AC Milan – Newcastle

Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede
Denne kamp er ikke længere tilgængelig. Tryk her for at se alle AC Milans kampe.

Om kampen

Oplev Champions League magien live, når AC Milan og Newcastle United mødes i "dødens gruppe" i en episk duel på San Siro i Milan. Dette er din chance for at se to af Europas mest prestigefyldte klubber i aktion, og det lover et uforglemmeligt opgør fyldt med spænding og intensitet.

Køb en fodboldrejse til Milano med footballtravel.dk og se kampen AC Milan vs Newcastle United på San Siro.

Billetter

Øvre kortside (Op til 4 samlet)

Tribune: Øvre kortside Sektion: Gult område på kortet

Billetter til øvre kortside på San Siro

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Øvre kortside (Op til 4 samlet)

Tribune: Øvre kortside
Sektion: Gult område på kortet

Vi kan maksimalt garantere fire sammenhængende pladser ad gangen. Hvis I er flere personer end ovenstående, vil vi forsøge at placere jer så tæt sammen som muligt.

Øvre Langside (op til 4 samlet)

Tribune: Øvre Langside Sektion: Gult område på kortet

Billetter til øvre langside på San Siro

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Øvre Langside (op til 4 samlet)

Tribune: Øvre Langside
Sektion: Gult område på kortet

Vi kan maksimalt garantere fire sammenhængende pladser ad gangen. Hvis I er flere personer end førnævnte, vil vi forsøge at placere jer så tæt sammen som muligt.

Midter Langside (Op til 4 samlet) (Anbefales)

Tribune: Midter Langside Sektion: Gult område på kortet

Billetter til midter langside på San Siro

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Midter Langside (Op til 4 samlet) (Anbefales)

Tribune: Midter Langside
Sektion: Gult område på kortet

Vi kan maksimalt garantere fire sammenhængende pladser ad gangen. Hvis I er flere personer end førnævnte, vil vi forsøge at placere jer så tæt sammen som muligt.

Nedre Langside (Op til 4 samlet)

Tribune: Nedre Langside Sektion: Gult område på kortet

Billetter til nedre langside på San Siro

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Nedre Langside (Op til 4 samlet)

Tribune: Nedre Langside
Sektion: Gult område på kortet

Vi kan maksimalt garantere fire sammenhængende pladser ad gangen. Hvis I er flere personer end førnævnte, vil vi forsøge at placere jer så tæt sammen som muligt.

VIP Hospitality

Tribune: Østlig langside Sektion: Blok 154

VIP billet på Langsiden inklusiv loungeadgang og let middag før kampen og i halvlegen.

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

VIP Hospitality

Tribune: Østlig langside
Sektion: Blok 154

Inkluderet i billetten:
- Loungeadgang før og efter kampen
- Mad før kamp og i pausen
- Garanti for sammenhængende pladser

Loungen åbner 2 timer før kampstart

Hoteller

NH Collection Milano President

Med et ophold ved NH Collection Milano President befinder du dig i hjertet af Milano, kun 8 minutters kørsel fra MUDEC Kulturmuseum. Dette hotel med 5 stjerner ligger 0,5 km fra Milano-katedralen og 0,5 km fra Piazza del Duomo.

Marconi Hotel

Fra Marconi Hotel i Milano (Milano Hovedbanegård) er der kun 4 minutters kørsel til Piazza del Duomo og 5 minutters kørsel til Milano-katedralen. Dette hotel med 4 stjerner ligger 2 km fra Teatro alla Scala og 2,2 km fra Galleria Vittorio Emanuele II.

The Westin Palace, Milan

Med et ophold ved The Westin Palace, Milan har du en central base i Milano, kun 5 minutters kørsel fra Piazza del Duomo og Milano-katedralen. Dette hotel med 5 stjerner ligger 1,7 km fra Teatro alla Scala og 1,8 km fra Galleria Vittorio Emanuele II.

Hotel Cavour

Med et ophold ved Hotel Cavour har du en central base i Milano, kun 2 minutters kørsel fra Piazza del Duomo og 6 minutters fra Milano-katedralen. Dette hotel med 4 stjerner ligger 0,8 km fra Teatro alla Scala og 1 km fra Galleria Vittorio Emanuele II.

Detaljer

Planlæg din drømme fodboldrejse til Milano og få chancen for at overvære Champions League aktion live på San Siro. AC Milan vs Newcastle United bliver en kamp, der vil komme med masser af mål og underholdning. Vores eksklusive fodboldrejser til AC Milan giver dig den ultimative oplevelse, hvor du kan støtte dit hold og nyde de skønne Milano fans. Gør din drøm til virkelighed med en uforglemmelig fodboldrejse til Milan og se AC Milan vs Newcastle United i Champions League.

AC Milan er en sand gigant i Champions League-historien. AC Milan har imponeret verden med deres fantastiske spil og triumfer i turneringen gennem årene. Med flere Champions League-titler i bagagen har AC Milan været et navn, der altid vækker respekt og beundring i europæisk klubfodbold.
Selvom AC Milan har haft nogle udfordrende år i Champions League, ser det ud til, at de er ved at genoplive deres europæiske eventyr. Med stjerner som Rafael Leao og Ismael Bennacer i spidsen er holdet begyndt at genfinde sin form og spilleglæde i den prestigefyldte turnering.
Champions League er kendt for sin intense konkurrence og spændende kampe, hvor de bedste hold fra hele Europa kæmper om at blive kronet som mestre. AC Milan har en stolt tradition for at konkurrere på det højeste niveau i Champions League. De har faktisk vundet turneringen hele 7 gange, hvilket gøre dem til Champions Leagues 2. mest succesfulde hold.

Newcastle United har siden deres nye ejerskifte haft en imponerende opblomstring i Premier League. Mange havde ikke forventet, at Newcastle ville vende tilbage til Champions League-scenen så tidligt, men ikke desto mindre er det netop, hvad der er sket. Efter 21 års fravær er klubben endelig tilbage i Champions League
Bruno Guimaraes, Newcastles stjernespiller, har revolutioneret holdets midtbane og gjort dem til en betydelig trussel for de bedste hold i Europa. I den seneste sæson var Newcastle det bedst forsvarende hold, og med en forsvarsformation bestående af stærke spillere som Sven Botman, Dan Burn, Kieren Trippier og målmanden Nick Pope, bliver det en udfordring for enhver modstander at bryde igennem Newcastles forsvarslinje.
Newcastle United er endelig tilbage i Champions League, og det er en milepæl, der har glædet både fans og spillere. Holdet er sultent efter at bevise sig på den europæiske scene og fortsætte deres imponerende udvikling. Champions League-nætter er tilbage på St. James' Park, og Newcastle-fans verden over ser frem til at støtte deres hold i deres jagt på europæisk succes.

Oplev et Champions League-brag i Italien, når AC Milan møder Newcastle United på San Siro. En uundværlig fodboldrejse til Italien for enhver fodboldentusiast.

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Rejsetips
  • Stadion
  • Transport
  • Billetgaranti

Velkommen til Milano

Duomo di Milano
Domkirken i Milano er byens varemærke, og det er ikke helt uden grund. Duomo di Milano er nemlig verdens femtestørste Domkirke, og den flotte, imponerende bygning tog mere end 500 år at bygge. Domkirken er placeret på en enorm plads, hvor er på varme dage er fyldt med mennesker – både turister og lokale. I nærheden finder man også mange andre kendte bygninger, samt masser af butikker, isboder, caféer og restauranter.

Betagende Navigli
Normalt forbinder man mest Venedig med kanaler, men de er også at finde i Milano. Der løber nemlig to kanaler gennem Navigli-kvarteret. Den ene kanel er ”designet” af Leonardo da Vinci, og den er helt klart et besøg værd, når man er i Milano. Området omkring kanalen er specielt et besøg værd i aften- og nattetimerne, da området er proppet med barer. Fredag og lørdag er der godt gang i Navigli-kvarteret, så har man planer om at tage i byen, er det et meget godt sted at begynde.

Når du ikke er på stadion
442 Sports Pub
Dette er det helt rigtige sted at tage hen for at varme op til en kamp på San Siro. 442 Sports Pub serverer ud over italienske øl også gode belgiske og tyske fadøl. Sportsbaren tiltrækker mange lokale, hvilket er med til at skabe en autentisk stemning, sammen med de mange fodboldtørklæder, som den lille pub er udsmykket med.

The English Football Pub
Fodboldfans vil elske denne bar, da den er indrettet med fodbold samlerobjekter fra 1930'erne og fremefter. Her støder man blandt andet på billeder og plakater fra historiske fodboldkampe samt diverse fodboldmagasiner og trøjer. Snup en pint Guinness og se kampene live på de mange skærme. Bygningen er gemt væk i en gyde, så se efter skiltet der siger English Pub lige uden for gyden.

San Siro

San Siro er et italiansk stadion besiddende i Milan og er hjemmebane for de 2 italianske klubber AC Milan og Inter Milan, der begge spiller i Serie A. Stadionnet har en kapacitet på 80.018 tilskuere, hvilken gør San Siro til en af de største stadions i verdenen og den største i Italien. I 1980 blev stadionnet omdøbt efter den italianske legende, Giuseppe Meazza, da spillede for både Inter og Ac Milan. Stadionnet bliver dog stadigvæk kaldt San Siro af alle.

Mange store kampe er blevet spillet i San Siro. 3 kampe blev spillet i VM 1934, 6 kampe i 1990 VM, 3 kampe og EM 1980 og i alt er der blevet spillet 4 European/Champions League finaler, hvoraf den seneste blev spillet i 2016 mellem og Atletico Madrid. Real Madrid vandt kampen på straffesparks konkurrence.
UEFA Nations League finalen 2021 mellem Spanien og Frankrig, blev også spillet i San Siro. Denne kamp vandt Frankrig 2-1.

I 2026, vil Milan hoste OL, hvor åbnings ceremonien faktisk bliver afholdt i San Siro. Dette er første gang i lang tid at et stort sportsbegivenhed bliver afholdt i San Siro.

Den 24. Juni 2019 annonceret Inter og AC Milan deres intention om at bygge et nyt stadion, der skulle erstatte San Siro. Det "nye" stadion, som skal blive placeret ved siden af San Siro forventes at koste 800 millioner $ og klar ved 2022/23 sæsonen. Det nye stadion e inspireret af Mercedes-Benz Stadium i Atlanta, USA.

Vi tilbyder fodboldrejser til AC Milan og inter kampe inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Sådan kommer du til stadion

Takket være Milanos gode metroforbindelser, er det nemt at komme til stadion. Med den lilla metrolinje, M5, kan man komme til stadion fra centrum af byen. Stå af på San Siro Ippodromo eller San Siro Stadio, så er du en kort gåtur fra det store stadion.
Det tager ca. 20 minutter at komme til stadion fra den centrale plads, Piazza Duomo.

 

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring