OGC Nice

Fodboldrejser til OGC Nice

Med Footballtravel.dk kan du se OGC Nice spille Ligue 1 kampe
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Nice med hotel og fodboldbilletter.
Book din næste fodboldrejse til Nice med Footballtravel.dk og oplev OGC Nice spille på mægtige Allianz Riviera.

OGC Nice kampe

Kampe
  • Alle

Der er ingen kampe at vise.

Lidt om OGC Nice

OGC Nice er en frank fodboldklub i den sydelige del af Frankrig. OGC Nice spiller deres kampe i den øverste franske liga, Ligue 1 og spiller deres hjemmebanekampe på Allianz Riviera, hvilket kan holde op til 35.624 tilskuere.

OGC Nice er en af de stiftende medlemmer  af første divsion af det frankse liga. OGC Nice har gennem historien vundet ligue 1 4 gange, trophee des Champions 1 gang og Coupe de France 3 gange. OGC Nice’s guldalder var gennem 50’erne hvor de vande de fleste af deres titler.

OGC Nice har aldrig haft en god stime i Europa. Dog i denne sæson har de chancen for at nå lang. I Uefa Europa Conference League er OGC Nice i kvartfinalen hvor de skal møde FC Basel. Med et sejr over dem vil de nå semifinalen og herfra kan det se realistisk ud for OGC Nice at nå en europæisk finale og muligvis vinde hele tuneringen.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til OGC Nice, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende Arsenal kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte OGC Nice kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter til OGC Nice kampe

Til alle OGC NIce kampe kan du købe fodboldbilletter hos os. Køb fodboldbilletter til OGC Nice kampe her.

Scroll To Top