LOSC Lille

Fodboldrejser til LOSC Lille!

Med Footballtravel.dk kan du se LOSC Lille spille Ligue 1 og Coupe de France
Hos os kan du både købe fodboldrejser til LOSC Lille med hotel og fodboldbilletter.
Book din næste fodboldrejse til Lille med Footballtravel.dk og oplev LOSC Lille spille på mægtige Stade Pierre Mauroy.

LOSC Lille kampe

Kampe
  • Alle

Der er ingen kampe at vise.

Lidt om LOSC Lille

LOSC Lille er en fransk klub og spiller deres hjemmebane kampe på Stade Pierre-Mauroy. LOSC Lille er blandt de mest succesrige klubber i Frankrig, hvor de i seneste tid har vundet Ligue 1 i 2020/21. LOSC Lille har vundet det franske liga 4 gange og kom på 2. pladsen i 6 omgange. LOSC Lille har også oplevet lidt succes i Europa, hvor de vandt UEFA Intertoto cup i 2004 og kom på 2. pladsen i 2002. Derudover har de også vundet “the double” 2 gange hvor de vandt både ligaen og cuppen i 1945/46 og 2010/11.

Med den nuværende PSG træner, Christophe Galtier i førersædet mellem 2017 – 2021o opnåede LOSC Lille deres mest sucesfulde tid med flere Champions league kampe og deres første Ligue 1 titel siden 2011.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til LOSC Lille, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende LOSC Lille kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

LOSC Lille fodboldbilletter

Til alle LOSC Lille kampe kan du købe fodboldbilletter hos os. Om det er Coupe de France eller Ligue 1. Så kan du købe LOSC Lille fodboldbilletter her.

Scroll To Top