Olympique Lyonnais

Fodboldrejser til Lyon!

Med Footballtravel.dk kan du se Olympique Lyon spille Ligue 1 og Coupe de France
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Lyon med hotel og fodboldbilletter.
Book din næste fodboldrejse til Lyon med Footballtravel.dk og oplev Olympique Lyon spille på mægtige Parc Olympique Lyonnais.

Olympique Lyonnais kampe

Kampe
  • Alle

Der er ingen kampe at vise.

Lidt om Olympique Lyon

Olympique Lyon er en fransk klub der spiller deres hjemmebane kampe på Parc Olympique Lyonnais. Olympique Lyon er en af Frankrigs mest succesfulde klubber hvor de især mellem 2000 – 2010 var Frankrigs mest dominerende hold. Mellem 2002 – 2009 vandt Olympique Lyon 7 Ligue titler i træk, hvilket var et rekord dengang. Gennem tiden har Olympique Lyon også vundet 8 Trophees des Champions, 5 Coupes de France og 3 Ligue 2 titler.

I Europa har Olympique Lyon også nydt succes. Deres bedste præstation var i sæsonen 2009/10 og 2019/20, hvor de nåede Semi finalen begge gange, hvor de slog store hold som Liverpool FC, Manchester City og Real Madrid.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Olympique Lyon, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende LOSC Lille kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter

Til alle Olympique Lyon kampe kan du købe fodboldbilletter hos os. Om det er Coupe de France eller Ligue 1. Så kan du købe Olympique Lyon fodboldbilletter her.

Scroll To Top