SÆSON 2022/2023

La Liga

Fodboldrejser til Spanien

De to giganter Barcelona og Real Madrid er altid et godt bud på en vinder af den spanske række, men Atletico Madrid med Diego Simeone ved roret har udfordret de to hold de seneste år.

Oplev nogle af fodbold historiens bedste stadiums. Barcelonas, Camp Nou, og Real Madrids, Santiago Bernabeu, er 2 af de helt store stadiums i Spanien. I begge stadiums kan du opleve verdensklasse fodbold, med nogle af verdens bedste spillere som Lewandowski, Benzema, Vinicius jr, Alaba og mange andre.
Andre stadiums som du også skal se er Atletico Madrids Wanda Metropolitano og og Valencias Estadio Mestella.
Rejs med Footballtravel.dk til Spanien og se verdensklasse spillere præstere på nogle af verdens største og flotteste stadions.

Vi er Danmarks eneste officielle partner til Barcelona, hvor vi har 12 faste VIP-pladser på Camp Nou til hver eneste kamp. Her får du både mad og drikke før kamp i en vaskeægte luksusoplevelse.
Vi tilbyder også officielle billetter til Real Madrid, Atletico Madrid, Sevilla, Girona, Valencia, Villareal, Rato Vallecano, Real Valladolid, Real Betis, Real Sociedad, Alavés og Athletic Bilbao.
Til de store kampe vil passionen og intensiteten hos de spanske fans være i top. Det er noget som bare SKAL opleves!

La Liga Kampe

Det største La Liga kamp er nok El Classico mellem Barcelona og Real Madrid. Begge hold har dystet om La Liga titlen de sidste mange år og derfor bliver El Classico anset som La Liga "Finalen". Vinderen af denne kamp vinder ofte også La Liga. Begge hold er fyldt med stjerne spiller såsom, Lewandowski, Ousmane Dembele, Benzema, Modric og mange flere. Med disse spillere, kan du altid forvente et spændingsfuld og underholdende La Liga kamp.

La Liga kampen mellem Real Madrid og Atletico Madrid (Madrid Derby), er også en kamp som mange ser frem til. Æren er på spil når disse 2 hold møder hinanden og derfor er det vigtigt for begge hold at vinde kampen. At kalde sig selv kongen af Madrid er en kæmpe

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Spanien, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde her, så kontakt os!

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 72108303 eller skriv til os på info@footballtravel.dk, så skal vi nok hjælpe dig!

Fodboldrejse til spanien

La Liga klubber

La Liga kampe
  • Kommende kampe

Real Madrid – Real Valladolid

3.395,00 kr.
31. mar – 3. apr. 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid - Real Sociedad. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid - Real Sociedad på Santiago Bernabeu.

Atlético Madrid – Real Betis

2.895,00 kr.
31. mar – 3. apr. 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Real Betis. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Real Betis på Wanda Metropolitano.

Real Madrid – Villarreal

3.995,00 kr.
7. – 10. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid vs Villarreal. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid - Villarreal på Santiago Bernabeu.

FC Barcelona – Girona

2.895,00 kr.
7. – 10. april 2023
Oplev FC Barcelona hjemme på Camp Nou mod Girona.

Sevilla FC – Celta de Vigo

4.295,00 kr.
7. – 10. april 2023
Oplev Sevilla FC hjemme på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán mod RC Celta.

Atlético Madrid – Almeria

2.795,00 kr.
14. – 17. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Almeria. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Almeria på Wanda Metropolitano.

Real Madrid – Celta Vigo

3.695,00 kr.
21. – 24. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid mod Celta Vigo. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid mod Celta Vigo på Santiago Bernabeu.

FC Barcelona – Atletico Madrid

4.895,00 kr.
21. – 24. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem FC Barcelona vs Atletico Madrid. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona vs Atletico Madrid på Camp Nou.

Sevilla FC – Villareal

4.745,00 kr.
21. – 24. april 2023
Oplev Sevilla FC hjemme på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán mod Villarreal CF.

Atlético Madrid – Mallorca

2.345,00 kr.
24. – 27. april 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Mallorca. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Mallorca på Wanda Metropolitano.

Real Betis – Real Sociedad

4.095,00 kr.
25. – 28. april 2023
Oplev Real Betis hjemme på

Estadio Benito Villamarín

mod Real Sociedad.

Real Madrid – Almeria

4.195,00 kr.
28. apr – 1. maj. 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid - Almeria. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid - Almeria på Santiago Bernabeu.

FC Barcelona – Real Betis

5.445,00 kr.
28. apr – 1. maj. 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem FC Barcelona - Real Betis. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona - Real Betis på Camp Nou.

Sevilla FC – Girona FC

4.295,00 kr.
28. apr – 1. maj. 2023
Oplev Sevilla FC hjemme på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán mod Girona.

FC Barcelona – Osasuna

2.595,00 kr.
2. – 5. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem FC Barcelona - Osasuna. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona - Osasuna på Camp Nou.

Atlético Madrid – Cadiz

2.495,00 kr.
2. – 5. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Cadiz. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Cadiz på Wanda Metropolitano.

Sevilla FC – Espanyol

2.445,00 kr.
2. – 5. maj 2023
Oplev Sevilla FC hjemme på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán mod RCD Espanyol.

Real Madrid – Getafe

3.245,00 kr.
12. – 15. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Real Madrid mod Getafe. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid mod Getafe på Santiago Bernabeu.

Real Betis – Rayo Vallecano

2.445,00 kr.
13. – 16. maj 2023
Oplev Real Betis hjemme på

Estadio Benito Villamarín

mod Rayo Vallecano.

FC Barcelona – Real Sociedad

3.295,00 kr.
19. – 22. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem FC Barcelona vs Real Sociedad. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona - Real Sociedad på Camp Nou.

Atlético Madrid – Osasuna

3.245,00 kr.
19. – 22. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Osasuna. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Osasuna på Wanda Metropolitano.

Real Madrid – Rayo Vallecano

2.645,00 kr.
23. – 26. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Real Madrid vs Rayo Vallecano. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Rayo Vallecano på Santiago Bernabeu.

Real Betis – Getafe

2.395,00 kr.
23. – 26. maj 2023
Oplev Real Betis hjemme på

Estadio Benito Villamarín

mod Getafe CF.

FC Barcelona – Mallorca

4.645,00 kr.
26. – 29. maj 2023
Oplev FC Barcelona hjemme på Camp Nou mod RCD Mallorca.

Atlético Madrid – Real Sociedad

2.845,00 kr.
26. – 29. maj 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Atletico Madrid og Real Sociedad. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Real Sociedad på Wanda Metropolitano.

Sevilla FC – Real Madrid

3.895,00 kr.
26. – 29. maj 2023
Oplev Sevilla FC hjemme på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán mod Real Madrid.

Real Madrid – Athletic Bilbao

4.195,00 kr.
2. – 5. juni 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret Real Madrid mod Athletic Bilbao. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid mod Athletic Bilbao på Santiago Bernabeu.

Real Betis – Valencia

1.995,00 kr.
3. – 6. juni 2023
Oplev Real Betis hjemme på

Estadio Benito Villamarín

mod Valencia CF.
Scroll To Top