Med footballtravel.dk kan du rejse til Spanien og se El Clasico kampen mellem FC Barcelona og Real Madrid.
Hos os kan du købe fodboldrejser til Spanien med fly, hotel og fodboldbilletter.
Book din næste fodboldtur til Madrid og Barcelona med Footballtravel.dk og oplev El Clasico.

  • El Clasico
  • Real Madrid
  • FC Barcelona

Real Madrid – FC Barcelona

9.195,00 kr.
20. – 22. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Real Madrid og FC Barcelona. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs FC Barcelona på Santiago Bernabeu.

billet ikon

Billetgaranti

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Rejsegarantifonden logo

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

kontakt ikon

Har du spørgsmål?
Du kan altid kontakte os chat-support, mail eller telefon

En uforglemmelig kamp

Gennem tiden har El Clasico budt på nogle af de største og bedste kampe nogensinde. For hvert år der går, bliver rivaliseringen mellem de 2 hold højere og højere og ikke nok med at La Liga titlen er på spil, så handler kampen også om ære, håneret og meget mere. Med de største stjerner i verdenen som Robert Lewandowski, Karim Benzema, Pedri og Vinicius Jr på banen kan man kun forvente det bedste.

El Clasico er blevet spillet 250 gange. Her fører Real Madrid med 101 sejr, FC Barcelona har 97 sejr og de sidste 52 kampe er endt uafgjort. Så El Clasico har altid været ligeligt og forskellen mellem de 2 klubbers kvalitet har aldrig været store. På det sidste har Real Madrid dog haft en overhånden over Barcelona, men med de nye La Masia produkter, Gavi og Pedri, ser det ud til at FC Barcelona kan give Real Madrid problemer igen. I 2021 vandt Barcelona 4-0 over Real Madrid.

El Clasico er nok mest kendt for rivaliseringen mellem de 2 bedste spillere nogensinde, Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Hvert år glædede fansene sig til at se El Clasico med Messi og Ronaldo og hver gang leveret de. Enten med et hattrick fra Messi eller vidundermål fra Ronaldo. Begge holds fans blev aldrig skuffet når de så Messi og Ronaldo spille.

Desværre er begge spillere ikke i klubberne længere, men nye spillere er ankommet til klubberne. Benzema, Vinicius jr, Courtois og Modric har styrket Real Madrid siden Ronaldos afgang.
Barcelona har dog haft problemer siden Messis afgang, men med spillere som Lewandowski, Pedri, Gavi og Ferran Torres har FC Barcelona altid en chance for at drille Real Madrid.

Hotel

Til din næste fodboldtur til Barcelona og Madrid, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde her, så kontakt os!

Fly

Til alle El Clasico kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Billetter til El Clasico kampe

Til alle El Clasico kampe kan du købe fodboldbilletter til  hos os. Om det er i Champions League eller La Liga, så kan du finde dem her.

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 32 70 35 99 eller skriv til os på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig!