Atletico Madrid – Celtic

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle Atlético de Madrids kampe.

Om kampen

Oplev Champions League magien live, når Atletico Madrid og Celtic mødes i en episk duel på Wanda Metropolitano i Madrid. Dette er din chance for at se to af Europas mest prestigefyldte klubber i aktion, og det lover et uforglemmeligt opgør fyldt med spænding og intensitet.

Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Celtic på Wanda Metropolitano.

Billetter

Øvre langside (Par)

Tribune: Øvre Langside Sektion: Gult område på kortet

Billetter til øvre langside på Estadio Metropolitano.

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Øvre langside (Par)

Tribune: Øvre Langside
Sektion: Gult område på kortet

Billetterne er udelukkende garanteret i par ved siden af hinanden. Kontakt os venligst på mail, chat eller telefon, hvis der ønskes 3 sammenhængende pladser.

Midter/Nedre Langside (Par)

Tribune: Midter/Nedre Langside Sektion: Gult område på kortet

Billetter til Midter/Nedre langside på Estadio Metropolitano.

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Midter/Nedre Langside (Par)

Tribune: Midter/Nedre Langside
Sektion: Gult område på kortet

Billetterne er udelukkende garanteret i par ved siden af hinanden. Kontakt os venligst på mail, chat eller telefon, hvis der ønskes 3 sammenhængende pladser.

VIP Club East (midter langside)

Tribune: Østlig langside Sektion: Gult område på kortet

Garanteret sammenhængende VIP-billetter midt på den østlige langside.
Billetten er inklusiv lounge fra 1,5 time før kamp, mad og fri bar.

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

VIP Club East (midter langside)

Tribune: Østlig langside
Sektion: Gult område på kortet

Der er følgende garanterer i kampbilletten:
- Sammenhængende VIP-pladser på østlig
langside
- Adgang til lounge fra 1,5 time før kampstart
- Fri bar i loungen
- Komplimentært måltid i loungen

Hoteller

Petit Palace Triball

Med et ophold ved Petit Palace Triball har du en central base i Madrid, kun få skridt fra Gran Via Street og en 10 minutters gåtur fra Puerta del Sol. Dette hotel ligger 0,6 km fra Lope de Vega Teater og 0,9 km fra Plaza de Oriente.

Petit Palace Tres Cruces

Med et ophold ved Petit Palace Tres Cruces har du en central base i Madrid, kun få skridt fra Gran Via Street og en 10 minutters gåtur fra Lope de Vega Teater. Dette hotel ligger 1,5 km fra Thyssen-Bornemisza Nationale Museum og 1,7 km fra Prado Museum.

Hyatt Centric Gran Via Madrid

Med et ophold ved Hyatt Centric Gran Via Madrid i Madrid (Centro) er du kun få skridt fra Gran Via Street og 6 minutters gang fra Puerta del Sol. Dette hotel med 5 stjerner ligger 0,8 km fra Plaza Mayor og 1 km fra Palacio Real de Madrid.

Hotel Santo Domingo

Med et ophold ved Hotel Santo Domingo har du en central base i Madrid, kun få skridt fra Plaza de Santo Domingo og Gran Via Street. Dette hotel med 4 stjerner ligger 0,2 km fra Teatro Rialto og 0,2 km fra Lope de Vega Teater.

NH Madrid Ventas

Fra NH Madrid Ventas i Madrid (Salamanca) er der kun 2 minutters kørsel til WiZink Center og 6 minutters kørsel til Gran Via Street. Dette hotel med 4 stjerner ligger 4,2 km fra Santiago Bernabeu Stadion og 6,2 km fra Puerta del Sol.

Eurostars Casa de la Lírica

Eurostars Casa de la Lírica ligger i centrum af Madrid, kun 5 minutters gang fra Puerta del Sol og Gran Via Street. Dette hotel med 4 stjerner ligger 0,8 km fra Plaza Mayor og 1,1 km fra Palacio Real de Madrid.

Acta Madfor

Med et ophold ved Acta Madfor har du en central base i Madrid, kun 5 minutters kørsel fra Gran Via Street og Plaza Mayor. Dette hotel ligger 2,8 km fra Puerta del Sol og 6,4 km fra Santiago Bernabeu Stadion.

Eurostars Plaza Mayor

Med et ophold ved Eurostars Plaza Mayor i centrum af Madrid er du kun 5 minutters gang fra Puerta del Sol og en 6 minutters gåtur fra Plaza Mayor. Dette hotel med 4 stjerner ligger 0,9 km fra Gran Via Street og 1,1 km fra Palacio Real de Madrid.

Hotel Liabeny

Med et ophold ved Hotel Liabeny i Madrid (Centro) er du kun 5 minutters gang fra Gran Via Street og Puerta del Sol. Dette hotel med 4 stjerner ligger 0,7 km fra Plaza Mayor og 1 km fra Palacio Real de Madrid.

Petit Palace Chueca

Med et ophold ved Petit Palace Chueca har du en central base i Madrid, kun få skridt fra Gran Via Street og Gran Via Casino. Dette hotel ligger 0,5 km fra Chueca Plads og 0,6 km fra Telefónica-bygningen.

The Principal Madrid, Small Luxury Hotels

Med et ophold ved The Principal Madrid, Small Luxury Hotels har du en base i centrum af Madrid, kun få skridt fra Gran Via Street og 8 minutters gang fra Puerta del Sol. Dette hotel med 5 stjerner ligger 1,2 km fra Plaza Mayor og 0,8 km fra Prado Museum.

Detaljer

Planlæg din drømme fodboldrejse til Madrid og få chancen for at overvære Champions League aktion live på Wanda Metropolitano. Atletico Madrid vs Celtic bliver en kamp, der vil komme med masser af mål og underholdning. Vores eksklusive fodboldrejser til Madrid giver dig den ultimative oplevelse, hvor du kan støtte dit hold. Gør din drøm til virkelighed med en uforglemmelig fodboldrejse til Madrid og se Atletico Madrid vs Celtic i Champions League.

Atletico Madrid har i mange år været en dominerende kraft i La Liga og har nået Champions League-finalen flere gange. Under Diego Simeones kyndige ledelse har de skabt et forsvar, der har skræmt selv de mest målfarlige angreb i årevis, og denne sæson er ingen undtagelse.
Med offensive stjerner som Antoine Griezmann og Memphis Depay er Atletico Madrid et hold, der har potentiale til at levere spændende præstationer i Champions League. Selvom de har været i finalen to gange tidligere, har de siden da ikke præsteret på samme niveau i turneringen. Klubben arbejder hårdt på at genfinde deres tidligere storhedstid i Champions League, og fans over hele verden holder øje med, om Atletico Madrid kan vende tilbage til toppen af europæisk fodbold i årets turnering.

Celtic har en imponerende historie i Champions League, hvor de flere gange har været kendt for at drille de store klubber. Deres mest bemærkelsesværdige præstationer inkluderer sejre som deres 2-1 triumf over FC Barcelona. Celtic har en dedikeret fanbase og en tradition for at skabe overraskelser i turneringen, og deres tilstedeværelse i Champions League er altid en spændende begivenhed for fodboldfans verden over.

Oplev et Champions League-brag i Spanien, når Atletico Madrid møder Celtic på Wanda Metropolitano. En uundværlig fodboldrejse til Spanien for enhver  fodboldentusiast.

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Rejsetips
  • Stadion
  • Transport
  • Billetgaranti

Velkommen til Madrid

Over 3,2 millioner mennesker kalder Madrid for deres hjemby, og set fra luften er den spanske hovedstad seks gange større end Barcelona. Kort sagt – Madrid er stor, men bestemt ikke uoverskuelig. Bymidten er kompakt og nem at færdes i til fods, og så har den en velfungerende metro, når fødderne bliver asfalttrætte.

Madrid og tapas
Vores foretrukne spiseoplevelse er ikke én tapasbar, men en hel gade med tapasbarer, der ligger side om side. Den berømte tapasgade Cava Baja (Calle de la Cava Baja) i boheme-kvarteret La Latina er i sig selv en stemningsfuld oplevelse. De små, skæve bygninger har farverige facader pyntet med håndmalede fliser, rustikke træskilte, gammeldags gadelamper og balkoner i støbejern.
Om dagen er her stille, men efter klokken 20 flokkes både lokale og turister og gør det nødvendigt at bestille bord, hvis du har en særlig restaurant på ønskelisten. To af de mest berømte tapasbarer er Tempranillo, der er kendt for at serverer den allerbedste sortfodskinke, og Casa Lucio, der er elsket for sine traditionelle retter og bespist en lang række af kendisser.

Ud i natten
Vil du opleve Madrid som en lokal? Et rigtig godt tip er, at du begynder den første aften i byens legendariske natteliv.
Snup en ekstra flaske vin på en af de mange tapasrestaurant eller gå ombord i cocktailkortet på en af byens hippe barer.
Således kommer du senere i seng, sover lidt længere og tuner helt automatisk ind på madrilernes døgnrytme, der begynder senere end vores. Dermed slipper du også for at vandre palle-alene rundt i gaderne næste morgen – desperat for at finde en åben café, der serverer morgenmad og dit første kaffe-fix. Den oplevelse har vi testet for dig, så det behøver du ikke.

Wanda Metropolitano

Med plads til næsten 70.000 tilskuere er Wanda Metropolitano det 3. største stadion i Spanien kun overgået af Estadio Santiago Bernabéu og Camp Nou.
Stadion åbnede i 2017 og i 2018 blev det udnævnt til ”bedste stadium i verden” af The World Football Summit. I 2019 var Wanda Metropolitano vært for Champions League finalen mellem Liverpool - Tottenham, hvor Liverpool slog Tottenham med 2-0.
Du kan se Atletico Madrid spille i La Liga mod de største klubber i verdenen.

Sådan kommer du til Wanda Metropolitano

Metroen er din bedste ven i Madrid. Hvis du skal til Wanda Metropolitano og se Atletico Madrid spiller, så kan du tag M7 metroen til stationen Estadio Metropolitano.

Hvis du ikke har noget imod en lille gåtur, så kan du tag M2 til Las Rosas eller M5 til Canillejas. Herfra er der ca en 15 – 20 minutters e til Wanda Metropolitano.

Vi tilbyder fodboldrejser til Atletico Madrid inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Sådan kommer du til stadion

Med metrolinje 7 kan du komme hele vejen til metrostoppet ved stadion, Estadio Metropolitano.
Det tager omkring 45 minutter fra centrum af Madrid til Atleticos stadion.

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring