Atlético Madrid – Valencia

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle Atlético de Madrids kampe.

Om kampen

Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Valencia. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig!

Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Valencia på Wanda Metropolitano.

Billetter

Øvre kortside (Par)

Tribune: Øvre kortside Sektion: Gult område på kortet

Billetter til øvre kortside på Estadio Metropolitano.

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Øvre kortside (Par)

Tribune: Øvre kortside
Sektion: Gult område på kortet

Billetterne er udelukkende garanteret i par ved siden af hinanden. Kontakt os venligst på mail, chat eller telefon, hvis der ønskes 3 sammenhængende pladser.

Øvre langside (Par)

Tribune: Øvre Langside Sektion: Gult område på kortet

Billetter til øvre langside på Estadio Metropolitano.

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Øvre langside (Par)

Tribune: Øvre Langside
Sektion: Gult område på kortet

Billetterne er udelukkende garanteret i par ved siden af hinanden. Kontakt os venligst på mail, chat eller telefon, hvis der ønskes 3 sammenhængende pladser.

Midter/Nedre Langside (Par)

Tribune: Midter/Nedre Langside Sektion: Gult område på kortet

Billetter til Midter/Nedre langside på Estadio Metropolitano.

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Midter/Nedre Langside (Par)

Tribune: Midter/Nedre Langside
Sektion: Gult område på kortet

Billetterne er udelukkende garanteret i par ved siden af hinanden. Kontakt os venligst på mail, chat eller telefon, hvis der ønskes 3 sammenhængende pladser.

Midter/Nedre central langside (Par)

Tribune: Midter/Nedre central langside Sektion: Gult område på kortet

Billetter til Midter/Nedre central langside på Estadio Metropolitano.

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Midter/Nedre central langside (Par)

Tribune: Midter/Nedre central langside
Sektion: Gult område på kortet

Billetterne er udelukkende garanteret i par ved siden af hinanden. Kontakt os venligst på mail, chat eller telefon, hvis der ønskes 3 sammenhængende pladser.

Hoteller

Petit Palace Tres Cruces

Med et ophold ved Petit Palace Tres Cruces har du en central base i Madrid, kun få skridt fra Gran Via Street og en 10 minutters gåtur fra Lope de Vega Teater. Dette hotel ligger 1,5 km fra Thyssen-Bornemisza Nationale Museum og 1,7 km fra Prado Museum.

Hotel Porcel Ganivet

Med et ophold ved Hotel Porcel Ganivet har du en base i hjertet af Madrid, kun 15 minutters gang fra Plaza Mayor og Palacio Real de Madrid. Dette hotel ligger 1,4 km fra Puerta del Sol og 2,7 km fra Gran Via Street.

Hyatt Centric Gran Via Madrid

Med et ophold ved Hyatt Centric Gran Via Madrid i Madrid (Centro) er du kun få skridt fra Gran Via Street og 6 minutters gang fra Puerta del Sol. Dette hotel 5 ligger 0,8 km fra Plaza Mayor og 1 km fra Palacio Real de Madrid.

MH Apartments Central Madrid

Med et ophold ved MH Apartments Central Madrid befinder du dig i hjertet af Madrid, kun 10 minutters gang fra Puerta del Sol og Plaza Mayor. Dette lejlighedshotel 4 ligger 1 km fra Gran Via Street og 1 km fra Palacio Real de Madrid.

Hotel Santo Domingo

Med et ophold ved Hotel Santo Domingo har du en central base i Madrid, kun få skridt fra Plaza de Santo Domingo og Gran Via Street. Dette hotel 4 ligger 0,2 km fra Teatro Rialto og 0,2 km fra Lope de Vega Teater.

Suites You Zinc

Suites You Zinc ligger i centrum af Madrid, kun 5 minutters gang fra Puerta del Sol og Plaza Mayor. Dette lejlighedshotel ligger 0,5 km fra Gran Via Street og 0,7 km fra Palacio Real de Madrid.

NH Madrid Ventas

Fra NH Madrid Ventas i Madrid (Salamanca) er der kun 10 minutters kørsel til Gran Via Street og Santiago Bernabéu Stadion. Dette hotel 4 ligger 6,2 km fra Puerta del Sol og 1,9 km fra WiZink Center.

NH Madrid Atocha

Med et ophold ved NH Madrid Atocha har du en base i hjertet af Madrid, kun 15 minutters gang fra Prado Museum og El Retiro Park. Dette hotel ligger 1,7 km fra Puerta del Sol og 1,8 km fra Gran Via Street.

Eurostars Casa de la Lírica

Eurostars Casa de la Lírica ligger i centrum af Madrid, kun 5 minutters gang fra Puerta del Sol og Gran Via Street. Dette hotel 4 ligger 0,8 km fra Plaza Mayor og 1,1 km fra Palacio Real de Madrid.

Hotel Puerta de Toledo

Med et ophold ved Hotel Puerta de Toledo har du en central base i Madrid, kun 5 minutters kørsel fra Puerta del Sol og Gran Via Street. Dette hotel ligger 1,2 km fra Plaza Mayor og 7,3 km fra Santiago Bernabéu Stadion.

Acta Madfor

Med et ophold ved Acta Madfor har du en central base i Madrid, kun 5 minutters kørsel fra Gran Via Street og Puerta del Sol. Dette hotel ligger 6,4 km fra Santiago Bernabéu Stadion og 1,4 km fra Palacio Real de Madrid.

Eurostars Plaza Mayor

Med et ophold ved Eurostars Plaza Mayor i centrum af Madrid er du kun 5 minutters gang fra Puerta del Sol og en 10 minutters gåtur fra Gran Via Street. Dette hotel 4 ligger 0,5 km fra Plaza Mayor og 1,1 km fra Palacio Real de Madrid.

Hotel Liabeny

Med et ophold ved Hotel Liabeny i Madrid (Centro) er du kun 5 minutters gang fra Gran Via Street og Puerta del Sol. Dette hotel 4 ligger 0,7 km fra Plaza Mayor og 1 km fra Palacio Real de Madrid.

NH Collection Madrid Gran Vía

Med et ophold ved NH Collection Madrid Gran Vía har du en base i centrum af Madrid, kun få skridt fra Gran Via Street og 6 minutters gang fra Puerta del Sol. Dette hotel 4 ligger 0,9 km fra Plaza Mayor og 1,2 km fra Prado Museum.

The Principal Madrid, Small Luxury Hotels

Med et ophold ved The Principal Madrid, Small Luxury Hotels har du en base i centrum af Madrid, kun få skridt fra Gran Via Street og 8 minutters gang fra Puerta del Sol. Dette hotel 5 ligger 0,8 km fra Prado Museum og 1,2 km fra Plaza Mayor.

Detaljer

Atletico Madrid vs Valencia

Tag på fodboldrejse til Madrid og se Atletico Madrid spille imod Valencia på Wanda Metropolitano.

Atletico Madrid har i mange år domineret og vundet La Liga, og de har nået Champions League-finalen flere gange. Under Diego Simeones ledelse er de lykkedes med at skabe et forsvar, der har forskrækket alverdens angreb i mange år, og det er stadig tilfældet i år. Med deres offensive spillere som Griezmann og Depay er Atletico Madrid et hold, som alle bør holde øje med.

Valencia havde en skuffende sæson sidste sæson, hvor de befandt sig lige over nedrykningsfasen, det meste af sæsonen. Det var en forfærdelig tid for klubben, der normalt er vant til at være konkurrencedygtig i toppen af tabellen. Desværre kunne de ikke forbedre deres præstationer nok til at undgå problemer.
Valencia endte sæsonen på en 16. plads i La Liga, hvilket er meget under deres forventede niveau. Det er en forfærdelig position for en klub med Valencias historie og ambitioner. Det er klart, at der er behov for store forbedringer, og Valencia vil arbejde hårdt for at genopbygge og vende tilbage til deres tidligere succes i fremtidige sæsoner.

Tag på fodboldrejse til Spanien og se Atletico Madrid vs Valencia. Atletico Madrid vs Valencia bliver spillet på Wanda Metropolitano, så gør dig klar til at opleve byen Madrid og den atmosfæriske stadion, Wanda Metropolitano.

Tag på fodboldrejse og se Atletico Madrid spille imod Valencia.

Atletico Madrid vs Valencia

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Rejsetips
  • Stadion
  • Transport
  • Billetgaranti

Velkommen til Madrid

Over 3,2 millioner mennesker kalder Madrid for deres hjemby, og set fra luften er den spanske hovedstad seks gange større end Barcelona. Kort sagt – Madrid er stor, men bestemt ikke uoverskuelig. Bymidten er kompakt og nem at færdes i til fods, og så har den en velfungerende metro, når fødderne bliver asfalttrætte.

Madrid og tapas
Vores foretrukne spiseoplevelse er ikke én tapasbar, men en hel gade med tapasbarer, der ligger side om side. Den berømte tapasgade Cava Baja (Calle de la Cava Baja) i boheme-kvarteret La Latina er i sig selv en stemningsfuld oplevelse. De små, skæve bygninger har farverige facader pyntet med håndmalede fliser, rustikke træskilte, gammeldags gadelamper og balkoner i støbejern.
Om dagen er her stille, men efter klokken 20 flokkes både lokale og turister og gør det nødvendigt at bestille bord, hvis du har en særlig restaurant på ønskelisten. To af de mest berømte tapasbarer er Tempranillo, der er kendt for at serverer den allerbedste sortfodskinke, og Casa Lucio, der er elsket for sine traditionelle retter og bespist en lang række af kendisser.

Ud i natten
Vil du opleve Madrid som en lokal? Et rigtig godt tip er, at du begynder den første aften i byens legendariske natteliv.
Snup en ekstra flaske vin på en af de mange tapasrestaurant eller gå ombord i cocktailkortet på en af byens hippe barer.
Således kommer du senere i seng, sover lidt længere og tuner helt automatisk ind på madrilernes døgnrytme, der begynder senere end vores. Dermed slipper du også for at vandre palle-alene rundt i gaderne næste morgen – desperat for at finde en åben café, der serverer morgenmad og dit første kaffe-fix. Den oplevelse har vi testet for dig, så det behøver du ikke.

Wanda Metropolitano

Med plads til næsten 70.000 tilskuere er Wanda Metropolitano det 3. største stadion i Spanien kun overgået af Estadio Santiago Bernabéu og Camp Nou.
Stadion åbnede i 2017 og i 2018 blev det udnævnt til ”bedste stadium i verden” af The World Football Summit. I 2019 var Wanda Metropolitano vært for Champions League finalen mellem Liverpool - Tottenham, hvor Liverpool slog Tottenham med 2-0.
Du kan se Atletico Madrid spille i La Liga mod de største klubber i verdenen.

Sådan kommer du til Wanda Metropolitano

Metroen er din bedste ven i Madrid. Hvis du skal til Wanda Metropolitano og se Atletico Madrid spiller, så kan du tag M7 metroen til stationen Estadio Metropolitano.

Hvis du ikke har noget imod en lille gåtur, så kan du tag M2 til Las Rosas eller M5 til Canillejas. Herfra er der ca en 15 – 20 minutters e til Wanda Metropolitano.

Vi tilbyder fodboldrejser til Atletico Madrid inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Sådan kommer du til stadion

Med metrolinje 7 kan du komme hele vejen til metrostoppet ved stadion, Estadio Metropolitano.
Det tager omkring 45 minutter fra centrum af Madrid til Atleticos stadion.

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring