Manchester City

Fodboldrejser til Manchester City!

Med Footballtravel.dk kan du se Manchester City spille i Champions League, Fa cup og Premier League kampe.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Manchester City med fly, hotel og billetter til Manchester City kampe.
Book din næste fodboldrejse til Manchester City med Footballtravel.dk og oplev Manchester City spille på mægtige Old Trafford.

Manchester City kampe

Kampe
  • Alle
  • Carabao Cup
  • Champions League
  • Premier League

DOBBELTPAKKE – Carabao Cup | Manchester United – Burnley & Manchester City – Liverpool

3.595,00 kr.
21. – 23. december 2022
Oplev Manchester United hjemme på Old Trafford mod Burnley.

Carabao Cup | Manchester City – Liverpool

2.095,00 kr.
22. – 23. december 2022
Oplev Manchester City hjemme på Etihad Stadium mod Liverpool.

Manchester City – Everton

3.745,00 kr.
30. dec. 2022 – 1. jan. 2023
Oplev Manchester City hjemme på Etihad Stadium mod Everton.

Manchester City – Wolverhampton

2.745,00 kr.
20. – 23. januar 2023
Oplev Manchester City hjemme på Etihad Stadium mod Wolverhampton Wanderers.

Manchester City – Aston Villa

2.745,00 kr.
10. – 13. februar 2023
Oplev Manchester City hjemme på Etihad Stadium mod Aston Villa.

Manchester City – Newcastle United

2.595,00 kr.
3. – 6. marts 2023
Oplev Manchester City hjemme på Etihad Stadium mod Newcastle United.

Manchester City – RB Leipzig

2.245,00 kr.
14. – 15. marts 2023
Oplev Manchester City hjemme på Etihad Stadium mod RB Leipzig.

Manchester City – West Ham

2.945,00 kr.
17. – 20. marts 2023
Oplev Manchester City hjemme på Etihad Stadium mod West Ham United.

Manchester City – Liverpool FC

8.745,00 kr.
31. mar – 3. apr. 2023
Oplev Manchester City hjemme på Etihad Stadium mod Liverpool.

Manchester City – Leicester

3.745,00 kr.
14. – 17. april 2023
Oplev Manchester City hjemme på Etihad Stadium mod Leicester City.

Manchester City – Arsenal

7.395,00 kr.
25. – 28. april 2023
Oplev Manchester City hjemme på Etihad Stadium mod Arsenal.

Manchester City – Leeds United

4.045,00 kr.
5. – 8. maj 2023
Oplev Manchester City hjemme på Etihad Stadium mod Leeds United.

Manchester City – Chelsea

5.495,00 kr.
19. – 22. maj 2023
Oplev Manchester City hjemme på Etihad Stadium mod Chelsea.

Historien bag Manchester City

Manchester City blev stiftet i 1887 under navnet Ardwick Association Football Club, men der skulle blot gå 7 år, inden de i 1894 skiftede navn til Manchester City.
I 2003 flyttede de til The City of Manchester Stadium (nu Etihad Stadium), efter at have tilbragt 80 år på Maine Road. Her holder de rekorden for flest tilskuere til en hjemmekamp for en engelsk klub, da de mødte  Stoke City i 1934 med 84.569 tilskuere på lægterne.

Manchester Citys nok mest kendte kamp blev spillet 13. maj 2012. Inden kampen er de med 86 point lige med rivalerne fra Manchester United. Manchester City tager imod Queens Park Rangers hjemme på Etihad Stadium, og kampen står overraskende 1-2 i overtiden. Samtidig har Manchester United lige slået Sunderland 1-0, i Dimitar Berbatovs sidste kamp, og tror de har vundet Premier League. Efter 91 minutter header Edin Dzeko City-holdet på 2-2. I 93. minut skraber Mario Balotelli bolden ind i  feltet, og den lander hos Sergio Aguero som sparker bolden ind, da tiden siger 93:20. Etihad Stadium eksploderer, da Manchester City vinder deres første PL-titel! City har i dag en lounge på Etihad Stadium opkaldt efter netop dét mål – 93:20 Lounge.

De seneste par år er Manchester City blevet det mest dominante hold i England. De har vundet 6 Premier League titler, hvormed 4 af dem er vundet de sidste 5 år. Pep Guardiola har skabt et velsmurt hold, der bare kan udspille andre tophold. Det eneste Manchester City mangler at vinde er den eftertragtede Champions League. Manchester City nåede Champions League finalen i 2021 som de dog tabte imod Chelsea.
Manchester City har domineret Premier League de sidste par år og det er svært at se hvilken hold der kan tag dominansen væk fra Manchester City.

Du kan læse mere om Manchester City’s historie her.
Book dine næste fodboldrejser til Manchester city hos Footballtravel.dk

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Manchester City, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldrejser til Manchester City med fly

Til udvalgte Manchester City kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Manchester City kamp Billetter

Til alle Manchester City kampe kan du købe Manchester City kamp billetter hos os. Om det er Champions League, Premier League, FA Cup eller Carabao Cup. Så kan du købe Manchester City kamp billetter her.

Du kan derudover også finde fodboldrejser til Liverpool, Tottenham og Manchester United hos Footballtravel.dk

93:20

Etihad Stadium

Om Etihad Stadium

Efter 80 år på det gamle stadion Maine Road, kendt for at være nordens Wembley, flyttede man til Etihad Stadium i 2003. Før sin fodboldbrug var hvad der er nu Etihad Stadium et atletikstadion. Efter en længere renovation blev stadionet fodboldvenligt og Manchester City flyttede ind. I dag kan der sidde omkring 53.000 tilskuere på City of Manchester Stadium.

Sådan kommer du til Etihad Stadium

Tog: Man kan tage toget til Piccadilly Station, hvilket er den tætteste station til stadion. Dette vil være efterfulgt af en cirka 15 minutters gåtur.

Bus: Fra Piccadilly Gardens går flere busser, som stopper nær stadion. Buslinjer som tager dig tæt på Etihad Stadium er 216, 231 og 237.

Taxa: Fra centrum af Manchester kan man forvente en tur på 10-20 minutter afhængig af trafikken. Man kan også tage en taxa fra Piccadilly Station, her kan man forvente en tur på cirka 5 minutter.

CITY OF MANCHESTER STADIUM

Pubs nær Etihad Stadium

Udover at se Manchester City, så er det også en god ide at se de mange pubs der er rundt omkring Etihad stadium. Der er adskillige anbefalelsesværdige pubs omkring Etihad Stadium, men vi har prøvet at begrænse os til 2.

Mary D’s Bar

13 Grey Mare Ln, Manchester, M11 3DQ

Denne populære pub for Manchester City fans er en for opleveren. Her er den helt fede stemning og pubben er altid propfyldt. På denne pub befinder dig ikke mere end et par minutter fra stadion.

The Bradford Inn

112/114 Bradford Road, Manchester, M40 7AS

Et godt sted at få noget at drikke og spise inden kamp. The Bradford Inn har også et hyggeligt udenførs område. En lidt mere rolig pub på kampdage grundet den 10-15 minutters gåtur til stadion. Man vil stadig opleve mange fans og en fed atmosfære. På kampdage tændes der op for deres karaoke, skal du have en tur?

Manchester City kampe
Manchester City kampe

OPLEVELSER

Til din næste fodboldrejse til Manchester City, kan du udover at se Manchester City kampe også opleve forskellige tours, statuer og malerier rundt omkring Old Trafford.

Statuer

Manchester City er en gamle historisk klub, som i deres senere år har set meget succes. Når man tænker på denne succes, kommer især 3 spillere i tankerne. Det er nemlig Kun Aguero, David Silva og Vincent Kompany, som hver især spillede omkring 10 år i klubben og var med til ikke kun at vinde klubbens første Premier League, men en masse mere. Rundt om stadionet kan man finde disse 3 statuer, som er blevet sat op for at hylde disse legender.

Tours

Manchester City har en masse forskellige turer, men deres mest iøjnefaldende er Countdown to Kick-off Tour. Denne tur giver dig lov til at se spillerene gå på stadion inden kampen, gå langs sidelinjen lige inden kampstart og giver dig følesen af hvordan det er at være bag kulissen på en kampdag.

For booke en Manchester City Tour klik her.

Fodboldrejser Manchester city

Manchester City kampe i sæsonen 11/12

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

luk
Begynd at taste for at finde det du søger
Scroll To Top