Sporting CP

Med Footballtravel.dk kan du se Sporting Lissabon spille Primeira Liga og Europa League.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Lissabon med fly, hotel og fodboldbilletter til Sporting Lissabon kampe.
Book din næste fodboldrejse til Portugal med Footballtravel.dk og oplev Sporting Lissabon spille på José Alvalade Stadion.

Sporting CP kampe

Kampe
  • Alle
  • Primeira Liga

Sporting CP – Boavista FC

2.095,00 kr.
16. – 19. marts 2024
Oplev Sporting CP hjemme på Estádio José Alvalade mod Boavista.

Sporting CP – Benfica

4.645,00 kr.
5. – 8. april 2024
Oplev Sporting CP hjemme på Estádio José Alvalade mod SL Benfica.

Sporting CP – Vitoria de Guimaraes

2.295,00 kr.
20. – 23. april 2024
Oplev Sporting CP hjemme på Estádio José Alvalade mod Vitória Guimarães.

Sporting CP – Portimonense

2.295,00 kr.
4. – 7. maj 2024
Oplev Sporting CP hjemme på Estádio José Alvalade mod Portimonense.

Sporting CP – GP Chaves

2.745,00 kr.
18. – 21. maj 2024
Oplev Sporting CP hjemme på Estádio José Alvalade mod Chaves.

Lidt om Sporting Lissabon

Sporting Lissabon, også kendt som Sporting CP, er en af Portugals ældste og mest prestigefyldte fodboldklubber. Klubben blev grundlagt den 1. juli 1906 i Lissabon og har en lang og stolt historie inden for portugisisk fodbold.

Sporting Lissabon har en rig tradition for at udvikle unge talenter og har produceret nogle af Portugals mest ikoniske fodboldspillere gennem tiderne, herunder Luís Figo, Cristiano Ronaldo og Nani.

I årenes løb har Sporting vundet adskillige nationale mesterskaber og pokaltitler. Klubben har også haft succes i europæisk klubfodbold og har deltaget i UEFA Champions League flere gange.

Et af de mest mindeværdige øjeblikke i klubbens historie var i 1964, da Sporting vandt det portugisiske mesterskab med et rekordstort antal point og mål. Klubben har også haft rivaliseringer med andre storklubber som Benfica og FC Porto, hvilket har ført til intense og konkurrenceprægede kampe gennem årene.

Sporting Lissabon har haft skiftende succes på både det nationale og internationale niveau. Klubben har været kendt for sin evne til at producere talentfulde unge spillere gennem sin akademi, der er blevet en vigtig kilde til fremtidige stjerner inden for portugisisk fodbold.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Lissaon, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter

Til alle Sporting Lissabon kampe kan du købe fodboldbilletter hos os. Om det er Primeira Liga eller Europa League. Så kan du købe fodboldbilletter her.

Scroll To Top