Tilbud på fodboldrejser

Vi tilbyder nu fantastiske tilbud på fodboldrejser til nogle af Europas mest prestigefyldte stadions. Oplev spændingen og stemningen i levende live, når du ser dit yndlingshold spille på deres hjemmebane. Vores pakker inkluderer hotel, billetter til kampen, og mulighed for transport med fly. Bestil nu og få en uforglemmelig oplevelse, mens du støtter dit hold på deres vej mod sejr.

Eksperternes udvalgte tilbud

Arsenal – Manchester City (2 billetter tilbage til denne pris)

7.295,00 kr.
14. – 16. februar 2023
Dette tilbud gælder ved køb af 2 eller 4 billetter, kontakt os hvis du ønsker et andet antal end det førnævnte. Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Arsenal og Manchester City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Arsenal - Manchester City på Emirates Stadium.

Manchester United – FC Barcelona INKL. FLY OG 3 NÆTTER (6 pladser tilbage!)

5.745,00 kr.
22. – 25. februar 2023
Oplev Manchester United hjemme på Old Trafford mod FC Barcelona.

Hamburger Stadtderby | HSV – FC St. Pauli

3.395,00 kr.
21. – 23. april 2023
Oplev Hamburger SV hjemme på Volksparkstadion mod FC St. Pauli.

Liverpool FC – Brentford

6.845,00 kr.
5. – 8. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Liverpool og Brentford. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Liverpool med footballtravel.dk og se kampen Liverpool - Brentford på Anfield.

Manchester United – Fulham

4.195,00 kr.
27. – 29. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Manchester United og Fulham. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Manchester med footballtravel.dk og se kampen Manchester United vs Fulham på Old Trafford.