Eintracht Frankfurt – Borussia Dortmund

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle Eintracht Frankfurts kampe.

Om kampen

Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Eintracht Frankfurt og Borussia Dortmund. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig!

Køb en fodboldrejse til Frankfurt med footballtravel.dk og se kampen Eintracht Frankfurt vs Borussia Dortmund på Deutsche Bank Park.

Billetter

Kortside (kun i par)

Tribune: Kortside Sektion: Gult område på kortet

Billetter til kortside på Deutsche Bank Park

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Kortside (kun i par)

Tribune: Kortside
Sektion: Gult område på kortet

Billetterne er udelukkende garanteret i par ved siden af hinanden. Kontakt os venligst på mail, chat eller telefon, hvis der ønskes 3 sammenhængende pladser.

Øvre Langside (kun i par)

Tribune: Øvre langside Sektion: Gult område på kortet

Billetter til øvre langside på Deutsche Bank Park

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Øvre Langside (kun i par)

Tribune: Øvre langside
Sektion: Gult område på kortet

Billetterne er udelukkende garanteret i par ved siden af hinanden. Kontakt os venligst på mail, chat eller telefon, hvis der ønskes 3 sammenhængende pladser.

Hoteller

Flemings Express Hotel Frankfurt

Med et ophold ved Flemings Express Hotel Frankfurt har du en base i hjertet af Frankfurt, kun få skridt fra Finansdistriktet og 4 minutters gang fra Kaiserstrasse. Dette hotel ligger 5,7 km fra Deutsche Bank Park og 0,7 km fra Messe Frankfurt.

Savoy Hotel Frankfurt

Med et ophold ved Savoy Hotel Frankfurt har du en base i hjertet af Frankfurt, kun få skridt fra Finansdistriktet og Kaiserstrasse. Dette hotel med 4 stjerner ligger 5,4 km fra Deutsche Bank Park og 1,8 km fra Messe Frankfurt.

Maritim Hotel Frankfurt

Med et ophold ved Maritim Hotel Frankfurt har du en base i hjertet af Frankfurt, kun få skridt fra Messe Frankfurt og Messe Frankfurt Kongrescenter. Dette hotel med 4 stjerner ligger 7,4 km fra Deutsche Bank Park og 2,8 km fra Zeil Shoppingdistrikt.

Hotel Cult

Med et ophold ved Hotel Cult har du en base i hjertet af Frankfurt, kun 15 minutters gang fra Henninger Turm og Museumsufer. Dette hotel med 4 stjerner ligger 6,4 km fra Deutsche Bank Park og 2,5 km fra Zeil Shoppingdistrikt.

Scandic Frankfurt Museumsufer

Scandic Frankfurt Museumsufer ligger i centrum af Frankfurt, kun 10 minutters gang fra Oper Frankfurt og Städel Museum. Dette hotel med 4 stjerner ligger 1,3 km fra Römer og 1,5 km fra Liebieghaus.

IntercityHotel Frankfurt Hauptbahnhof Süd

Med et ophold ved IntercityHotel Frankfurt Hauptbahnhof Süd har du en base i hjertet af Frankfurt, kun få skridt fra Finansdistriktet og 5 minutters gang fra Kaiserstrasse. Dette hotel med 4 stjerner ligger 5,4 km fra Deutsche Bank Park og 1 km fra Messe Frankfurt.

Ruby Louise Hotel Frankfurt

Med et ophold ved Ruby Louise Hotel Frankfurt har du en base i hjertet af Frankfurt, kun få skridt fra Goethestrasse og 4 minutters gang fra Operapladsen. Dette hotel ligger 7 km fra Deutsche Bank Park og 0,6 km fra Zeil Shoppingdistrikt.

Detaljer

Tag på fodboldrejse til Tyskland og se Eintracht Frankfurt spille imod Borussia Dortmund. Eintracht Frankfurt vs Borussia Dortmund bliver spillet på Deutsche Bank Park.

Eintracht Frankfurt har haft stor succes i europæisk fodbold i de seneste år. De vandt Europa League i 2021/22 og præsterede godt i Champions League sidste sæson. Deres præstationer har imidlertid ikke været lige så imponerende i Bundesligaen i sidste sæson, hvor de endte på en 7. plads. Som et resultat heraf vil de i denne sæson deltage i Europa Conference League. Selvom Eintracht Frankfurt stod over for udfordringer i den tyske liga, er det vigtigt at bemærke deres evne til at konkurrere og levere imponerende resultater i europæisk fodbold.

Borussia Dortmund havde en god sæson i 2022/23 og lå på førstepladsen i Bundesligaen inden sidste kampdag. Desværre mistede de mesterskabet til Bayern München på sidste kampdag. Dortmund har et ungt hold, der kan drille ethvert hold. Nøglespillere som Brandt og Gio Reyna  dominerede midtbanen og hjalp med målene. Angriberne Youssoufa Moukoko, Sebastian Haller og Karim Adeyemi scorede mange vigtige mål og med et ungt hold som Dortmund har, der både spiller godt nu og ser lovende ud for fremtiden, kan Borussia Dortmund være et hold som Bundesliga burde frygte.

Tag på fodboldrejse til Frankfurt og se Eintracht Frankfurt mod Borussia Dortmund. Eintracht Frankfurt vs Borussia Dortmund bliver spillet på Deutsche Bank Park og som altid med Eintracht Frankfurt kampe, så kan du altid forvente underholdende fodbold.

Flyv til Tyskland og se Eintracht Frankfurt spille imod Borussia Dortmund på Deutsche Bank Park.

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Stadion
  • Billetgaranti

Deutsche Bank Park er et topmoderne stadion og hjemmebane for den tyske klub, Eintracht Frankfurt. Med plads til over 51.000 tilskuere er Deutsche Bank Park Bundesligas 7. største stadion.  Til hver kampdag er stadionnet fyldt med Tysklands mest passioneret fans, Eintracht Frankfurt fansene og atmosfæren i stadionnet er noget af det bedste du kan finde i Europa.

Deutsche Bank Park blev først bygget i 1925 under navnet Waldstadion (Forest Stadium), grundet dens lokation i nærheden af skovområdet i Frankfurt. Deutsche Bank Park har gennemgået adskillige renovationer igennem tiden og især i 1970'erne og 1980, for at udvide kapaciteten af stadionnet. Stadionnet blev færdigbygget i 2005, for at være en af stadioner hvor VM 2006 skulle spilles. Det var også her klubben fik navnet, Deutsche Bank Park. Der blev spillet i alt 5 VM kampe på stadionnet. 4 gruppespil kampe og 1 kvartfinale mellem Brasilien og Frankrig.

Deutsche Bank Park er især kendt for dets forbløffende design og arketiktur.

Tag på fodboldrejse til Frankfurt og se Eintracht Frankfurt spille i Deutsche Bank Park.

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring