SÆSON 2023/2024

La Liga

De to giganter Barcelona og Real Madrid er altid et godt bud på en vinder af den spanske række, men Atletico Madrid med Diego Simeone ved roret har udfordret de to hold de seneste år.

Oplev nogle af fodbold historiens bedste stadiums. Barcelonas, Camp Nou, og Real Madrids, Santiago Bernabeu, er 2 af de helt store stadiums i Spanien. I begge stadiums kan du opleve verdensklasse fodbold, med nogle af verdens bedste spillere som Lewandowski, Benzema, Vinicius jr, Alaba og mange andre.
Andre stadiums som du også skal se er Atletico Madrids Wanda Metropolitano og og Valencias Estadio Mestella.
Rejs med Footballtravel.dk til Spanien og se verdensklasse spillere præstere på nogle af verdens største og flotteste stadions.

Vi er Danmarks eneste officielle partner til Barcelona, hvor vi har 12 faste VIP-pladser på Camp Nou til hver eneste kamp. Her får du både mad og drikke før kamp i en vaskeægte luksusoplevelse.
Vi tilbyder også officielle billetter til Real Madrid, Atletico Madrid, Sevilla, Girona, Valencia, Villareal, Rato Vallecano, Real Valladolid, Real Betis, Real Sociedad, Alavés og Athletic Bilbao.
Til de store kampe vil passionen og intensiteten hos de spanske fans være i top. Det er noget som bare SKAL opleves!

La Liga Kampe

Det største La Liga kamp er nok El Clasico mellem Barcelona og Real Madrid. Begge hold har dystet om La Liga titlen de sidste mange år og derfor bliver El Classico anset som La Liga "Finalen". Vinderen af denne kamp vinder ofte også La Liga. Begge hold er fyldt med stjerne spiller såsom, Lewandowski, Ousmane Dembele, Benzema, Modric og mange flere. Med disse spillere, kan du altid forvente et spændingsfuld og underholdende La Liga kamp.

La Liga kampen mellem Real Madrid og Atletico Madrid (Madrid Derby), er også en kamp som mange ser frem til. Æren er på spil når disse 2 hold møder hinanden og derfor er det vigtigt for begge hold at vinde kampen. At kalde sig selv kongen af Madrid er en kæmpe

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Spanien, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde her, så kontakt os!

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 72108303 eller skriv til os på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig!

La Liga klubber

La Liga kampe
  • Kommende kampe

Real Madrid – Osasuna

3.295,00 kr.
6. – 9. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid og Osasuna. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Osasuna på Santiago Bernabeu.

Atlético Madrid – Real Sociedad

2.895,00 kr.
7. – 10. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Atletico Madrid og Real Sociedad. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Real Sociedad på Wanda Metropolitano.

FC Barcelona – Athletic Bilbao

3.095,00 kr.
20. – 23. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem FC Barcelona og Athletic Bilbao. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona vs Athletic Bilbao på Estadi Olimpic Lluis Companys.

FC Barcelona – Real Madrid

4.945,00 kr.
27. – 29. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgør mellem FC Barcelona og Real Madrid. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona vs Real Madrid på Estadi Olimpic Lluis Companys.

Atletico Madrid – Alaves

2.695,00 kr.
27. – 30. oktober 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Deportivo Alavéz. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Deportivo Alavéz på Wanda Metropolitano.

Real Madrid – Rayo Vallecano

2.695,00 kr.
3. – 6. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Real Madrid vs Rayo Vallecano. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Rayo Vallecano på Santiago Bernabeu.

FC Barcelona – Deportivo Alavés

1.995,00 kr.
11. – 14. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem FC Barcelona og Deportivo Alavés. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona vs Deportivo Alavés på Estadi Olimpic Lluis Companys.

Real Madrid – Valencia

2.995,00 kr.
10. – 13. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid og Valencia. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Valencia på Santiago Bernabeu.

Atlético Madrid – Villarreal

2.395,00 kr.
10. – 13. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Villarreal. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Villarreal på Wanda Metropolitano.

Atlético Madrid – Mallorca

2.295,00 kr.
25. – 28. november 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Mallorca. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Mallorca på Wanda Metropolitano.

Real Madrid – Granada CF

2.595,00 kr.
1. – 4. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid og Granada. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Granada på Santiago Bernabeu.

FC Barcelona – Atletico Madrid

3.245,00 kr.
1. – 4. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem FC Barcelona og Atletico Madrid. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona vs Atletico Madrid på Estadi Olimpic Lluis Companys.

FC Barcelona – Girona

1.995,00 kr.
8. – 11. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem FC Barcelona og Girona. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona vs GIrona på Estadi Olimpic Lluis Companys.

Atlético Madrid – Almeria

2.545,00 kr.
8. – 11. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Almeria. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Almeria på Wanda Metropolitano.

Real Madrid – Villarreal

2.495,00 kr.
15. – 18. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid vs Villarreal. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid - Villarreal på Santiago Bernabeu.

FC Barcelona – Almeria

1.795,00 kr.
19. – 22. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem FC Barcelona og Almeria. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona vs Almeria på Estadi Olimpic Lluis Companys.

Atlético Madrid – Getafe

2.145,00 kr.
19. – 22. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Atletico Madrid og Getafe. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Getafe på Wanda Metropolitano.

Real Madrid – RCD Mallorca

2.095,00 kr.
2. – 5. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid og Mallorca. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Mallorca på Santiago Bernabeu.

Atlético Madrid – Rayo Vallecano

2.195,00 kr.
12. – 15. januar 2024
Oplev Atlético de Madrid hjemme på Estadio Metropolitano mod Rayo Vallecano.

Real Madrid – Almeria

2.545,00 kr.
19. – 22. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid - Almeria. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid - Almeria på Santiago Bernabeu.

FC Barcelona – Villarreal

2.195,00 kr.
26. – 29. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem FC Barcelona og Villarreal. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona vs Villarreal på Estadi Olimpic Lluis Companys.

Atlético Madrid – Valencia

2.345,00 kr.
26. – 29. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Valencia. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Valencia på Wanda Metropolitano.

Real Madrid – Atletico Madrid

4.495,00 kr.
2. – 5. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med lokalopgøret mellem Real Madrid og Atletico Madrid. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Atletico Madrid på Santiago Bernabeu.

Real Madrid – Girona

2.695,00 kr.
9. – 12. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid og Girona. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Girona på Santiago Bernabeu.

FC Barcelona – Granada

1.995,00 kr.
9. – 12. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem FC Barcelona og Granada. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona vs Granada på Estadi Olimpic Lluis Companys.

Atletico Madrid – Las Palmas

2.295,00 kr.
16. – 19. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Las Palmas. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Las Palmas på Wanda Metropolitano.

Real Madrid – Sevilla

3.095,00 kr.
23. – 26. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid og Sevilla. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Sevilla på Santiago Bernabeu.

FC Barcelona – Getafe

3.195,00 kr.
23. – 26. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem FC Barcelona og Getafe. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona vs Getafe på Estadi Olimpic Lluis Companys.

Atlético Madrid – Real Betis

2.495,00 kr.
1. – 4. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Real Betis. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Real Betis på Wanda Metropolitano.

Real Madrid – Celta Vigo

2.795,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid og Celta Vigo. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Celta Vigo på Santiago Bernabeu.

FC Barcelona – Mallorca

2.195,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem FC Barcelona og Mallorca. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona vs Mallorca på Estadi Olimpic Lluis Companys.

Atlético Madrid – FC Barcelona

3.445,00 kr.
15. – 18. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Barcelona. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Barcelona på Wanda Metropolitano.

Real Madrid – Athletic Bilbao

3.195,00 kr.
29. mar – 1. apr. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret Real Madrid og Athletic Bilbao. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid mod Athletic Bilbao på Santiago Bernabeu.

FC Barcelona – Las Palmas

2.595,00 kr.
29. mar – 1. apr. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem FC Barcelona og Las Palmas. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona vs Las Palmas på Estadi Olimpic Lluis Companys.

Atlético Madrid – Girona

2.645,00 kr.
12. – 15. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Girona. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Girona på Wanda Metropolitano.

Real Madrid – FC Barcelona

8.395,00 kr.
19. – 22. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Real Madrid og FC Barcelona. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs FC Barcelona på Santiago Bernabeu.

FC Barcelona – Valencia CF

3.495,00 kr.
26. – 29. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem FC Barcelona og Valencia. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona vs Valencia på Estadi Olimpic Lluis Companys.

Atlético Madrid – Athletic Club

2.745,00 kr.
26. – 29. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Atletico Bilbao. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Athletic Bilbao på Wanda Metropolitano.

FC Barcelona – Valencia │ INKL. FLY FRA KØBENHAVN

5.495,00 kr.
26. – 29. april 2024
Oplev FC Barcelona hjemme på Estadi Olímpic Lluís Companys mod Valencia CF.

Real Madrid – Cadiz

3.295,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid og Cadiz. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Cadiz på Santiago Bernabeu.

Atlético Madrid – Celta Vigo

2.695,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Celta Vigo. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Celta Vigo på Wanda Metropolitano.

FC Barcelona – Real Sociedad

3.095,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem FC Barcelona og Real Sociedad. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona vs Real Sociedad på Estadi Olimpic Lluis Companys.

Real Madrid – Alavés

3.195,00 kr.
14. – 17. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid og Deportivo Alavés. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Deportivo Alavés på Santiago Bernabeu.

FC Barcelona – Rayo Vallecano

2.995,00 kr.
17. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem FC Barcelona og Rayo Vallecano. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona vs Rayo Vallecano på Estadi Olimpic Lluis Companys.

Atlético Madrid – Osasuna

2.745,00 kr.
17. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Osasuna. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Osasuna på Wanda Metropolitano.

Real Madrid – Real Betis

3.595,00 kr.
24. – 27. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid og Real Betis. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Real Betis på Santiago Bernabeu.
Scroll To Top