AS Roma Inter

AS Roma – Inter

Billet og hotel

4.645,00 kr. per person

5. – 8. maj 2023

Pris per person for 2 personer
4.645,00 kr.
Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede

Om kampen

Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AS Roma og Inter Milan. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig!

Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen AS Roma mod Inter Milan på Stadio Olimpico.

Billetter

Kortside

Tribune: Gul/Lys Orange

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Kortside

Tribune: Gul/Lys Orange

Langside

Tribune: Rød/Orange

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Langside

Tribune: Rød/Orange

Hoteller

Hotel Quirinale

Med et ophold ved Hotel Quirinale i Rom (Rom Centrum) er du kun 3 minutters kørsel fra Piazza di Spagna og 5 minutters kørsel fra Spanske trappe. Dette hotel med 4 stjerner ligger 2,1 km fra Trevi-fontænen og 2,2 km fra Pantheon.

Palazzo Manfredi – Small Luxury Hotels of the World

Fra Palazzo Manfredi – Small Luxury Hotels of the World i Rom (Rom Centrum) er der kun få skridt til Colosseum og 3 minutters gang til Neros Gyldne Hus (Domus Aurea). Dette hotel med 5 stjerner ligger 4,2 km fra Pantheon og 4,4 km fra Piazza Navona.

Flower Garden Hotel Rome

Fra Flower Garden Hotel Rome i Rom (Rom Centrum) er der kun 10 minutters kørsel til Spanske trappe og Piazza di Spagna. Dette hotel ligger 2,7 km fra Trevi-fontænen og 2,9 km fra Pantheon.

NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

Med et ophold ved NH Collection Roma Palazzo Cinquecento befinder du dig i hjertet af Rom, kun 15 minutters kørsel fra Circus Maximus. Dette hotel med 5 stjerner ligger 3,1 km fra Spanske trappe og 3,6 km fra Trevi-fontænen.

Crosti Hotel

Crosti Hotel ligger i centrum af Rom, kun 10 minutters gang fra Den Britiske Ambassade i Rom og Porta Pia. Dette hotel ligger 0,5 km fra Diocletians termer og 0,8 km fra Santa Maria della Vittoria.

Augusta Lucilla Palace

Med et ophold ved Augusta Lucilla Palace har du en central base i Rom, kun 5 minutters kørsel fra Colosseum og 8 minutters fra Spanske trappe. Dette hotel med 4 stjerner ligger 2,6 km fra Trevi-fontænen og 2,8 km fra Pantheon.

NH Collection Roma Centro

Med et ophold ved NH Collection Roma Centro har du en central base i Rom, kun få skridt fra Via Cola di Rienzo og en 10 minutters gåtur fra Piazza del Popolo. Dette hotel med 4 stjerner ligger 1,7 km fra Santa Maria del Popolo.

Catone District Hotel

Med et ophold ved Catone District Hotel befinder du dig i hjertet af Rom, kun 10 minutters gang fra Vatikanmuseerne og Peterskirken. Dette hotel ligger 2,8 km fra Trevi-fontænen og 2,9 km fra Piazza Navona.

Hotel Trevi

Med et ophold ved Hotel Trevi i Rom (Rom Centrum) er du kun få skridt fra Trevi-fontænen og 8 minutters gang fra Pantheon. Dette hotel ligger 0,9 km fra Spanske trappe og 1 km fra Piazza Navona.

Hotel Barberini

Med et ophold ved Hotel Barberini i Rom (Rom Centrum) er du kun 4 minutters gang fra Trevi-fontænen og 7 minutters gang fra Spanske trappe. Dette hotel med 4 stjerner ligger 1 km fra Pantheon og 0,5 km fra Piazza di Spagna.

Colosseo Gardens - My Extra Home

Med et ophold ved Colosseo Gardens - My Extra Home har du en central base i Rom, kun 15 minutters kørsel fra Colosseum og Spanske trappe. Denne lejlighed ligger 3,9 km fra Trevi-fontænen og 4 km fra Pantheon.

Best Western Premier Hotel Royal Santina

Fra Best Western Premier Hotel Royal Santina i Rom (Rom Centrum) er der kun 15 minutters kørsel til Spanske trappe og Trevi-fontænen. Dette hotel med 4 stjerner ligger 3,9 km fra Colosseum og 4 km fra Piazza Navona.

Palazzo Montemartini Rome, A Radisson Collection Hotel

Fra Palazzo Montemartini Rome, A Radisson Collection Hotel, som ligger i hjertet af Rom, er det kun fem minutters kørsel til Piazza della Repubblica og Villa Borghese. Dette hotel med 5 stjerner ligger 2,2 km fra Det romerske forum og 2,4 km fra Spanske trappe.

Hotel Virgilio

Med et ophold ved Hotel Virgilio har du en base i hjertet af Rom, kun 15 minutters gang fra Trevi-fontænen og Piazza di Spagna. Dette hotel ligger 1,5 km fra Spanske trappe og 2,2 km fra Pantheon.

Detaljer

Roma mod Inter

Tag på fodboldrejse til Rom og se AS Roma spille imod Inter Milan. AS Roma mod Inter Milan kunne tyde på at være en betydningsfuld kamp for begge hold. Begge hold kæmper om Champions League pladserne og vinderen af denne kamp, kan have et stort forspring i Champions League kvalifikations ræset.
AS Roma er flyvende i denne sæson hvor de på nuværende tidspunkt konkurrere om en Champions League plads og med et par gode resultater vil denne drøm være en realitet. AS Roma er et defensivt stærkt hold, som selv de bedste hold har problemer at score imod.
Inter Milan går selvfølgelig efter Serie A titlen og med SSC Napoli i topform og på toppen af Serie A, skal Inter Milan vinde hver kamp for at have en chance for at vinde Serie A titlen.

Inter Milan er et legendarisk hold der igennem historien har vundet adskillige Serie A og Champions League titler. Dog i senere tid har Inter Milan været skuffende i Serie A og fraværende i Champions League. Men det ser ud til at det gamle Inter Milan er tilbage igen. De vandt Serie A i 2020/21 sæsonen og i år ser Inter Milan også farlige ud. Inter Milan har været helt fantatiske offensivt. Inter Milan er en af de mest scorende hold i serie A i denne sæson og med spillere som Lautaro Martinez og Edin Dzeko oppe i angrebet, vil målene ikke stoppe. Nico Barella i midtbanen bliver ved med at kontrollere kampe for Inter Milan. Og Onana i målet holder altid buret rent.

AS Roma har den erfaren og succesfulde Jose Mourinho som træner og med Jose Mourinho som manager, har AS Roma nåede helt nye højder som de aldrig havde troede de kunne nå. i 2021/22 vandt AS Roma deres første europæiske trofæ og i år er AS Roma på vej mod en top 4 placering. Romas stærke forsvar er grunden til at man kan finde AS Roma så højt oppe i tabellen i år. Med et forsvar af Mancini, Smalling og Ibanez i forsvaret og Rui Patricio i målet har AS Roma haft det 2. bedste forsvar i Serie A i år. Med Jose Mourinho ved styrrøret har AS Roma store planer om at overtage Serie A i de kommende sæsoner.

Tag på fodboldrejse til Italien og se Roma mod Inter. Roma mod Inter bliver spillet på Stadio Olimpico og som altid med AS Roma kampe, så kan du altid forvente spænding og overraskelser.

Flyv til Italien og se kampen: Roma mod Inter

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Stadion
  • Transport
  • Billetgaranti

Stadio Olympico er en italiansk stadium besiddende i Italien, Rom og er hjemmebane for de 2 Rom klubber AS Roma og Lazio. Med en kapacitet  på 72.698 tilskuere er Stadio Olympico italiens 2. største stadion. Stadio Olympico er også hjemmebane for det Italianske landshold. Til hver kampdag er stadionnet fyldt med Italiens mest passioneret fans. Roma og Lazio fansene er kendt for at skabe en god stemning og en atmosfære som du sent vil glemme. AS Roma har dog planer om at flytte til et nyt stadion kaldet, Stadio della Roma.

Konstruktion af Stadio Olympico begyndte i 1928 indledt af Benito Mussolinis regime, og første del stod færdigt i 1932. Herfra gik arbejdet i stå, bl.a. pga. 2. verdenskrig, og begyndte først igen i 1950.
17. maj 1953 blev stadion indviet, da Italien tog imod Ungarn foran ca. 100.000 tilskuere. Stadionnet har siden været blevet brugt til forskellige sportsbegivenheder blandt andet OL i 1960. Nok det største fodboldkamp spillet i Stadio Olympico var 1990 VM finalen mellem Tyskland og Argentina. Her vandt Tyskland kampen 1-0.

I de seneste år har Stadio Olympico været igennem flere forskellige renovationer for at modernisere faciliteterne og forbedre tilskuere oplevelsen. der er blevet installeret flere og beder sæder, forbedret belysning og flere VIP sæder. Der er også planer om flere teknologiske forbedringer. Dette er så lyd og video systemer.

Sådan kommer du til stadion

Fra centrum af Rom kan man tage en sporvogn til stadion. Du kan for eksempel hoppe på sporvognen fra metrostationen Flaminio, som ligger nær Piazza del Popolo, og køre i retning mod Mancini. Det er også på stoppet Mancini, at du skal stå af.

Det er også muligt at tage en bus til stadion, både Bus 32 og Bus 280 kører til stoppestedet, Stadio Tennis, lige ved Stadio Olimpico.

Beregn en rejsetid på omkring 30 minutter fra centrum til stadion.

Stadio Olympico er en af Italiens mest legendariske stadions i Italien. Vi tilbyder fodboldrejser til AS Roma og Lazio inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Sådan kommer du til stadion

Fra centrum af Rom kan man tage en sporvogn til stadion. Du kan for eksempel hoppe på sporvognen fra metrostationen Flaminio, som ligger nær Piazza del Popolo, og køre i retning mod Mancini. Det er også på stoppet Mancini, at du skal stå af.

Det er også muligt at tage en bus til stadion, både Bus 32 og Bus 280 kører til stoppestedet, Stadio Tennis, lige ved Stadio Olimpico.

Beregn en rejsetid på omkring 30 minutter fra centrum til stadion.

 

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring