Southampton

Fodboldrejser til Southampton!

Med Footballtravel.dk kan du se Southampton spille Fa cup, Carabao Cup og Premier League kampe.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Southampton med fly, hotel og fodboldbilletter til Southampton kampe.
Book din næste fodboldrejse til Southampton med Footballtravel.dk og oplev Southampton spille på St. Mary's stadium

Southampton kampe

Kampe
  • Alle
  • Championship

Der er ingen kampe at vise.

Lidt om Southampton

Southampton FC blev grundlagt af medlemmer af St. Mary’s Church i 1885, og disse rødder er stadig en stor del af klubbens identitet, og er også historien på klubbens kælenavn – The Saints.

Klubben har brugt en stor del af deres historie i den bedste engelske række dog med år i den anden og tredje bedste række. Siden 2001 har klubben spillet deres hjemmebanekampe på St. Mary’s Stadium.

Du kan læse mere om Southampton’s historie her.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Southampton, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til fodboldrejser til Southampton tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter til Southampton kampe

Til alle Southampton kampe kan du købe fodboldbilletter hos os. Om det er Premier League, FA Cup eller Carabao Cup. Så kan du købe fodboldbilletter til Southampton kampe her.

WHEN THE SAINTS GO MARCHING IN

Scroll To Top