Chelsea

Fodboldrejser til Chelsea!

Book din næste fodboldrejse til Chelsea med Footballtravel.dk. Vi har billetter til Stamford Bridge og hotel centralt i London.

Tryk her for at gå til udvalget af fodboldrejser til Chelsea!

Chelsea kampe

Kampe
  • Alle
  • Carabao Cup
  • Champions League
  • Premier League

Chelsea – Leicester City

2.195 kr.
19. – 20. maj 2022
Oplev Chelsea hjemme på Stamford Bridge mod Leicester City.

Chelsea – Watford

3.745 kr.
21. – 23. maj 2022
Oplev Chelsea hjemme på Stamford Bridge mod Watford.

Fodboldrejser til Chelsea!
Det er søndag d. 11. maj 2003. Chelsea deler 4. pladsen med Liverpool med 64 point.

Roman Abramovich er på plads på Stamford Bridge, og har så godt som besluttet sig for, at han vil købe Chelsea. Der er dog det men, at hvis han skal købe klubben, så skal Chelsea ende i top 4 der sikrer dem Champions League deltagelse sæsonen efter. Sami Hyypiä bringer Liverpool foran efter 11 minutter, men Marcel Desailly bringer balance i regnskabet 2 minutter senere på assist af Jesper Grønkjær.
14 minutter senere er Jesper Grønkjær igen på plads, da han scorer et flot mål til 2-1. Kampen slutter 2-1, Chelsea kommer i Champions League og Roman Abramovich beslutter sig for at købe klubben. Grønkjærs mål er kendt som “The 1 Billion Pound Goal”. Chelsea ender i semifinalen i Champions League sæsonen efter, hvor de ryger ud til Monaco.
Monaco taber i finalen til Porto med José Mourinho i spidsen. Mourinho tager efterfølgende tager til Chelsea og vinder Premier League suverænt i sin første sæson.

Til din næste fodboldrejse til Chelsea, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Husk at holde dig opdateret på de pågældende restriktioner for Storbritannien. Det kan du gøre lige her.

THE BRIDGE

luk
Begynd at taste for at finde det du søger
Sidebar Scroll To Top