Atalanta – AS Roma

Billet og hotel

2.945,00 kr. per person

23. – 25. april 2023

Pris per person for 2 personer
2.945,00 kr.

Billet, hotel og fly

Vælg for at se priser fra din lokation

23. – 25. april 2023

Vælg for at se priser fra din lokation
Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede

Om kampen

Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atalanta og AS Roma. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig!

Køb en fodboldrejse til Bergramo med footballtravel.dk og se kampen Atalanta - Roma på Stadio Atleti Azzurri d'Italia.

Billetter

Langside

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Langside

Stadio Atleti Azzurri d'italia

Hoteller

Best Western Hotel Cappello D'Oro

Med et ophold ved Best Western Hotel Cappello D'Oro har du en base i hjertet af Bergamo, kun få skridt fra Largo Porta Nuova og Piazza Matteotti. Dette hotel med 4 stjerner ligger 16,1 km fra Leolandia og 0,2 km fra Via XX Settembre.

Mercure Bergamo Centro Palazzo Dolci

Med et ophold ved Mercure Bergamo Centro Palazzo Dolci har du en base i hjertet af Bergamo, kun få skridt fra Centro Congressi Giovanni XXIII og 4 minutters gang fra Largo Porta Nuova. Dette hotel med 4 stjerner ligger 15,9 km fra Leolandia og 0,4 km fra Piazza Matteotti.

NH Bergamo

Med et ophold ved NH Bergamo i Bergamo er du 1,6 km fra Matris Domini Kloster og 3,7 km fra Colleoni Kapel. Dette hotel med 4 stjerner ligger 4,5 km fra San Vigilio Slot.

Detaljer

Atalanta - Roma

Kampen mellem Atalanta - Roma kan være en kamp der byder på en masse mål og underholdning. Atalanta er i ræset om Champions League pladserne og med de offensive talenter som Atalanta besidder, kan man aldrig udelukke dem.
AS Roma er faktisk også i ræset om Champions League pladserne og er Atalantas primære konkurrent i ræset om Champions League.

Atalanta har altid været blandt nogle af Europas mest offensive og underholdende hold at holde med i seneste tid. Og igen i år er det det samme. Lookman befinder sig blandt topscorerne i Serie A og med Koopmeiners og danske Højlund i midtbanen er Atalanta altid et hold der byder på en masse mål.
Med Jose Mourinho som manager, har AS Roma nåede helt nye højder som de aldrig havde troede de kunne nå. i 2021/22 vandt AS Roma deres første europæiske trofæ og i år er AS Roma på vej mod en top 4 placering. Romas stærke forsvar er grunden til at man kan finde AS Roma så højt oppe i tabellen i år. Med et forsvar af Mancini, Smalling og Ibanez i forsvaret og Rui Patricio i målet har AS Roma haft det 2. bedste forsvar i Serie A i år. Med Jose Mourinho ved styrrøret har AS Roma store planer om at overtage Serie A i de kommende sæsoner.

I alt kæmper 5 hold odm de resterende 3 Champions League pladser. Vil både AS Roma og Atalanta få Champions League fodbold næste sæson eller vil 1 af dem misse Champions League?

Tag på fodboldrejse til Bergamo og se Atalanta - Roma. Kampen mellem Atalanta - Roma bliver spillet på Stadio Atleti Azzurri d'Italia og som altid med Atalanta kampe, så kan du altid forvente spænding og overraskelser.

Flyv til Italien og se Serie A kampen mellem Atalanta - Roma.
Eller se den modsatte kamp mellem AS Roma og Atalanta.

Atalanta - Roma

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Stadion
  • Billetgaranti

Stadio Atleti Azzurri d'italia er en italiansk stadion og er hjemmebane for topklubben Atalanta B.C. Med en kapacitet på 21.300 er stadionnet Serie A's 6. mindste stadion. Stadionnet blev bygget færdigt i 1928 og har siden da været igennem adskillige renoveringer. Seneste var i 2011 for at modernisere stadionnet og forøge stadionkapaciteten fra 19.000 til 21.300. Stadionnet er kendt for deres passioneret fans og et unikt atmosfære.

Vi tilbyder fodboldrejser til Bergramo og se Atalanta B.C spille på Stadio Atleti Azzurri d'italia inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring