Nottingham Forest

Fodboldrejser til Nottingham Forrest!

Hos Footballtravel.dk har vi hotel og billetter til Nottingham Forrest kampe.

Ønsker du at komme på The City Ground, skal du blot trykke på din ønskede kamp og lave en forespørgsel.

Nottingham Forest kampe

Kampe
  • Alle

Der er ingen kampe at vise.

Lidt om Nottingham Forest

Klubben blev grundlagt i 1865 og kan af den grund kalde sig en af de ældste klubber i hele fodboldverdenen.

Nottingham Forest er kendt for deres tid med Brian Clough ved roret. Efter hans ansættelse i 1975 kom succes hurtigt til klubben. I 1977 blev Nottingham Forest forfremmet til First Division (Den tids Premier League) og vandt ligaen, samt cuppen året efter. De næste 2 år stod også på stor succes, her vandt klubben nemlig The European Cup (Champions League) to år i streg.

Efter 18 år som cheftræner gik Brian Clough på pension. 6 år efter røg Nottingham Forest nød i The Championship, hvor de har været lige siden. I daværende sæson tog den nye træner Steve Cooper over, da klubben lå sidst i tabellen. Steve Cooper var i stand til at vende det hele på hovedet og få Nottingham Forest tilbage i Premier League efter 23 år.

Læs mere om Nottingham Forest’s historie her.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Nottingham Forest, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

The Return

Scroll To Top