Millwall FC

Fodboldrejser til Millwall!

Med Footballtravel.dk kan du se Millwall spille i Championship
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Millwall med fly, hotel og billetter til Millwall kampe.
Book din næste fodboldrejse til Millwall med Footballtravel.dk og oplev Milwall spille på The Den

Millwall FC kampe

Kampe
  • Alle
  • Championship

Millwall – Swansea City

3.145,00 kr.
29. sep – 2. okt. 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Swansea City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Swansea City på The Den.

Millwall – Hull City

3.395,00 kr.
6. – 9. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Hull City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Hull City på The Den.

Millwall – Blackburn Rovers

2.495,00 kr.
23. – 26. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Blackburn Rovers. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Blackburn Rovers på The Den.

Millwall – Southampton

3.145,00 kr.
3. – 6. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Southampton. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Southampton på The Den.

Millwall – Coventry City

2.945,00 kr.
24. – 27. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Coventry City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Coventry City på The Den.

Millwall – Sunderland

3.195,00 kr.
1. – 4. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Sunderland. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Sunderland på The Den.

Millwall – Huddersfield Town

2.895,00 kr.
15. – 18. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Huddersfield Town. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Huddersfield Town på The Den.

Millwall – QPR

2.845,00 kr.
25. – 28. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og QPR. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs QPR på The Den.

Millwall – Norwich City

2.595,00 kr.
28. – 31. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Norwich City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Norwich City på The Den.

Millwall – Middlesbrough

2.445,00 kr.
12. – 15. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Middlesbrough. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Middlesbrough på The Den.

Millwall – Preston North End

2.645,00 kr.
26. – 29. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Preston North End. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Preston North End på The Den.

Millwall – Ipswich Town

2.445,00 kr.
13. – 16. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Ipswich Town. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Ipswich Town på The Den.

Millwall – Sheffield Wednesday

2.395,00 kr.
16. – 19. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Sheffield Wednesday. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Sheffield Wednesday på The Den.

Millwall – Watford

2.695,00 kr.
1. – 4. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Watford. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Watford på The Den.

Millwall – Birmingham City

2.695,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Birmingham City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Birmingham City på The Den.

Millwall – West Bromwich Albion

3.045,00 kr.
28. – 31. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og West Bromwich Albion. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs West Bromwich Albion på The Den.

Millwall – Leicester City

2.595,00 kr.
8. – 11. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Leicester City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Leicester City på The Den.

Millwall – Cardiff City

2.695,00 kr.
12. – 15. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Cardiff City. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Cardiff City på The Den.

Millwall – Plymouth Argyle

2.795,00 kr.
26. – 29. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Millwall og Plymouth Argyle. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til London med footballtravel.dk og se kampen Millwall vs Plymouth Argyle på The Den.

Lidt om Millwall

Millwall FC er en engelsk fodboldklub i London. Klubben blev grundlagt i 1885 spiller lige nu i den engelske 2. division, Championship. MIllwall spiller deres hjemmebane kampe på The Den, der har en kapacitet på 20.000 tilskuere, hvilket gøre stadionnet til en af de mindste i Championship. Stadionnet og Millwall fansene er dog kendt for at være nogle af Englands mest passioneret og vokale fans og derfor anses The Den som at være den mest atmosfæriske stadion på kampdage.

Gennem historien har Millawall fansene haft en del uforglemmelige øjeblikke, såsom FA cup finalen i 2004 og promotion til 1. division i 1988. Der bedste placering i Premier League var i 1988/89, da de opnåede en 10. plads.
På trods af de mange op og nedture som Millwall har oplevet i de seneste mage år, så forbliver Millwall en elsket og integreret del af lokasamfundet, med Englands mest lidenskabelige fans. For enhver fodboldfans der gerne vil til fodboldrejse til London, så er Millwall det helt perfekte klub at tag til.

Vi tilbyder fodboldrejser til England og Milwall inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.. Læs mere om Millwall’s historie her.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Millwall, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte fodboldpakekr med Millwall kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Millwall billetter

Til alle Millwall kampe kan du købe billetter  hos os. Om det er Championship, FA Cup eller Carabao Cup. Så kan du købe billetter til Millwall kampe her.

THE DEN

Scroll To Top