FC Barcelona – FC Porto

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle FC Barcelonas kampe.

Om kampen

Oplev Champions League magien live, når FC Barcelona møder Portoi en episk duel på Estadi Olimpic Lluis Companys i Barcelona. Dette er din chance for at se to af Europas mest prestigefyldte klubber i aktion, og det lover et uforglemmeligt opgør fyldt med spænding og intensitet.

Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona vs Porto på Estadi Olimpic Lluis Companys.

Billetter

Hjørne

Tribune: Endetribune Sektion: Gule sektioner på billedet

Alle billetter i denne kategori er sammenhængende

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Hjørne

Tribune: Endetribune
Sektion: Gule sektioner på billedet

Alle billetter i denne kategori er sammenhængende

Langside Lateral (Anbefales) (Par)

Tribune: Langside Lateral Sektion: Gule sektioner på billedet

Sælges i par og sættes sammen efter Barcelonas Smartbooking system.

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Langside Lateral (Anbefales) (Par)

Tribune: Langside Lateral
Sektion: Gule sektioner på billedet

Billetterne er udelukkende garanteret i par ved siden af hinanden. Kontakt os venligst på mail, chat eller telefon, hvis der ønskes 3 sammenhængende pladser.

Langside Tribuna (Par)

Tribune: Langside Tribuna Sektion: Gule sektioner på billedet

Sælges i par og sættes sammen efter Barcelonas Smartbooking system.

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Langside Tribuna (Par)

Tribune: Langside Tribuna
Sektion: Gule sektioner på billedet

Billetterne er udelukkende garanteret i par ved siden af hinanden. Kontakt os venligst på mail, chat eller telefon, hvis der ønskes 3 sammenhængende pladser.

Detaljer

Planlæg din drømme fodboldrejse til Barcelona og få chancen for at overvære Champions League aktion live på Estadi Olimpic Lluis Companys. FC Barcelona vs Porto bliver en kamp, der vil komme med masser af mål og underholdning. Vores eksklusive fodboldrejser til FC Barcelona giver dig den ultimative oplevelse, hvor du kan støtte dit hold og nyde de skønne Culés fans. Gør din drøm til virkelighed med en uforglemmelig fodboldrejse til Barcelona og se FC Barcelona vs Porto i Champions League.

FC Barcelona er en af de mest ikoniske og succesrige klubber i UEFA Champions League's historie. Klubben har en rig tradition for excellence i turneringen og har vundet den flere gange.
Barcelonas mest mindeværdige periode i Champions League kom under ledelse af den legendariske træner Pep Guardiola i slutningen af 2000'erne og begyndelsen af 2010'erne. I løbet af denne æra spillede Barcelona en fortryllende form for boldbesiddelse kaldet "tiki-taka" og opnåede bemærkelsesværdig succes. De vandt Champions League i 2006, 2009, 2011 og 2015 og etablerede sig som en dominerende kraft i europæisk fodbold.
Kernen i Barcelonas succes i Champions League har ofte kredset omkring enestående talenter som Lionel Messi, Xavi Hernandez og Andres Iniesta. Messi, i særdeleshed, har været en nøgleskikkelse og har konsekvent leveret ekstraordinære præstationer og slået talrige rekorder i turneringen.
Selvom Barcelona har oplevet perioder med op- og nedture i de seneste år, forbliver de en formidabel konkurrent i Champions League. Klubben arbejder konstant på at genvinde sin tidligere herlighed og tilføje til sin imponerende samling af europæiske titler.

Oplev et Champions League-brag i Spanien, når FC Barcelona møder Porto på Estadi Olimpic Lluis Companys. En uundværlig fodboldrejse til Spanien for enhver fodboldentusiast.

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Stadion
  • Billetgaranti

Estadi Olímpic Lluís Companys er beliggende i hjertet af Barcelona og er en ægte perle i byens sportslandskab. Med sin fantastiske arkitektur og moderne faciliteter er dette stadion en visuel fryd for øjet.

FC Barcelonas midlertidige stadion er opkaldt efter den berømte catalanske politiker Lluís Companys og blev oprindeligt bygget til De Olympiske Lege tilbage i 1992. Nu har det været ombygget og tilpasset til at være FC Barcelonas hjemmefelt i en periode med renoveringer på Camp Nou.

Estadi Olímpic Lluís Companys tilbyder en komfortabel og intim atmosfære, hvor du kan føle energien fra de engagerede fans. Uanset om du er en ivrig Barça-tilhænger eller blot en fodboldinteresseret turist, vil du opleve en utrolig fornemmelse af fællesskab og spænding på dette stadion.

Så hvis du er på udkig efter en uforglemmelig fodboldoplevelse i Barcelona, så er Estadi Olímpic Lluís Companys det perfekte sted at være. Grib chancen for at støtte FC Barcelona og vær en del af den storslåede atmosfære, mens du hepper på dit favorithold.

Tag på fodboldtur til Barcelona og se det verdensberømte stadion.

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring