Torino

Med Footballtravel.dk kan du rejse til Torino og se de 2 storklubber, Juventus og Torino FC spille i Serie A og Champions League.
Hos os kan du købe fodboldrejser til Torino med hotel og fodboldbilletter.
Book din næste fodboldrejse til Torino med Footballtravel.dk.

  • Juventus
  • Torino FC

Juventus – Napoli

3.145,00 kr.
7. – 9. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og Napoli. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus mod Napoli på Allianz stadium.

Juventus – AS Roma

1.995,00 kr.
29. – 31. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og AS Roma. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus vs AS Roma på Allianz stadium.

Juventus – Sassuolo

1.595,00 kr.
12. – 15. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og Sassuolo. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus vs Sassuolo på Allianz Stadium.

Juventus – Empoli

1.795,00 kr.
26. – 29. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og Empoli. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus vs Empoli på Allianz stadium.

Juventus – Udinese

1.895,00 kr.
9. – 12. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og Udinese. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus mod Udinese på Allianz Stadium.

Juventus – Frosinone

1.795,00 kr.
23. – 26. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og Frosinone. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus vs Frosinone på Allianz stadium.

Juventus – Atalanta

2.045,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og Atalanta. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus vs Atalanta på Allianz Stadium.

Juventus – Genoa

2.545,00 kr.
15. – 18. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og Genoa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus vs Genoa på Allianz stadium.

Juventus – Fiorentina

2.245,00 kr.
5. – 8. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og Fiorentina. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus vs Fiorentina på Allianz stadium.

Juventus – AC Milan

2.645,00 kr.
26. – 29. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og AC Milan. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus vs AC Milan på Allianz stadium.

Juventus – Salernitana

2.295,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og Salernitana. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus vs Salernitana på Allianz Stadium.

Juventus – Monza

2.895,00 kr.
24. – 27. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem Juventus og Monza. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Torino med footballtravel.dk og se kampen Juventus vs Monza på Allianz stadium.

Fodboldrejse til Torino

Torino er hovedstaden i piedmont region i nordvest Italien. Med ca. 900.000 indbyggere og 2.100.000 i stor Torino, er Torino det 4. mest befolket by i Italien. Torino er kendt for at være en moderne by med meget historie og kultur og her kan du finde mange velkendte og smukke arkitektur og museer. Torino er også kendt for deres smukke parker og haver som Velentino Park og The Gardens of the Toyal Palace of Vearia. 

Torino er også hjemstedet for de 2 populære Serie A klubber: Juventus og Torino FC. Juventus er en af de mest velkendte klubber i verdensplans med hele 36 Serie A titler og med 9 europæiske trofæer hvoraf 2 af dem er Champions League.
Torino FC er også en klub med en lang historie i Italiensk fodbold. Torino var nok en af stærkeste hold igennem 1940’erne. I den periode vandt Torino FC hele 7 Serie A titler, hvoraf 5 af dem blev vundet i træk.
Juventus stadion, Allianz Stadion, befinder sig kun 6 km fra Torinos stadion, Stadio Olimpico, hvilket gør fjendskabet mellem de 2 klubber større. Begge holds fans har en stærk fanbase, der bidrager til byens fodbold omdømme.

Transport i Torino

Torino har en fantastisk offentlig transport. Du kan finde busser med over 80 linjer og 9 sporvogns linjer. I Torino kan du også finde metroer. Metrolinjen kører 13,2 kilometer. Hvis du dog ikke gider at tag offentlig transport, så har Torino også et stort netværk af bycykler, hvilket gøre det nemt for dig at udforske byen.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Torino, har vi udvalgt en række hoteller. Vores valgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på de pågældende fodboldkampe, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter

Til alle fodboldpakker til Torino kan du købe billetter hos os. Om det er Champions League eller Serie A. Så kan du købe billetter her.