Lazio

Fodboldrejser til Lazio!

Med Footballtravel.dk kan du se S.S. Lazio spille Serie A og Champions League.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til Lazio med fly, hotel og fodboldbilletter til Lazio kampe.
Book din næste fodboldrejse til Lazio med Footballtravel.dk og oplev Lazio spille på deres hjemmebane, Stadio Olympico.

Lazio kampe

Kampe
  • Alle
  • Champions League
  • Serie A

Lazio – Celtic

1.495,00 kr.
28. – 29. november 2023
Oplev Champions League magien live, når Lazio og Celtic mødes i en episk duel på Stadio Olimpico i Rom. Dette er din chance for at se to af Europas mest prestigefyldte klubber i aktion, og det lover et uforglemmeligt opgør fyldt med spænding og intensitet. Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen Lazio vs Celtic på Stadio Olimpico.

SS Lazio – Cagliari

1.445,00 kr.
1. – 3. december 2023
Oplev Lazio hjemme på Stadio Olimpico mod Cagliari.

Lazio – Inter

1.495,00 kr.
16. – 18. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem S.S. Lazio og Inter Milan. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen S.S. Lazio mod Inter Milan på Stadio Olimpico.

Lazio – Frosinone

1.995,00 kr.
28. – 30. december 2023
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem S.S. Lazio og Frosinone. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen S.S. Lazio Frosinone på Stadio Olimpico.

Lazio – Lecce

1.745,00 kr.
12. – 15. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem S.S. Lazio og Lecce. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen S.S. Lazio mod Lecce på Stadio Olimpico.

Lazio – Napoli

2.245,00 kr.
26. – 29. januar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem S.S. Lazio og SSC Napoli. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen S.S. Lazio mod Napoli på Stadio Olimpico.

Lazio – Bologna

2.095,00 kr.
16. – 19. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem S.S. Lazio og Bologna. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen S.S. Lazio mod Bologna på Stadio Olimpico.

Lazio – AC Milan

2.545,00 kr.
1. – 4. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem S.S. Lazio og AC Milan. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen S.S. Lazio mod AC Milan på Stadio Olimpico.

Lazio – Udinese

2.045,00 kr.
8. – 11. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem S.S. Lazio og Udinese. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen S.S. Lazio vs Udinese på Stadio Olimpico.

Lazio – Juventus

2.595,00 kr.
29. mar – 1. apr. 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem S.S. Lazio og Juventus. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen S.S. Lazio mod Juventus på Stadio Olimpico.

Lazio – Salernitana

2.545,00 kr.
12. – 15. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem S.S. Lazio og Salernitana. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen S.S. Lazio vs Salernitana på Stadio Olimpico.

SS Lazio – Hellas Verona

2.495,00 kr.
26. – 29. april 2024
Oplev Lazio hjemme på Stadio Olimpico mod Hellas Verona.

Lazio – Empoli

2.595,00 kr.
10. – 13. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem S.S. Lazio og Empoli. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen S.S. Lazio vs Empoli på Stadio Olimpico.

Lazio – Sassuolo

2.695,00 kr.
24. – 27. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem S.S. Lazio og Sassuolo. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen S.S. Lazio vs Sassuolo på Stadio Olimpico.

Historien bag Lazio:

Lazio er en italiensk klub i Rom, grundlagt den 9. januar 1900. Lazio var en fast bestanddel af Serie A i ligaens første 30 år. Deres bedste placering var en 2. plads i 1937. I 1950’erne opnåede de 3 fjerdepladser i træk og 2 tredjepladser, før deres resultater begyndte at blive dårlige, hvilket førte til nedrykning til Serie B for første gang i 1961. De følgende år var præget af op- og nedture for Lazio.

Efter at være vendt tilbage til Serie A i 1972, opnåede Lazio noget utroligt. De vandt sensationelt Serie A-titlen for første gang i 1974. Mange forventede, at Lazio ville fortsætte med at præstere godt og måske endda vinde flere titler, men desværre skete det modsatte. Deres dårlige form vendte tilbage, og i slutningen af 1970’erne rykkede Lazio ned til Serie B igen.

Lazio-fansene måtte vente helt til 1992, før lykken vendte tilbage. Sergio Granotti købte klubben og investerede store summer i spillere som Paul Gascoine, Sebastioan Veron, Hernan Crespo og Giuseppe Signori. Med de mange penge investeret og med fremkomsten af Lazios egen spiller, Alessandro Nesta, vandt Lazio deres anden Serie A-titel i 2000.

Siden da har Lazio endnu ikke vundet ligaen, men de har dog vundet 5 Coppa Italia-titler siden 2000, hvilket gør dem til en af de mest succesfulde cup-klubber i Italien.

Transport til Lazio:

Hvis du vil til Stadio Olimpico og se Lazio, kan du tage metroen derhen. Fra Termini station kan du tage linje A til Ottaviano station. Ved Ottaviano station kan du tage bussen 32 til Piazzale della Farnesina. Derfra er du i gåafstand til Stadio Olimpico.

Vi tilbyder fodboldrejser til Rom inklusive billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Lazio, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte Lazio fodboldpakker tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Lazio Fodboldbilletter

Til alle Lazio kampe kan du købe Lazio fodboldbilletter hos os. Om det er Europa League eller Serie A Så kan du købe fodboldbilletter til Lazio kampe her.

Scroll To Top