AS Roma

Fodboldrejser til AS Roma!

Med Footballtravel.dk kan du se AS Roma spille i Europa League og Serie A.
Hos os kan du både købe fodboldrejser til AS Roma med fly, hotel og fodboldbilletter til AS Roma kampe.
Book din næste fodboldrejse til Rom med Footballtravel.dk og oplev AS Roma spille på mægtige Stadio Olimpico.

AS Roma kampe

Kampe
  • Alle
  • Serie A

AS Roma – Torino

1.545,00 kr.
25. – 27. februar 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AS Roma og Torino. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen AS Roma vs Torino på Stadio Olimpico.

AS Roma – Sassuolo

2.545,00 kr.
15. – 18. marts 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AS Roma og Sassuolo. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen AS Roma vs Sassuolo på Stadio Atleti Azzurri d'Italia.

AS Roma – Lazio

4.445,00 kr.
5. – 8. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med derbyet mellem AS Roma vs Lazio. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen AS Roma vs Lazio på Stadio Olimpico.

AS Roma – Bologna

2.545,00 kr.
19. – 22. april 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AS Roma og Bologna. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen AS Roma mod Bologna på Stadio Olimpico.

AS Roma – Juventus

4.645,00 kr.
3. – 6. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AS Roma og Juventus. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen AS Roma mod Juventus på Stadio Olimpico.

AS Roma – Genoa

2.445,00 kr.
17. – 20. maj 2024
Gør dig klar til den ultimative fodboldweekend med opgøret mellem AS Roma og Genoa. Om du er en die-hard fodboldfan eller bare er på udkig efter en sjov fodboldrejse. Så vil vores fodboldpakke med fly, hotel og fodboldbilletter være den bedste løsning for dig! Køb en fodboldrejse til Rom med footballtravel.dk og se kampen AS Roma vs Genoa på Stadio Olimpico.

Lidt om AS Roma

AS Roma blev grundlagt i 1927 og har siden kun spillet i det italianske top division, Serie A (undtaget i 1951-52).  AS Roma har vundet Serie A 3 gange i 1942, 1983 og 2001. Derudovre har de også vundet Coppa Italia 9 gange og Supercoppa Italia 2 gange. I 2021 vandt AS Roma deres første europæiske trofæ, da de vandt UEFA Europa Conference League imod Rangers.

AS Roma spiller til dagligt deres hjemmebane kampe på Stadio Olipico hvor de deler stadionnet med Lokal rivalerne Lazio. Men Roma er på nuværende tidspunkt i gang med planerne om et nyt stadion – Stadio della Roma

Transport til AS Roma

Hvis du skal til Stadio Olimpico og se AS Roma. Så kan du tag metroen derhen. Fra Termini station, kan du tag linje A til Ottaviano station. Ved Ottaviano station kan du tag bussen 32 til Piazzale della Farnesina. Derfra er du i en gådistance til Stadio Olimpico. 

Vi tilbyder fodboldrejser til Roma inkl. billetter, udvalgte hoteller og flybilletter fra adskillige lufthavne.

Hotel

Til din næste fodboldrejse til AS Roma, har vi udvalgt en række hoteller. Vores udvalgte hoteller er naturligvis altid centralt placeret i byen. Så er du sikker på at være dér hvor det sker.
De hoteller vi viser på den pågældende kamp, er de hoteller der er ledige lige nu, og du får derfor altid akkurat det hotel du bestiller.
Har du præferencer for et specifikt hotel, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fly

Til udvalgte fodboldkampe tilbyder vi fly med i rejsen. Hvis fly er tilbudt kan du både bestille rejsen med eller uden fly.
De fly som er fremvist på siden er hvad vi ser som værende de bedste flytider til den specifikke lokation. Disse fly bliver hele tiden opdateret så du sikret at det fly I køber til er ledigt.
Har du præferencer for en specifik flyrejse, som du ikke kan finde, så kontakt os!

Fodboldbilletter

Til alle AS Roma kampe kan du købe fodboldbilletter hos os. Om det er Serie A eller Europa League. Så kan du købe fodboldbilletter til AS Roma kampe her.

Scroll To Top