AS Roma – AC Milan

Billet og hotel

3.995,00 kr. per person

28. – 30. april 2023

Pris per person for 2 personer
3.995,00 kr.
Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede

Om kampen

Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AS Roma og AC Milan. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig!

Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen AS Roma mod AC Milan på Stadio Olimpico.

Billetter

Langside

Tribune: Rød/Orange

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Langside

Tribune: Rød/Orange

Hoteller

Palazzo Manfredi – Small Luxury Hotels of the World

Fra Palazzo Manfredi – Small Luxury Hotels of the World i Rom (Rom Centrum) er der kun få skridt til Colosseum og 3 minutters gang til Neros Gyldne Hus (Domus Aurea). Dette hotel med 5 stjerner ligger 4,2 km fra Pantheon og 4,4 km fra Piazza Navona.

Flower Garden Hotel Rome

Fra Flower Garden Hotel Rome i Rom (Rom Centrum) er der kun 10 minutters kørsel til Spanske trappe og Piazza di Spagna. Dette hotel ligger 2,7 km fra Trevi-fontænen og 2,9 km fra Pantheon.

Augusta Lucilla Palace

Med et ophold ved Augusta Lucilla Palace har du en central base i Rom, kun 5 minutters kørsel fra Colosseum og 8 minutters fra Spanske trappe. Dette hotel med 4 stjerner ligger 2,6 km fra Trevi-fontænen og 2,8 km fra Pantheon.

Hotel Trevi

Med et ophold ved Hotel Trevi i Rom (Rom Centrum) er du kun få skridt fra Trevi-fontænen og 8 minutters gang fra Pantheon. Dette hotel ligger 0,9 km fra Spanske trappe og 1 km fra Piazza Navona.

Hotel Barberini

Med et ophold ved Hotel Barberini i Rom (Rom Centrum) er du kun 4 minutters gang fra Trevi-fontænen og 7 minutters gang fra Spanske trappe. Dette hotel med 4 stjerner ligger 1 km fra Pantheon og 0,5 km fra Piazza di Spagna.

Palazzo Montemartini Rome, A Radisson Collection Hotel

Fra Palazzo Montemartini Rome, A Radisson Collection Hotel, som ligger i hjertet af Rom, er det kun fem minutters kørsel til Piazza della Repubblica og Villa Borghese. Dette hotel med 5 stjerner ligger 2,2 km fra Det romerske forum og 2,4 km fra Spanske trappe.

Hotel Virgilio

Med et ophold ved Hotel Virgilio har du en base i hjertet af Rom, kun 15 minutters gang fra Trevi-fontænen og Piazza di Spagna. Dette hotel ligger 1,5 km fra Spanske trappe og 2,2 km fra Pantheon.

Detaljer

Roma mod AC Milan

Rejs til Rom og se AS Roma spille imod Sassuolo på Stadio Olimpico. AS Roma vs Sassuolo er en kamp der kunne være betydningsfuld for bege hold. AS Roma er flyvende i denne sæson hvor de på nuværende tidspunkt konkurrere om en Champions League plads og med et par gode resultater vil denne drøm være en realitet. AS Roma er et defensivt stærkt hold, som selv de bedste hold har problemer at score imod.
AC Milan på den anden side prøver at forsvare deres Serie A titel, men det ser ud til at ræset er udkørt. Napoli har et stort forspring og AC Milan skal komme med et mirakel, hvis de gerne vil vinde dette års Serie A.

AC Milan er et legendarisk hold der igennem historien har vundet adskillige Serie A og Champions League titler. Dog i senere tid har AC Milan været skuffende i Serie A og fraværende i Champions League. Dog ser det ud til at det gamle AC Milan er tilbage. Med Rafael Leao i wingen er AC Milan altid en fare for modstanderne og med Sandro Tonali og ismael Bennacer i midtbanen, er det næsten helt umuligt at komme forbi. Maignan er et mur i målet og er en stor grund til AC Milans seneste succes. Med disse spillere vandt AC Milan Serie A sidste sæson og i denne sæson er de i titel ræset igen.

AS Roma har den erfaren og succesfulde Jose Mourinho som træner og med Jose Mourinho som manager, har AS Roma nåede helt nye højder som de aldrig havde troede de kunne nå. i 2021/22 vandt AS Roma deres første europæiske trofæ og i år er AS Roma på vej mod en top 4 placering. Romas stærke forsvar er grunden til at man kan finde AS Roma så højt oppe i tabellen i år. Med et forsvar af Mancini, Smalling og Ibanez i forsvaret og Rui Patricio i målet har AS Roma haft det 2. bedste forsvar i Serie A i år. Med Jose Mourinho ved styrrøret har AS Roma store planer om at overtage Serie A i de kommende sæsoner.

Tag på fodboldrejse til Italien og se AS Roma mod AC Milan. AS Roma mod AC Milan bliver spillet på Stadio Olimpico og som altid med AS Roma kampe, så kan du altid forvente spænding og overraskelser.

Flyv til Italien og se kampen AS Roma mod AC Milan

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Stadion
  • Transport
  • Billetgaranti

Stadio Olympico er en italiansk stadium besiddende i Italien, Rom og er hjemmebane for de 2 Rom klubber AS Roma og Lazio. Med en kapacitet  på 72.698 tilskuere er Stadio Olympico italiens 2. største stadion. Stadio Olympico er også hjemmebane for det Italianske landshold. Til hver kampdag er stadionnet fyldt med Italiens mest passioneret fans. Roma og Lazio fansene er kendt for at skabe en god stemning og en atmosfære som du sent vil glemme. AS Roma har dog planer om at flytte til et nyt stadion kaldet, Stadio della Roma.

Konstruktion af Stadio Olympico begyndte i 1928 indledt af Benito Mussolinis regime, og første del stod færdigt i 1932. Herfra gik arbejdet i stå, bl.a. pga. 2. verdenskrig, og begyndte først igen i 1950.
17. maj 1953 blev stadion indviet, da Italien tog imod Ungarn foran ca. 100.000 tilskuere. Stadionnet har siden været blevet brugt til forskellige sportsbegivenheder blandt andet OL i 1960. Nok det største fodboldkamp spillet i Stadio Olympico var 1990 VM finalen mellem Tyskland og Argentina. Her vandt Tyskland kampen 1-0.

I de seneste år har Stadio Olympico været igennem flere forskellige renovationer for at modernisere faciliteterne og forbedre tilskuere oplevelsen. der er blevet installeret flere og beder sæder, forbedret belysning og flere VIP sæder. Der er også planer om flere teknologiske forbedringer. Dette er så lyd og video systemer.

Sådan kommer du til stadion

Fra centrum af Rom kan man tage en sporvogn til stadion. Du kan for eksempel hoppe på sporvognen fra metrostationen Flaminio, som ligger nær Piazza del Popolo, og køre i retning mod Mancini. Det er også på stoppet Mancini, at du skal stå af.

Det er også muligt at tage en bus til stadion, både Bus 32 og Bus 280 kører til stoppestedet, Stadio Tennis, lige ved Stadio Olimpico.

Beregn en rejsetid på omkring 30 minutter fra centrum til stadion.

Stadio Olympico er en af Italiens mest legendariske stadions i Italien. Vi tilbyder fodboldrejser til AS Roma og Lazio inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Sådan kommer du til stadion

Fra centrum af Rom kan man tage en sporvogn til stadion. Du kan for eksempel hoppe på sporvognen fra metrostationen Flaminio, som ligger nær Piazza del Popolo, og køre i retning mod Mancini. Det er også på stoppet Mancini, at du skal stå af.

Det er også muligt at tage en bus til stadion, både Bus 32 og Bus 280 kører til stoppestedet, Stadio Tennis, lige ved Stadio Olimpico.

Beregn en rejsetid på omkring 30 minutter fra centrum til stadion.

 

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring