Med Footballtravel.dk kan du rejse til Italien og se Derby della Capitale kampen mellem AS Roma og S.S. Lazio.
Hos os kan du købe fodboldrejser til Italien med fly, hotel, fodboldbilletter.
Book din næste fodboldrejse til Rom med Footballtravel.dk og oplev Derby della Capitale.

Derby della Capitale
  • Derby della Capitale
  • S.S. Lazio
  • AS Roma

AS Roma – Lazio

3.395,00 kr.
5. – 8. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med derbyet mellem AS Roma vs Lazio. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen AS Roma vs Lazio på Stadio Olimpico.

billet ikon

Billetgaranti

100% sikkerhed for at du får dine billetter

Rejsegarantifonden logo

BILLETGARANTI
100% sikkerhed for at du får dine billetter

kontakt ikon

Har du spørgsmål?
Du kan altid kontakte os chat-support, mail eller telefon

Derby della Capitale

Derby della Capitale er et af Italiens største derby mellem AS Roma og S.S. Lazio. Gennem tiden har Derby della Capitale budt på adskillige uforglemmelige kampe med masser af mål og bemærkelsesværdige øjeblikke. Begge hold er i forrygende form og er storfavoritter til at indtage Champions League pladserne. Derby della Capitale har i de seneste par år været mere og mere intent. Bare i den seneste kamp mellem de 2 hold, blev der vist hele 3 røde kort for usportslig opførsel.

Både det defensive og offensive i Lazio har været i fantastisk form. Lazio har både en af sæsonens bedste defensive og offensive rekorder. Lazios midtbanespiller Milinkovic-Savic har været i forrygende form og lagt op til adskillige mål. Ciro Immobile og Zaccagni har banket mål ind for Lazio og det defensive centerback partnerskab mellem Nicolo Casale og Romagnoli har gjort det svært for enhver hold at score mål imod dem.

AS Roma har den erfaren og succesfulde Jose Mourinho som træner og med Jose Mourinho som manager, har AS Roma nåede helt nye højder som de aldrig havde troede de kunne nå. i 2021/22 vandt AS Roma deres første europæiske trofæ og i år er AS Roma på vej mod en top 4 placering. Romas stærke forsvar er grunden til at man kan finde AS Roma så højt oppe i tabellen i år. Med et forsvar af Mancini, Smalling og Ibanez i forsvaret og Rui Patricio i målet har AS Roma haft det 2. bedste forsvar i Serie A i år. Med Jose Mourinho ved styrrøret har AS Roma store planer om at overtage Serie A i de kommende sæsoner.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til Rom, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde her, så kontakt os!

Fly

Til alle Derby della Capitale kampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Billetter til Derby della Capitale kampe

Til alle Derby della Capitale kampe kan du købe fodboldbilletter til  hos os. Om det er i Champions League eller Serie A, så kan du finde dem her.

Leder du efter en kamp, som du ikke kan finde? Så ring til os på 32 70 35 99 eller skriv til os på [email protected], så skal vi nok hjælpe dig!