Wolverhampton Wanderers

Fodboldrejser til Wolves!

Hos Footballtravel.dk har vi hotel og billetter til Wolverhampton Wanderers kampe. Find de bedste fodboldrejser til England hos footballtravel.dk

Ønsker du at komme på Molineux Stadium, skal du blot trykke på din ønskede kamp og lave en forespørgsel.

Wolverhampton Wanderers kampe

Kampe
  • Alle

Der er ingen kampe at vise.

Lidt om Wolves

Wolverhampton Wanderers blev grundlagt i 1877 og var en af de stiftende medlemmer af The Football League. Klubben har siden 1889 spillet deres hjemmebanekampe på Molineux Stadium.

Storhedstiden kom i 50’erne, hvor klubben vandt 3 mesterskaber. Siden da er det ikke blevet til den helt store succes. Det 21. århundrede har primært stået på en blanding af Premier League og The Championship. Siden deres oprykning i 2018 har klubben haft en fin succes i Premier League, som primært har stået på top 10 placering, samt en tur i Europa League.

Læs mere om Wolves’ historie her.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Wolves, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

RUBEN NEVES

Scroll To Top