Atlético de Madrid

Fodboldrejser til Atlético de Madrid!

Med Footballtravel.dk kan du se Atletico Madrid spille Champions League, Copa del Ray og La Liga kampe
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Madrid med fly, hotel og fodboldbilletter til Atletico Madrid kampe.
Book din næste fodboldrejse til Madrid med Footballtravel.dk og oplev Atletico Madrid spille på Wanda Metropolitano.

Atlético de Madrid kampe

Kampe
  • Alle
  • Champions League
  • La Liga

Atlético Madrid – Athletic Club

2.945,00 kr.
26. – 28. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Atletico Bilbao. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Athletic Bilbao på Wanda Metropolitano.

Atlético Madrid – Celta Vigo

2.845,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Celta Vigo. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Celta Vigo på Wanda Metropolitano.

Atlético Madrid – Osasuna

2.895,00 kr.
17. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Osasuna. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Osasuna på Wanda Metropolitano.

Historien bag Atlético de Madrid

Atlético Madrid blev stiftet i 1903 af 3 baskiske studerende under navnet Athletic Club Sucursal de Madrid. Dengang var de anset som en ungdomsafdeling af Athletic Club (Athletic Bilbao). Klubbens første trøje var blå og hvid, og menes at være inspireret af Blackburn Rovers. 8 år senere ændrede de deres farver til rød og hvid – inspireret af Southampton.

De seneste år har Atlético Madrid nydt meget succes under ledelse af manager Diego Simeone. Klubben har blandt andet vundet La Liga samt deltaget i to Champions League finaler, hvor man har tabt til rivalerne fra Real Madrid. Der hersker dog ingen tvivl om, at Atlético er kommet for at blive i toppen af spansk fodbold.

Atletico Madrid spiller deres hjemmebane kampe på Wanda Metropolitano. Se Atletico Madrid vs Real Madrid med Footballtravel.dk

Du kan læse med om Atletico de Madrid’s historie her.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Atletico de Madrid, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte Atletico Madrid fodboldpakker tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter til Atletico Madrid kampe

Til alle Atletico Madrid kampe kan du købe fodboldbilletter hos os. Om det er Champions League eller La Liga. Så kan du købe fodboldbilletter til Atletico Madrid kampe her.

VELKOMMEN PÅ WANDA METROPOLITANO

Om Wanda Metropolitano

Med plads til 70.000 tilskurer kan Wanda Metropolitano kalde sig Spaniens 3. største stadium efter Estadio Santiago Bernabeu og Camp Nou. Atletico Madrid flyttede fra deres gamle stadion, The Vicente Calderón Stadium, til deres nye stadion, Wanda Metropolitano i 2017. Allerede i 2018 blev Wanda Metropolitano udnævnt som “bedste stadioni verden” af The World Football Summit. Wanda Metropolitano Stadion er et af de mest topmoderne stadioner i Europa og har været vært for flere store fodbold kampe, herunder UEFA Champions League-finalen i 2019 mellem  Liverpool – Tottenham. Her vandt Liverpool over Tottenham 2-0

Sådan kommer du til Wanda Metropolitano

Metroen er din bedste ven i Madrid. Hvis du skal til Wanda Metropolitano og se Atletico Madrid spiller, så kan du tag M7 metroen til stationen Estadio Metropolitano.

Hvis du ikke har noget imod en lille gåtur, så kan du tag M2 til Las Rosas eller M5 til Canillejas. Herfra er der ca en 15 – 20 minutters e til Wanda Metropolitano.

Scroll To Top