AS Monaco

Fodboldrejser til AS Monaco

Med Footballtravel.dk kan du se Monaco spille Ligue 1 kampe
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Monaco med hotel og fodboldbilletter.
Book din næste fodboldrejse til Monaco med Footballtravel.dk og oplev AS Monaco spille på mægtige Stade Louis II.

AS Monaco kampe

Kampe
  • Alle

Der er ingen kampe at vise.

Lidt om AS Monaco

Kylian Mbappe, Thierry Henry, Bernardo Silva, Fabinho og Aurélien Tchouaméni er alle verdensklasse spillere der startede deres karriere hos AS Monaco og senere fik et kæmpetransfer til storklubber rundt omkring Europa. Har AS Monaco det bedste ungdomsakademi eller er det bare godt recruitment?

AS Monaco er en fransk klub beliggende i casino byen, Monaco. AS Monaco blev etableret i 1918 og har spillet alle deres hjemmebanekampe på Stade Louis II siden 1938.

AS Monaco er en af Frankrigs mest succesfulde klubber med 8 Ligue 1 titler, 5 Coupe de France og 1 Coupe de la Ligue. AS Monaco var også tæt på succes i Europæiske sammenhænge, da de nåede Champions League finalen i 2004. De tabte dog finalen imod Jose Mourinhos FC Porto.

Lige nu ser det godt ud for AS Monaco. AS Monaco kæmper om Champions League pladserne og med Ben Yedder oppe i toppen der banker mål ind og Philippe Clement som træner, kan AS Monaco forvente Champions League til næste sæson.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til AS Monaco, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende Monaco kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter

Til alle Monaco kampe kan du købe fodboldbilletter hos os. Om det er Champions League eller Ligue 1. Så kan du købe fodboldbilletter her. Find de skarpeste priser på AS Monaco fodboldbilletter hos os.

Stade Louis II

Scroll To Top