Everton

Fodboldrejser til Everton!

Hos Footballtravel.dk har vi hotel og billetter til Everton kampe.

Everton kampe

Kampe
  • Alle
  • Premier League

Der er ingen kampe at vise.

Lidt om Everton

Klubben blev oprindeligt grundlagt som St Domingo’s FC i 1878, men året efter blev de omdøbt til Everton FC. Fra 1884-1892 spillede Everton på Anfield, hvor man efterfølgende rykkede til Goodison Park.

Klubben var med til at grundlægge The Football League i 1888 og har siden 1954 spillede i landets bedste række. Den største tid i Everton’s historie var før anden verdenskrig, hvor det blev til en del mesterskaber og titler. Efter krigen er antallet af mesterskaber og titler faldet stort og klubben har ikke vundet en titel siden de vandt FA Cuppen i 1995.

Du kan læse mere om Everton’s historie her.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Everton, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

THE HISTORY OF
GOODISON PARK

I sæsonen 23/24 skal Everton efter planen flytte til deres nye og topmoderne stadion på Bramley-Moore Dock, og forlader dermed Goodison Park, der har været deres hjem siden 1892.
luk
Begynd at taste for at finde det du søger
Sidebar Scroll To Top