Spanien

Med Footballtravel.dk kan du se de bedste klubber i Spanien spille imod hinanden i La Liga, Champions League og Europa League.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Spanien med fly, hotel og fodboldbilletter.
Book din næste fodboldrejse til Spanien med Footballtravel.dk og oplev de største klubber spille imod hinanden.

  • La Liga
  • FC Barcelona
  • Real Madrid
  • Atletico Madrid
  • Sevilla FC

Real Madrid – FC Barcelona

9.395,00 kr.
21. – 23. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med topopgøret mellem Real Madrid og FC Barcelona. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs FC Barcelona på Santiago Bernabeu.

FC Barcelona – Valencia CF

2.695,00 kr.
26. – 28. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem FC Barcelona og Valencia. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona vs Valencia på Estadi Olimpic Lluis Companys.

Atlético Madrid – Athletic Club

2.945,00 kr.
26. – 28. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Atletico Bilbao. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Athletic Bilbao på Wanda Metropolitano.

FC Barcelona – Valencia │ INKL. FLY FRA KØBENHAVN (2 STK TILBAGE)

4.795,00 kr.
26. – 29. april 2024
Oplev FC Barcelona hjemme på Estadi Olímpic Lluís Companys mod Valencia CF.

Real Madrid – Cadiz

4.695,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid og Cadiz. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Cadiz på Santiago Bernabeu.

Atlético Madrid – Celta Vigo

2.845,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Celta Vigo. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Celta Vigo på Wanda Metropolitano.

FC Barcelona – Real Sociedad

2.345,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem FC Barcelona og Real Sociedad. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona vs Real Sociedad på Estadi Olimpic Lluis Companys.

Real Madrid – Alavés

3.195,00 kr.
14. – 17. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid og Deportivo Alavés. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Deportivo Alavés på Santiago Bernabeu.

FC Barcelona – Rayo Vallecano

2.295,00 kr.
17. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem FC Barcelona og Rayo Vallecano. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Barcelona med footballtravel.dk og se kampen FC Barcelona vs Rayo Vallecano på Estadi Olimpic Lluis Companys.

Atlético Madrid – Osasuna

2.895,00 kr.
17. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Atletico Madrid og Osasuna. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Atletico Madrid vs Osasuna på Wanda Metropolitano.

Real Madrid – Real Betis

5.645,00 kr.
24. – 27. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Real Madrid og Real Betis. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den perfekte løsning til dig! Køb en fodboldrejse til Madrid med footballtravel.dk og se kampen Real Madrid vs Real Betis på Santiago Bernabeu.

billet ikon

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

Rejsegarantifonden logo

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

kontakt ikon

Har du spørgsmål?
Du kan altid kontakte os chat-support, mail eller telefon

Fodboldtur til Spanien

Hos Footballtravel.dk tilbyder vi fodboldpakker og fodboldrejser til Spanien. Spanien er blandt de  allerstørste fodboldnationer i hele verden. Gennem tiden har landet opbygget et kæmpe ry for sin verdensklasse fodbold – kombineret med en familievenlig stemning på lægterne. I øvrigt er det også værd at nævne, at Spanien har så meget andet at byde end blot fodbold; solrigt vejr, fantastisk mad og en hyggelig kultur. Selve fodboldspillet i Spanien er meget teknisk anlagt. Det fysiske parameter spiller nemlig ikke en rolle på samme måde, som det f.eks. gør i England. Til gengæld vil man få lov til at overvære små, lækre detaljer i stribevis, når eliten af teknisk fodbold udfolder sig på de spanske stadioner. 

En fodboldrejse til Spanien er en drøm for mange fodboldfans. Fodboldklubberne ligger i toppen af international fodbold, så derfor er det ingen overraskelse, at utallige fodboldfans søger til landet. Spanien har et kæmpe antal af kampe på kryds og tværs af nationen, og det betyder, at man naturligvis heller ikke kan komme uden om de mange fantastiske lokalopgør. 2 byer du skal opleve er Barcelona og Madrid. Her kan du se kulturen, vejret og nok de 2 største klubber i verdenen. FC Barcelona og Real Madrid.

Verdens måske største derby, El Clasico, spilles flere gange om året. Her dyster ærkerivalerne FC Barcelona og Real Madrid i en altid intens og seværdig forestilling. El Clasico er anderkendt som et af verdens største og mest sete opgør og fodbold kamp som man sent vil glemt. Et andet bud på et derby kunne være Madrileños. Her spiller Real Madrid imod Atletico Madrid i et vaskeægte Madrid-lokalopgør. 

I Spanien har du mulighed for at se nogle de allerstørste fodboldspillere i verden udfolde sig hver uge. De store spanske hold spiller altid med i de største europæiske turneringer som Champions League og Europa League. En fodboldrejse til varme Spanien – med et hav af ikoniske fodboldklubber- og kampe – er helt klart et minde, du sent vil glemme. 

Tjek Spanien største liga ud nedenfor. 

La Liga 

La Liga er den største liga i Spanien – og er sammen med Premier League blandt de to største i hele verden. Her finder man de kæmpestore tophold som FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Sevilla FC og Real Betis. Gør dig selv den tjeneste at booke en fodboldrejse hos os – og oplev flot, spansk fodbold direkte fra lægterne. Vi har både fly, hotel og kampbilletter klar! 

Segunda Division

Oplev også Spaniens anden størst liga, Segunda Division. Alle fodbold kampe i Segunda Division er værd at se til din næste fodboldrejse til Spanien. Her kan du finde klubber såsom Las Palmas, Levante eller Alaves.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Spanien, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde her, så kontakt os!

Fodboldrejser til Spanien med fly

Til udvalgte La Liga kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Billetter til La Liga kampe

Til alle La Liga kampe kan du købe fodboldbilletter til  hos os. Om det er Champions League eller La Liga, så kan du finde dem her

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 32 70 35 99 eller skriv til os på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig!