Atalanta – Udinese

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle Atalantas kampe.

Om kampen

Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atalanta og Udinese. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig!

Køb en fodboldrejse til Bergramo med footballtravel.dk og se kampen Atalanta vs Udinese på Stadio Atleti Azzurri d'Italia.

Billetter

Langside

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Langside

Stadio Atleti Azzurri d'italia

Detaljer

Atalanta vs Udinese

Atalanta vs Udinense er en kamp der kan byde en masse mål og underholdning. Atalanta er i ræset om Champions League pladserne og med de offensive talenter som Atalanta besidder, kan man aldrig udelukke dem.
Udinese er ligeledes i gang med en fremragende sæson og er i ræset om Europa Conference League, hvilket er et kæmpe præstation af Udinese.

Atalanta har altid været blandt nogle af Europas mest offensive og underholdende hold at holde med i seneste tid. Og igen i år er det det samme. Lookman befinder sig blandt topscorerne i Serie A og med Koopmeiners og danske Højlund i midtbanen er Atalanta altid et hold der byder på en masse mål.
Udinese er et hold der stoler på deres unge spillere og det har givet pote. Unge spiller som Beto i angrebet er Udinese top score og venster wingbacken Destiny Udogie er også kommet med målene. Udinese kan forvente et magisk sæson i år med europæisk fodbold næste sæson.

Kan begge hold få europæisk fodbold næste sæson eller vil opgaven være for svær for begge hold, finder vi ud af på Marts.

Tag på fodboldrejse til Bergamo og se Atalanta vs Udinese. Atalanta vs Udinese bliver spillet på Stadio Atleti Azzurri d'Italia og som altid med Atalanta kampe, så kan du altid forvente spænding og overraskelser.

Flyv til Italien og se Serie A kampen mellem Atalanta vs Udinese.

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Stadion
  • Billetgaranti

Stadio Atleti Azzurri d'italia er en italiansk stadion og er hjemmebane for topklubben Atalanta B.C. Med en kapacitet på 21.300 er stadionnet Serie A's 6. mindste stadion. Stadionnet blev bygget færdigt i 1928 og har siden da været igennem adskillige renoveringer. Seneste var i 2011 for at modernisere stadionnet og forøge stadionkapaciteten fra 19.000 til 21.300. Stadionnet er kendt for deres passioneret fans og et unikt atmosfære.

Vi tilbyder fodboldrejser til Bergramo og se Atalanta B.C spille på Stadio Atleti Azzurri d'italia inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring