Juventus

Fodboldrejser til Juventus!

Med Footballtravel.dk kan du se Juventus spille i Serie A.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Torino med fly, hotel og fodboldbilletter til Juventus kampe.
Book din næste fodboldrejse til Torino med Footballtravel.dk og oplev Juventus spille på deres hjemmebane Allianz Stadium

Juventus kampe

Kampe
  • Alle
  • Serie A

Juventus – Frosinone

1.345,00 kr.
24. – 26. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og Frosinone. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus vs Frosinone på Allianz stadium.

Juventus – Atalanta

2.495,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og Atalanta. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus vs Atalanta på Allianz Stadium.

Juventus – Genoa

2.545,00 kr.
15. – 18. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og Genoa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus vs Genoa på Allianz stadium.

Juventus – Fiorentina

2.245,00 kr.
5. – 8. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og Fiorentina. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus vs Fiorentina på Allianz stadium.

Juventus – AC Milan

4.345,00 kr.
26. – 29. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og AC Milan. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus vs AC Milan på Allianz stadium.

Juventus – Salernitana

2.295,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og Salernitana. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus vs Salernitana på Allianz Stadium.

Juventus – Monza

2.895,00 kr.
24. – 27. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og Monza. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus vs Monza på Allianz stadium.

Historien bag Juventus

Juventus blev stiftet i 1897 af en gruppe studerende, og spillede deres første officielle ligakamp i 1900 i lyserøde trøjer. Juventus besluttede sig for, at de ville have nye trøjer, og igennem et engelsk medlem fra Nottingham, bestilte de Nottingham Forests røde trøje. Denne var de dog løbet tør for, og i stedet blev Notts Countys sort-hvid-stribede trøjer i stedet sendt til Torino. Så fra 1903 begyndte de at spille i de sorte uniformer med lodrette striber, og vandt deres første mesterskab 2 år efter. Agnelli-familien (ejer af FIAT koncernen) overtog klubben i 1923 og med 63,8% af aktierne stadig majoritetsaktionær af la Vecchia Signora (Den Gamle Dame), og klubben er i dag Italiens absolut mest succesfulde klub.

Juventus spiller på Allianz Stadium. Juventus spillede deres første kamp på Allianz stadium, da de tog imod verdens ældste professionelle fodboldklub – Notts County. En kamp der endte 1-1, hvor Juventus’ mål blev sat ind a Luca Toni.

Læs mere om Juventus’ historie her.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Juventus, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til fodboldrejser til Juventus tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter til Juventus kampe

I alle vores Juventus fodboldpakker kan du købe fodboldbilletter hos os. Om det er Champions League eller Serie A, så kan du købe fodbolbilletter til Juventus kampe her.

Juventus Stadium

Kør musen over de grønne prikker for at se udsyn fra de forskellige sektioner på Juventus Stadium.

Kategori 3

Kortside/Hjørne

Kategori 2

Langside/Hjørne

Kategori 1

Central langside

VIP Hospitality

Øvre/nedre langside
VIP billet på langsiden inklusiv loungeadgang, middag før kampen samt snacks og drikkevarer i pausen.

Juventus Kampe

Juventus har vundet utallige serie A titler. Ud af de sidste 11 Serie A Sæsoner, har Juventus vundet 9 af dem. Men hvordan blev Juventus så dominerende og hvordan kunne Juventus holde det høje niveau i så lang tid?

Det hele startede i 2011, da Juventus legenden, Antonio Conte, tog over Juventus. På daværende tidspunkt havde Juventus ikke vundet Serie A i 9 år. Dette var Antonio Contes første job i en stor italiansk klub. Med Conte kom spillere som Andrea Pirlo og Arturo Vidal med. Spillere som Alessandro Del Piero, Chiellini, Claudio Marchisio og Lichtsteiner var afgørende for Juventus i daværende og senere sæsoner.

Juventus blev ikke anset som favoritter til Serie A, da både AC Milan og Inter Milan var kæmpe store dengang. Men Juventus overraskede alle. Ikke nok med at de vandt Serie A. Så kom de igennem sæsonen uden 1 nederlag. Dette var første gang i Italien, at et hold er gået 38 fodboldkampe i træk uden at tabe en kamp. Samme sæson nåede de også Coppa Italia finale, som de desværre tabte 2-0 imod Napoli. Dette var starten på Juventus dominans på ligaen.

Sæsonen 2014/15

Antonio Conte blev i Juventus i 2 sæsoner mere, hvor han vandt ligaen i begge sæsoner og dermed vandt 3 serie titler i træk. Antonio Conte valgte at forlade Juventus i 2014 og træne det Italianske Landshold. Juventus valgte at ansætte, Massimiliano Allegri. Med Massiomiliano Allegri, nåede Juventus nye højder. I 2014/15 sæsonen vandt Juventus det italianske liga og Coppa Italia. Udover dette, så nåede Juventus også Champions League finalen. De havde altså chancen for at udføre “The Treble”. I finalen skulle de møde FC Barcelona, med nok det farligste front 3 nogensinde med Neymar, Suarez og Messi. Kampen havde meget at byde på. Allerede ved det 4. scorede Ivan Rakitic for Barcelona. Juventus fik dog udlignede ved det 55. minut med et mål fra Alvaro Morata. Men Barcelona fik hurtigt føringen igen, med et mål fra Suarez ved det 68. minut og i de døende minutter kom Neymar med dræberstikket og gjorde det til 3-1. Juventus tabte finalen og kunne dermed ikke fuldføre “The Treble”.

Sæsonen 2016/17

Juventus vandt Serie A titlen igen i sæsonen 2015/16. Sæsonen 2016/17, skulle dog gå hen og blive bedre end 2015/16. Endnu en gang vandt Juventus Serie A og Coppa Italia og nåede Champions League finalen igen. De havde endnu engang chancen for at vinde “The Treble”. Finalen var imod det mægtige Real Madrid, som vandt Champions League sæsonen før. Real Madrid – Juventus kampen var Juventus chance for at vinde “The Treble” og endnu engang kom Juventus bagud imod Real Madrid, med et mål fra Cristiano Ronaldo. Juventus kom dog hurtigt tilbage i kampen, med et kanon mål fra Mario Mandzukic. De næste 40 minutter havde begge hold haft store chancer, men ingen af kunne score. Desværre for Juventus scorede Real Madrid 2 hurtige mål fra Casemiro og Ronaldo ved hhv. 61 og 64 minut. Juan Cuadrado fik et rødt kort ved det 83. minut, hvilket i bund og grund afgjorde kampen. Marco Asensio scorede det sidste mål og dermed vandt Real Madrid deres 2. Champions League titel i træk. Juventus havde endnu engang misset chancen for at fuldende “The Treble”.

Sæsonen 2020/21

Juventus vandt ligaen i de 2 efterfølgende sæsoner (2018/19 og 2019/20). Juventus kunne altså vinde deres 10. Serie A titel i træk, hvis de vandt 2020/21. Maurizio Sarri var manager for Juventus på daværende tidspunkt og det var næsten garanteret at Sarri ville vinde Juventus 10. titel i træk. Uheldigt for Juventus, så var Antonio Conte blevet cheftræner for Inter Milan. Manden der startede Juventus dominans endte det også. Antonio Contes Inter Milan vandt sæsonen 2020/21 og dermed kunne Juventus ikke vinde deres 10. Serie A titel i træk.

Scroll To Top