tyskland, hvoraf 4 gruppespils - 1 1/16 og 1 semifinale kamp blev spillet i Allianz Arena.
EM 2020 blev spillede rundt omkring i Europa. hvoraf 4 af kampene blev spillede i Allianz Arena. Tyskland spillede alle deres gruppespils kampe i Aliianz Arena. Kvartfinale kampen mellem Belgien og Italien blev også spillede i Stadionnet.

Nok den største kamp spillet på Allianz Arena er Champions League finalen mellem Bayern München og Chelsea. Bayern München ansås som storfavoritter, da de spillede finalen i deres egen stadion. Men kampen havde alt fra underholdning til drama og endte ud i en straffesparkskonkurrencen, som Chelsea vandt. Dette var Chelsea første Champions League titel.
UEFA har allerede afgjort at Champions League finalen 2025 skal blive spillede på Allianz Arena

Vi tilbyder fodboldrejser til Bayern München inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring