Borussia Dortmund

Fodboldrejser til Dortmund!

Med Footballtravel.dk kan du se Dortmund spille Bundesliga og Champions League kampe.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Dortmund med fly, hotel og billetter til Dortmund kampe.
Book din næste fodboldrejse til Dortmund med Footballtravel.dk og oplev Dortmund spille på Signal Iduna Park

Borussia Dortmund kampe

Kampe
  • Alle
  • Champions League
  • Bundesliga

Dortmund – Freiburg

2.445,00 kr.
3. – 5. februar 2023
Oplev Borussia Dortmund hjemme på Signal Iduna Park mod Sport-Club Freiburg.

Borussia Dortmund – Chelsea

4.995,00 kr.
15. – 16. februar 2023
Oplev Borussia Dortmund hjemme på Signal Iduna Park mod Chelsea.

Dortmund – Hertha Berlin

2.145,00 kr.
18. – 20. februar 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Hertha Berlin. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund - Hertha Berlin på Signal Iduna Park.

Dortmund – RB Leipzig

2.695,00 kr.
3. – 4. marts 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og RB Leipzig. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund - RB Leipzig på Signal Iduna Park.

Dortmund – FC Köln

2.995,00 kr.
17. – 19. marts 2023
Oplev Borussia Dortmund hjemme på Signal Iduna Park mod 1. FC Köln.

Dortmund – Union Berlin

3.195,00 kr.
8. – 11. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Union Berlin. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund mod Union Berlin på Signal Iduna Park.

Dortmund – Eintracht Frankfurt

4.095,00 kr.
21. – 24. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Eintracht Frankfurt. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund mod Eintracht Frankfurt på Signal Iduna Park.

Dortmund – Wolfsburg

3.045,00 kr.
5. – 8. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Wolfsburg. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund mod Wolfsburg på Signal Iduna Park.

Dortmund – Mönchengladbach

3.995,00 kr.
12. – 15. maj 2023
Oplev Borussia Dortmund hjemme på Signal Iduna Park mod Borussia Mönchengladbach.

Dortmund – Mainz

4.695,00 kr.
26. – 29. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Borussia Dortmund og Mainz 05. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Dortmund med footballtravel.dk og se kampen Borussia Dortmund - Mainz 05 på Signal Iduna Park.

Lidt om Dortmund

Borussia Dortmund er en fodboldklub i Tyskland placeret i Ruhr-distriktet sammen med Schalke 04. Kampen mellem Dortmund og Schalke er kendt som ”das Ruhrderby” og tegnes som ét af de mest intense lokalopgør i tysk fodbold. Klubben blev stiftet i 1909 af en gruppe unge mænd, som var utilfredse med behandlingen af det lokale kirkesponsorerede fodboldhold.

Dortmund har siden oprettelsen haft stor succes både i Tyskland og i Europa. Dortmund vandt The German Championship 2 gange i 1956 og 57. Siden oprettelsen af Bundesligaen i 1962, har Dortmund vundet Bundesligaen 6 gange. Deres seneste Bundesliga titel var dog i 2011 – 12. Dortmund har desuden også sluttede på 2. pladsen 10 gange.

I Champions League har Dortmund også opnået stor succes. I 1996-97, vandt Dortmund Champions League. Her vandt Dortmund 3-1 imod Juventus.
I sæsonen 2012-13 nåede Dortmund endnu en gang Champions League finalen. Her skulle de møde ærkerivalerne Bayern München. Kampen blev spillet i Wembley Stadium. Kampen endte desværre 2-1 til Bayern München.

Vi tilbyder fodboldrejser til Dortmund inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne. Se Schalke mod Dortmund.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Dortmund, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Dortmund billetter

Til alle Dortmund kampe kan du købe Dortmund billetter hos os. Om det er Champions League eller Bundesliga. Så kan du købe Dortmund billetter her.

DEN GULE MUR

Scroll To Top