Atletico Madrid – Lazio

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle Atlético de Madrids kampe.

Om kampen

Oplev Champions League magien live, når Atletico Madrid og Lazio mødes i en episk duel på Wanda Metropolitano i Madrid. Dette er din chance for at se to af Europas mest prestigefyldte klubber i aktion, og det lover et uforglemmeligt opgør fyldt med spænding og intensitet.

Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Lazio på Wanda Metropolitano.

Billetter

Øvre langside (Par)

Tribune: Øvre Langside Sektion: Gult område på kortet

Billetter til øvre langside på Estadio Metropolitano.

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Øvre langside (Par)

Tribune: Øvre Langside
Sektion: Gult område på kortet

Billetterne er udelukkende garanteret i par ved siden af hinanden. Kontakt os venligst på mail, chat eller telefon, hvis der ønskes 3 sammenhængende pladser.

Midter/Nedre Langside (Par)

Tribune: Midter/Nedre Langside Sektion: Gult område på kortet

Billetter til Midter/Nedre langside på Estadio Metropolitano.

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Midter/Nedre Langside (Par)

Tribune: Midter/Nedre Langside
Sektion: Gult område på kortet

Billetterne er udelukkende garanteret i par ved siden af hinanden. Kontakt os venligst på mail, chat eller telefon, hvis der ønskes 3 sammenhængende pladser.

VIP Club East (midter langside)

Tribune: Østlig langside Sektion: Gult område på kortet

Garanteret sammenhængende VIP-billetter midt på den østlige langside.
Billetten er inklusiv lounge fra 1,5 time før kamp, mad og fri bar.

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

VIP Club East (midter langside)

Tribune: Østlig langside
Sektion: Gult område på kortet

Der er følgende garanterer i kampbilletten:
- Sammenhængende VIP-pladser på østlig
langside
- Adgang til lounge fra 1,5 time før kampstart
- Fri bar i loungen
- Komplimentært måltid i loungen

Hoteller

NH Collection Madrid Gran Vía

Med et ophold ved NH Collection Madrid Gran Vía har du en base i centrum af Madrid, kun få skridt fra Gran Via Street og 6 minutters gang fra Puerta del Sol. Dette hotel 4 ligger 0,9 km fra Plaza Mayor og 1,2 km fra Prado Museum.

Detaljer

Planlæg din drømme fodboldrejse til Madrid og få chancen for at overvære Champions League aktion live på Wanda Metropolitano. Atletico Madrid vs Lazio bliver en kamp, der vil komme med masser af mål og underholdning. Vores eksklusive fodboldrejser til Madrid giver dig den ultimative oplevelse, hvor du kan støtte dit hold. Gør din drøm til virkelighed med en uforglemmelig fodboldrejse til Madrid og se Atletico Madrid vs Lazio i Champions League.

Atletico Madrid har i mange år været en dominerende kraft i La Liga og har nået Champions League-finalen flere gange. Under Diego Simeones kyndige ledelse har de skabt et forsvar, der har skræmt selv de mest målfarlige angreb i årevis, og denne sæson er ingen undtagelse.
Med offensive stjerner som Antoine Griezmann og Memphis Depay er Atletico Madrid et hold, der har potentiale til at levere spændende præstationer i Champions League. Selvom de har været i finalen to gange tidligere, har de siden da ikke præsteret på samme niveau i turneringen. Klubben arbejder hårdt på at genfinde deres tidligere storhedstid i Champions League, og fans over hele verden holder øje med, om Atletico Madrid kan vende tilbage til toppen af europæisk fodbold i årets turnering.

Lazio har haft en imponerende sæson sidste år og sikrede sig en stærk andenplads i Serie A. Holdet leverede bemærkelsesværdige præstationer både defensivt og offensivt, hvilket bidrog til deres succes. Lazio imponerede især med deres stærke defensiv, der resulterede i en af sæsonens bedste defensive rekorder og en evne til at holde buret rent.
Centrale spillere som midtbanespilleren Sergej Milinkovic-Savic spillede en afgørende rolle i denne succes ved at bidrage med både mål og assists. På den offensive front har Lazio også været dominerende med angribere som Ciro Immobile og Zaccagni, der har været i enestående form, scoret mål og skabt farlighed for modstanderne.
Nu, hvor Lazio vender tilbage til Champions League, vil de stræbe efter at overføre deres imponerende form og succes til den europæiske scene. Fans kan forvente spændende kampe og håber på, at Lazio kan skabe en dyb løb i årets turnering.

Oplev et Champions League-brag i Spanien, når Atletico Madrid møder Lazio på Wanda Metropolitano. En uundværlig fodboldrejse til Spanien for enhver  fodboldentusiast.

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Rejsetips
  • Stadion
  • Transport
  • Billetgaranti

Velkommen til Madrid

Over 3,2 millioner mennesker kalder Madrid for deres hjemby, og set fra luften er den spanske hovedstad seks gange større end Barcelona. Kort sagt – Madrid er stor, men bestemt ikke uoverskuelig. Bymidten er kompakt og nem at færdes i til fods, og så har den en velfungerende metro, når fødderne bliver asfalttrætte.

Madrid og tapas
Vores foretrukne spiseoplevelse er ikke én tapasbar, men en hel gade med tapasbarer, der ligger side om side. Den berømte tapasgade Cava Baja (Calle de la Cava Baja) i boheme-kvarteret La Latina er i sig selv en stemningsfuld oplevelse. De små, skæve bygninger har farverige facader pyntet med håndmalede fliser, rustikke træskilte, gammeldags gadelamper og balkoner i støbejern.
Om dagen er her stille, men efter klokken 20 flokkes både lokale og turister og gør det nødvendigt at bestille bord, hvis du har en særlig restaurant på ønskelisten. To af de mest berømte tapasbarer er Tempranillo, der er kendt for at serverer den allerbedste sortfodskinke, og Casa Lucio, der er elsket for sine traditionelle retter og bespist en lang række af kendisser.

Ud i natten
Vil du opleve Madrid som en lokal? Et rigtig godt tip er, at du begynder den første aften i byens legendariske natteliv.
Snup en ekstra flaske vin på en af de mange tapasrestaurant eller gå ombord i cocktailkortet på en af byens hippe barer.
Således kommer du senere i seng, sover lidt længere og tuner helt automatisk ind på madrilernes døgnrytme, der begynder senere end vores. Dermed slipper du også for at vandre palle-alene rundt i gaderne næste morgen – desperat for at finde en åben café, der serverer morgenmad og dit første kaffe-fix. Den oplevelse har vi testet for dig, så det behøver du ikke.

Wanda Metropolitano

Med plads til næsten 70.000 tilskuere er Wanda Metropolitano det 3. største stadion i Spanien kun overgået af Estadio Santiago Bernabéu og Camp Nou.
Stadion åbnede i 2017 og i 2018 blev det udnævnt til ”bedste stadium i verden” af The World Football Summit. I 2019 var Wanda Metropolitano vært for Champions League finalen mellem Liverpool - Tottenham, hvor Liverpool slog Tottenham med 2-0.
Du kan se Atletico Madrid spille i La Liga mod de største klubber i verdenen.

Sådan kommer du til Wanda Metropolitano

Metroen er din bedste ven i Madrid. Hvis du skal til Wanda Metropolitano og se Atletico Madrid spiller, så kan du tag M7 metroen til stationen Estadio Metropolitano.

Hvis du ikke har noget imod en lille gåtur, så kan du tag M2 til Las Rosas eller M5 til Canillejas. Herfra er der ca en 15 – 20 minutters e til Wanda Metropolitano.

Vi tilbyder fodboldrejser til Atletico Madrid inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Sådan kommer du til stadion

Med metrolinje 7 kan du komme hele vejen til metrostoppet ved stadion, Estadio Metropolitano.
Det tager omkring 45 minutter fra centrum af Madrid til Atleticos stadion.

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring