Chelsea – Crystal Palace

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle Chelseas kampe.

Om kampen

Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Chelsea og Crystal Palace. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig!

Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Chelsea - Crystal Palace på Stamford Bridge.

Billetter

Westview

Tribune: West Stand Upper tier (Øvre langside) Sektion: Gult område på kortet

Billet på øvre West Stand i sektion WU1/WU2 eller WU7/WU8 inklusiv lounge før kamp, hvor der kan købes mad og drikke.

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Westview

Tribune: West Stand Upper tier (Øvre langside)
Sektion: Gult område på kortet

Inkluderet i billetten:
- Pladser på øvre West Stand WU1/WU2 eller WU7/WU8
- Adgang til lounge fra to timer før kampstart

Canoville Suite

Tribune: East Stand (Langside) Sektion: Gult område på kortet

Sæder på East Stand inkl. loungeadgang 3-retters buffet før kampen, kampprogram samt snacks og drikkevarer efter kampen.

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Canoville Suite

Tribune: East Stand (Langside)
Sektion: Gult område på kortet

- Sæder på East Stand
- Midter langside nær straffesparksfeltet
- 3-retters buffet inden kampen
- Kampprogram
- Snacks og drikkevarer efter kampen

Blues Dining Hospitality (Anbefales)

Tribune: West Stand Lower Tier (nedre langside) Sektion: Gult område på kortet

Langsidebillet inklusiv loungeadgang, 3-retters menu, fri bar (øl, vin og vand) inden kampen samt officielt kampprogram.

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Blues Dining Hospitality (Anbefales)

Tribune: West Stand Lower Tier (nedre langside)
Sektion: Gult område på kortet

Inkluderet i billetten:
- Loungeadgang inden kampen
- 3-retters menu
- Fri bar (øl, vin og vand) inden kampen
- Officielt kampprogram

Detaljer

Tag på fodboldrejse til London og se Chelsea spille imod Crystal Palace på Stamford Bridge. West London Derby byder altid på en masse drama med underholdning og masser af mål.

Chelsea havde store problemer i den seneste sæson og måtte forholdsvis tidligt fyre deres cheftræner, Graham Potter. Herefter overtog Frank Lampard roret den resterende del af sæsonen - uden særlig stor succes. Frem mod denne sæson har man ansat den anerkendte Mauricio Pochettino. Derfor bliver det spændende at se, hvad han får ud af Chelseas kæmpe spillermateriale, der utvivlsomt har et enormt potentiale. En ting, der er helt sikker, er dog, at Pochettino har et stort oprydningsarbejde foran sig. Chelsea har nemlig pt. den klart største trup i Premier League. Derudover vil det med al sandsynlighed også være nødvendigt for klubben at sælge nogle spillere, hvis de skal leve op til reglerne for financial fair-play. Klubben oprustede nemlig i sidste sæson truppen i stor grad med kæmpemæssige transfersummer og kontrakter.

Crystal Palace

Crystal Palace havde en meget blandet sæson sidste år. På midten af sæsonen gik det dårligt for holdet, og de valgte at fyre deres træner Patrick Vieira. Men efter ansættelsen af Roy Hodgson begyndte tingene at se bedre ud. Holdet begyndte at spille godt og levere gode præstationer på banen. Hodgson's erfaring og ledelsesevner hjalp med at skabe stabilitet og få holdet tilbage på rette spor. Crystal Palace formåede at hæve deres niveau og afslutte sæsonen med optimisme og håb for fremtiden. Selvom de stødte på udfordringer, var der en følelse af fremskridt og positiv udvikling i Crystal Palace-lejren. Eze, Olise og Zaha havde en god sæson med masser af mål og assist imellem dem. I forsvaret har Crystal Palace danske Joachim Anderson og Marc Guehi, der ikke lod nogen spillere komme forbi dem.

Tag på fodboldrejse til England og se Chelsea - Crystal Palace. Kampen mellem Chelsea - Crystal Palace bliver spillet på Stamford Bridge og som altid med Chelsea kampe, så kan du altid forvente spænding og overraskelser.

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Rejsetips
  • Stadion
  • Transport
  • Billetgaranti

Velkommen til London

London er én af verdens mest besøgte byer, og byen har noget for alle: Fra historie og kultur til fin mad og natteliv.

En rejse i tiden
London's historie er til at få øje på overalt i byen. Byens ikoniske bygninger er markante vartegn for London's historie, og der er mange af dem: Tower of London, Westminster Abbey og Big Ben er bare nogle stykker, som man genkender hurtigt.
Byen emmer dog også at innovation (the Shard, the Tate Modern, the Sky Garden) som står over byen, men som aldrig overgår London's århundrede gamle fortælling.

Kunst of kultur
London er særdeles rig på kust og kultur og er en by med store idéer og opfindsomhed.
Londons har altid været præget af uafhængige tænkere, og indtil for nylig var man mistænkelig ved alt der var "avantgarde".
Dette hører nu fortiden til og byens kreative miljø er præget af teater, moderne kunst, musik, poesi, arkitektur og design.
Det centrale London er hvor de største museer, gallerier og de mest ikoniske seværdigheder samles, men besøg Hampstead Heath eller Queen Elizabeth Olympic Park, hvis du ønsker at komme lidt væk fra mængden. Du kan også vove dig længere ud til Kew Gardens, Richmond eller Hampton Court Palace for at få smukke panoramaer af London ved floden efterfulgt af en pint på en stille pub ved floden.

Mangfoldighed
London er dybt multikulturel, og 1/3 af Londons beboere er ikke født i England. Byen repræsenterer 270 nationaliter og over 300 sprog. Mangfoldigheden fylder byen, hvilket ses tydeligt på byens gastronomiske scene, musik og mode.
På britiske institutioner som the British Museum og Victoria & Albert Musem ses udstillinger som er både varieret og fantastiske, og det flere hundrede år gamle Borough Market tilbyder det fulde globale gourmetspektrum.

 

Stamford Bridge

Stamford Bridge åbnede officielt i 1887, hvilket gør det til det ældste stadion i Premier League, og startede som hjemmebane for London Athletic Club. Stamford Bridge blev sidenhen tilbudt til Fulham FC, som takkede nej, og da Chelsea blev grundlagt i 1905 flyttede de ind få måneder efter. Stamford Bridge er et af de stadions i Premier League, hvor du er tættest på banen.
I 60'erne og 70'erne foretog Chelsea en masse renoveringer af Stamford Bridge. Disse mange renoveringer blev dog sådan en stor økonomisk byrde at Chelsea blev nød til at sælge stadionnet. I 1992 blev det tilbagekøbt. Efter overtagelsen har man igen i Chelsea brugt mange ressourcer på at renovere Stamford Bridge til hvad man kan kalde et moderne stadion.

Stadionnet har et kapacitet på 40.341 tilskuere, hvilket gøre den til den 9. største stadium i England.

Seværdigheder omkring Stamford Bridge

Chelsea tilbyder mange forskellige turer i stadionnet. Dette kan både være alene eller ved hjælp af en tidligere Chelsea legende. Man kan også komme en tur forbi deres museum på stadion. Du kan læse mere om Chelseas turer her.

Der er også utallige pubs nær Stamford Bridge. Alle pubs er som reelt helt fyldt på kampdagene, hvilket skaber en helt speciel atmosfære op til Chelsea kampene. Som fan kan man uden problemer finde en Chelsea pub på Fulham Road, Fulham Broadway, King's Road. Men 2 vi vil anbefale er:

The Butcher’s Hook:

The Buthers Hook er kendt for at være stedet hvor Chelsea tilbage i 1905 blev grundlagt. The Butchers Hook ligger lige foran hovedindgangen til Stadiummet.

Frankie's Sport Bar & Diner

Frankie's Sport Bar & Diner er placeret på Stamford Bridge og er Chelsea's helt egen pub. Her kan man få god mad og gode drikkevarer. Det er meget populært hos Chelsea fansene at komme her før kampene, hvilket ser pubben blive fyldt hurtigt.

Sådan kommer du til Stamford Bridge

Metro: Med metro kan du komme helt tæt på Stamford Bridge. Der en masse muligheder man kan gøre brug af på kampdagen. Fulham Broadway er den tætteste station med en kort 3 minutters gåtur til stadion, denne station kan dog være propfyldt. For at undgå de mange mennesker kan man også tage metroen til Parsons Green eller West Brompton. Disse tog metrostationer er omkring en kilometervæk fra stadion.

Bus: Man kan også tage bussen til Stamford Bridge. Her er der tre muligheder, som stopper lige ude foran stadion. Ved at hoppe på buslinje 14, 211 eller 414 vil du finde dig lige udenfor det historiske stadion. Busserne kan også være profyldt.

Taxa: Fra centrum kan du tage en taxa direkte til Stamford Bridge. Dette kan tage mellem 15-30 minutter eller længere. Generelt set er der meget trafik i London, dog på kampdage kan man sidde helt fast. Det kan anbefales at hoppe ud af taxaen før og gå resten af vejen.

Vi tilbyder fodboldrejser til Chelsea inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Sådan kommer du til Stamford Bridge

Stamford Bridge ligger i West London, og den letteste måde at komme dertil fra det centrale London er med tube eller tog.

London Underground/Overground
Den nærmeste London Underground/Overground er:
Fulham Broadway - Zone 2, District Line. Hvis du skifter på Earls Court, så skal du tage en tube mod Wimbledon. Stadion ligger ca. 10 minutters gang fra stationen.

National Rail
West Brompton [WBP]
Stationen ligger på Old Brompton Road og ligger ca. 20 minutters gang fra stadion.
Du kan tage:
District Line i Underground og the West London Line på Overground.

Imperial Wharf [EUS]
Stationen ligger på Townmead Road 15 minutters gangs fra stadion.
Du kan tage:
West London Line på Overground og Southern Rail services, som kører til Milton Keynes og Croydon.

Bus
Der ligger to busstoppesteder udenfor Stamford Bridge på Fulham Road. Du kan tage følgende busser: 14, 211 og 414.

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring