Med footballtravel.dk kan du rejse til Spanien og se El derbi Madrileño kampen mellem Real Madrid og Atletico Madrid.
Hos os kan du købe fodboldrejser til Spanien med fly, hotel og fodboldbilletter.
Book din næste fodboldtur til Madrid med Footballtravel.dk og oplev El derbi Madrileño.

Kampe i Madrid
  • El derbi Madrileño
  • Real Madrid
  • Atletico Madrid

Der er ingen kampe at vise.

billet ikon

Billetgaranti

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Rejsegarantifonden logo

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

kontakt ikon

Har du spørgsmål?
Du kan altid kontakte os chat-support, mail eller telefon

El derbi Madrileño

El derbi Madrileño er kampen mellem Real Madrid og Atletico Madrid og er nok Spaniens 2. største derby efter El Clasico. Begge hold foredrager hinanden og især Atletico Madrid har store problemer imod Real Madrid, da de har tabt 2 Champions League finaler imod Real Madrid. Her er historien om hvordan Real Madrid stoppet Atletico Madrid guld hold.

Champions League finale 2014

Champions League finalen i 2014 blev spillet på Estadio da Luz i Lissabon. Real Madrid gik efter at vinde deres 10. Champions League titel, La Decima. Mens Atletico Madrid var ude efter deres første Champions League titel. Dette var første gang at 2 klubber fra samme by skulle møde hinanden i finalen og derfor var der ekstra spædning ved El derbi Madrileño. Det første mål kom ved den 36. minut, da Atletico Madrid forsvarspilleren, Diego Godin, headet bolden i mål og dermed kom foran 1-0.  Derefter begyndte Atletico Madrid at parkere bussen og lod Real Madrid angribe dem. Kampen skulle hele vejen til den 93. minut, før Real Madrid kunne finde den udlignende mål. Fra et hjørnespark var Sergio den der hoppede højst og headet bolden i mål. Dermed blev kampen tvunget ud i ekstra time.
I ekstra time kunne man tydligt se at Atletico Madrid spillerne ikke har energi nok til at spille videre. Gareth Bale scorede Real madrids næste mål ved den 110. minut. Marcelo scorede et langskud og gjorde det til 3-1 og til sidst fik Ronaldo scorede på et straffespark og det afgjorde kampen. Real Madrid vandt finalen 4-1 og fik deres 10. Champions League titel.

Champions League finale 2016

Atletico Madrid havde chancen for at få deres hævn mod Real Madrid i 2016. Atletico Madrid – Real Madrid kampen blev spillet på den legendariske stadium San Siro.
Denne gang skulle Real Madrid scorede det første mål. Her var det igen Sergio Ramos der skulle score for Real Madrid ved den 15. minut. Atletico Madrid skulle udligne ved den 79. minut, da indskifteren Yannick Carrasco scorede. Kampen var 1-1 og igen skulle kampen til ekstra time. Denne gang skulle ekstra time ende målløst og kampen skulle videre til ekstra time. Begge hold scorede deres 3 første mål. Den første og eneste spiller der skulle misse et straffespark var Atletico Madrid spilleren Juanfran. Cristiano Ronaldo tog selvfølgelig den sidste og afgørende straffespark. Den fik han scorede og dermed kunne Real Madrid vinde endnu et Champions League titel.

Hotel

Til din næste fodboldtur til Madrid, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde her, så kontakt os!

Fly

Til alle El derbi Madrileño kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Billetter til El derbi Madrileño kampe

Til alle El derbi Madrileño kampe kan du købe fodboldbilletter til  hos os. Om det er i Champions League eller La Liga, så kan du finde dem her.

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 32 70 35 99 eller skriv til os på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig!