QPR

Fodboldrejser til Queens Park Rangers!

Med Footballtravel.dk kan du se QPR spille i Fa cup og Championship.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til QPR med fly, hotel og fodboldbilletter til QPR kampe.
Book din næste fodboldrejse til QPR med Footballtravel.dk og oplev QPR spille på Loftus Road .

QPR kampe

Kampe
  • Alle
  • Championship
  • FA Cup

Queens Park Rangers – Preston North End

2.345,00 kr.
19. – 22. april 2024
Oplev QPR hjemme på Loftus Road mod Preston North End.

Lidt om QPR

Queens Park Rangers, eller bedre kendt som QPR, er en engelsk fodboldklub i West London, der spiller deres kampe i Championship. QPR blev grundlagt i 1882 under navnet Christchurch Rangers. Det skulle tag dem 4 år, før de skiftede navn til Queens Park Rangers. QPR flyttede ind på Loftus Road i 1917 og har siden da spillet alle deres hjemmebanekampe dér. QPR kom først til den engelske fodboldliga i 1920.

QPR kom til den øverste engelske liga for første gang i 1968/69 sæsonen, hvor de med det samme røg ned til 2. division sæsonen efter. QPR har dog flere gang rykkede op og ned fra 1. division/Premier League og deres bedste placering var i 1975/76, der de kom på 2. pladsen og tabte ligaen til Liverpool med 1 point.

Befindende i West London, har QPR en del rivaler. Chelsea, Brentford og Fulham er alle ærkerivaler, der befinder sig i West London. Så der er ekstra motivation for at vinde over disse hold, når de mødes. Især Chelsea anses som QPR main rivaler.

Læs mere om QPR’s historie her.

Vi tilbyder fodboldrejser til QPR inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til QPR, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte fodboldpakker med QPR kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

QPR billetter

Til alle QPR fodbold kampe kan du købe fodboldbilletter  hos os. Om det er Championship, FA Cup eller Carabao Cup. Så kan du købe billetter til QPR kampe her.

LOFTUS ROAD

Scroll To Top