Sevilla FC

Fodboldrejser til Sevilla FC

Med Footballtravel.dk kan du se Sevilla spille Copa del Ray og La Liga kampe
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Sevilla med hotel og fodboldbilletter til Sevilla kampe.
Book din næste fodboldrejse til Sevilla med Footballtravel.dk og oplev Sevilla spille på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Sevilla FC kampe

Kampe
  • Alle

Der er ingen kampe at vise.

Historien bag Sevilla FC

Sevilla FC blev dannet 25. januar 1890. Klubben blev snart en af de bedste i Sevilla, og i 1935 vandt klubben sin første spanske pokalfinale. Sæsonen 1939-40 var en stor sæson for klubben, hvor holdet i ligaen blandt andet vandt 11-1 over FC Barcelona og 10-3 over Valencia C.F., men blev i sidste ende kun nummer to. Første og hidtil eneste spanske mesterskab kom i 1946, da de vandt ligaen på den sidste hjemmebanekamp mod rivalerne FC Barcelona.

Byen Sevilla har to klubber – Sevilla Fútbol Club og Real Betis. Kampen mellem disse to klubber kategoriseres som ét af de mest intense derbies i Spanien.
Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) og Estadio Benito Villamarín (Real Betis) ligger blot 4 km. fra hinanden, og er derfor et vaskeægtig lokalopgør!

Læs mere om Sevilla’s historie her.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Sevilla, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte Sevilla FC fodboldpakker tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter til Sevilla kampe

Til alle Sevilla kampe kan du købe fodboldbilletter hos os. Om det er La Liga eller Champions League kampe. Så kan du købe fodboldbilletter til Sevilla kampe her.

Sådan lyder Ramon Sánchez Pizjuan

Scroll To Top