AC Milan – Lecce

Billet og hotel

2.395,00 kr. per person

22. – 24. april 2023

Pris per person for 2 personer
2.395,00 kr.

Billet, hotel og fly

Vælg for at se priser fra din lokation

22. – 24. april 2023

Vælg for at se priser fra din lokation
Hotel
Centrale hoteller
Fodboldbillet
100% billetgaranti
Kundeservice
Altid til stede

Om kampen

Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AC Milan og Lecce. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig!

Køb en fodboldrejse til Milan med footballtravel.dk og se kampen AC Milan vs Lecce på San Siro.

Billetter

Øvre kortside (Op til 4 samlet)

Union berlin

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Øvre kortside (Op til 4 samlet)

Øvre/Midter Langside (Op til 4 samlet)

San Siro

Bemærk! Udsynet kan variere alt efter hvor i sektionen du bliver placeret.

Øvre/Midter Langside (Op til 4 samlet)

Hoteller

B&B Hotel Milano San Siro

Med et ophold ved B&B Hotel Milano San Siro i Milano er du kun 10 minutters gang fra San Siro Stadion og San Siro Race Course. Dette hotel ligger 6,4 km fra Milano-katedralen og 6,4 km fra Piazza del Duomo.

Lancaster Hotel

Lancaster Hotel ligger i centrum af Milano, kun 10 minutters gang fra Arco della Pace og Parco Sempione. Dette hotel ligger 1,1 km fra CityLife Shopping District og 1,7 km fra MiCo – Milano Convention Centre.

Hotel Star

Hotel Star ligger i hjertet af Milano, kun 5 minutters gang fra Piccolo Teatro Grassi (teater) og Piazza Cordusio. Dette hotel ligger 0,4 km fra Teatro alla Scala og 0,5 km fra Galleria Vittorio Emanuele II.

Hotel Brunelleschi

Med et ophold ved Hotel Brunelleschi befinder du dig i hjertet af Milano, kun 10 minutters gang fra Piazza del Duomo og Milano-katedralen. Dette hotel med 4 stjerner ligger 2,3 km fra Galleria Vittorio Emanuele II og 8,4 km fra San Siro Stadion.

43 Station Hotel

Fra 43 Station Hotel i Milano (Milano Hovedbanegård) er der kun 5 minutters kørsel til Piazza Lima og Viale Monza. Dette hotel ligger 4,4 km fra Milano-katedralen og 4,4 km fra Piazza del Duomo.

NH Collection Milano President

Med et ophold ved NH Collection Milano President i Milano befinder du dig i det historiske kvarter, kun 4,7 km fra MUDEC Kulturmuseum. Dette hotel med 5 stjerner ligger 0,8 km fra Milano-katedralen og 0,8 km fra Piazza del Duomo.

Magville

Fra Magville i Milano (Porta Vittoria) er der kun 10 minutters kørsel til Milano-katedralen og Piazza del Duomo. Dette hotel med 4 stjerner ligger 2,4 km fra Galleria Vittorio Emanuele II og 11,1 km fra San Siro Stadion.

Hilton Milan

Med et ophold ved Hilton Milan har du en central base i Milano, kun 5 minutters kørsel fra Piazza della Repubblica og Niguarda Ca Granda Hospital. Dette hotel med 4 stjerner ligger 2,4 km fra Corso Como og 3,8 km fra Teatro alla Scala.

UNAHOTELS Century Milano

Fra UNAHOTELS Century Milano i Milano (Milano Hovedbanegård) er der kun 15 minutters kørsel til Milano-katedralen og Piazza del Duomo. Dette hotel med 4 stjerner ligger 3,8 km fra Galleria Vittorio Emanuele II og 9,2 km fra San Siro Stadion.

ME Milan - Il Duca

Med et ophold ved ME Milan - Il Duca har du en central base i Milano, kun få skridt fra Piazza della Repubblica og en 10 minutters gåtur fra Pirelli Tårn. Dette hotel med 5 stjerner ligger 2,1 km fra Castello Sforzesco og 2,4 km fra Corso Como.

Detaljer

AC Milan vs Lecce

Rejs til Milan og se AC Milan spille imod Lecce i San Siro. AC Milan vs Torino er en kamp der kan byde på en masse mål og underholdning. AC Milan prøver at forsvare deres Serie A titel og med SSC Napoli i topform og på toppen af Serie A, skal AC Milan vinde hver kamp for at have en chance for at generobre deres Serie A titel.
Lecce kæmper om overlevelse i denne sæson og chancen for overlevelse er stadigvæk store. Lecce skal bare bibeholde deres nuværende form.

AC Milan er et legendarisk hold der igennem historien har vundet adskillige Serie A og Champions League titler. Dog i senere tid har AC Milan været skuffende i Serie A og fraværende i Champions League. Dog ser det ud til at det gamle AC Milan er tilbage. Med Rafael Leao i wingen er AC Milan altid en fare for modstanderne og med Sandro Tonali og ismael Bennacer i midtbanen, er det næsten helt umuligt at komme forbi. Maignan er et mur i målet og er en stor grund til AC Milans seneste succes. Med disse spillere vandt AC Milan Serie A sidste sæson og i denne sæson er de i titel ræset igen.

Kan AC Milan forblive i titelræset eller vil Lecce overraske og ødelægge AC Milans titelhåb. Alt dette finder vi ud af April.

Tag på fodboldrejse til Italien og se AC Milan vs Lecce. AC Milan vs Lecce bliver spillet på San Siro og som altid med AC Milan kampe, så kan du altid forvente spænding og overraskelser.

Flyv til Italien og se Serie A kampen mellem AC Milan vs Lecce.

Har du spørgsmål?

Vores support team er klar på telefonen 09.00 - 16.00 hverdage.

Du kan også skrive til support via chat-support eller sende en mail.

BILLETGARANTI

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Tryghed på rejsen

Rejsegarantifonden Medlem nr. 3318

  • Rejsetips
  • Stadion
  • Transport
  • Billetgaranti

Velkommen til Milano

Duomo di Milano
Domkirken i Milano er byens varemærke, og det er ikke helt uden grund. Duomo di Milano er nemlig verdens femtestørste Domkirke, og den flotte, imponerende bygning tog mere end 500 år at bygge. Domkirken er placeret på en enorm plads, hvor er på varme dage er fyldt med mennesker – både turister og lokale. I nærheden finder man også mange andre kendte bygninger, samt masser af butikker, isboder, caféer og restauranter.

Betagende Navigli
Normalt forbinder man mest Venedig med kanaler, men de er også at finde i Milano. Der løber nemlig to kanaler gennem Navigli-kvarteret. Den ene kanel er ”designet” af Leonardo da Vinci, og den er helt klart et besøg værd, når man er i Milano. Området omkring kanalen er specielt et besøg værd i aften- og nattetimerne, da området er proppet med barer. Fredag og lørdag er der godt gang i Navigli-kvarteret, så har man planer om at tage i byen, er det et meget godt sted at begynde.

Når du ikke er på stadion
442 Sports Pub
Dette er det helt rigtige sted at tage hen for at varme op til en kamp på San Siro. 442 Sports Pub serverer ud over italienske øl også gode belgiske og tyske fadøl. Sportsbaren tiltrækker mange lokale, hvilket er med til at skabe en autentisk stemning, sammen med de mange fodboldtørklæder, som den lille pub er udsmykket med.

The English Football Pub
Fodboldfans vil elske denne bar, da den er indrettet med fodbold samlerobjekter fra 1930'erne og fremefter. Her støder man blandt andet på billeder og plakater fra historiske fodboldkampe samt diverse fodboldmagasiner og trøjer. Snup en pint Guinness og se kampene live på de mange skærme. Bygningen er gemt væk i en gyde, så se efter skiltet der siger English Pub lige uden for gyden.

San Siro

San Siro er et italiansk stadion besiddende i Milan og er hjemmebane for de 2 italianske klubber AC Milan og Inter Milan, der begge spiller i Serie A. Stadionnet har en kapacitet på 80.018 tilskuere, hvilken gør San Siro til en af de største stadions i verdenen og den største i Italien. I 1980 blev stadionnet omdøbt efter den italianske legende, Giuseppe Meatta, da spillede for både Inter og Ac Milan. Stadionnet bliver dog stadigvæk kaldt San Siro af alle.

Mange store kampe er blevet spillet i San Siro. 3 kampe blev spillet i VM 1934, 6 kampe i 1990 VM, 3 kampe og EM 1980 og i alt er der blevet spillet 4 European/Champions League finaler, hvoraf den seneste blev spillet i 2016 mellem og Atletico Madrid. Real Madrid vandt kampen på straffesparks konkurrence.
UEFA Nations League finalen 2021 mellem Spanien og Frankrig, blev også spillet i San Siro. Denne kamp vandt Frankrig 2-1.

I 2026, vil Milan hoste OL, hvor åbnings ceremonien faktisk bliver afholdt i San Siro. Dette er første gang i lang tid at et stort sportsbegivenhed bliver afholdt i San Siro.

Den 24. Juni 2019 annonceret Inter og AC Milan deres intention om at bygge et nyt stadion, der skulle erstatte San Siro. Det "nye" stadion, som skal blive placeret ved siden af San Siro forventes at koste 800 millioner $ og klar ved 2022/23 sæsonen. Det nye stadion e inspireret af Mercedes-Benz Stadium i Atlanta, USA.

Vi tilbyder fodboldrejser til AC Milan og inter kampe inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Sådan kommer du til stadion

Takket være Milanos gode metroforbindelser, er det nemt at komme til stadion. Med den lilla metrolinje, M5, kan man komme til stadion fra centrum af byen. Stå af på San Siro Ippodromo eller San Siro Stadio, så er du en kort gåtur fra det store stadion.
Det tager ca. 20 minutter at komme til stadion fra den centrale plads, Piazza Duomo.

 

Billetgaranti

Footballtravel.dk tilbyder pakker til kampe rundt i Europa til både Champions League, Europa League samt pokal og naturligvis ligakampe.
Vi bruger officielle leverandører og leverer altid vores billetter senest om morgenen inden kl 11 på kampdagen, så du har 100% billetgaranti.

Vi er medlemmer af rejsegarantifonden nr. 3318

Du kan ved spørgsmål, før, under og efter turen altid komme igennem til os på vores 24 timers hotline på tlf: 72 10 83 03 ellers svarer vi altid på e-mails indenfor 24 timer (Med forbehold for weekender og helligdage).

Forsikring